Şimdi Ara

Huawei Watch 5 ve Watch 5 Pro'dan yeni detaylar paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Watch 5 ve Watch 5 Pro'dan yeni detaylar paylaşıldı
    Huawei, bildiğiniz üzere Watch 5 ve Watch 5 Pro'yu içerecek bir sonraki akıllı saat serisi üzerinde çalışıyor. Kısa süre önce söz konusu modellerin Mate 70 akıllı telefonuyla birlikte sahne alacağı belirtilmişti. Şimdi ise Huawei Watch 5 serisi hakkında daha fazla ayrıntı paylaşıldı. 

HarmonyOS NEXT'e geçiyor

Kaçıranlar için Huawei, Haziran ayı tarihli HDC 2024 etkinliği kapsamında HarmonyOS NEXT'i duyurmayı planlıyor. Yeni sürümdeki en büyük gelişme ise, Android'den tamamen bağımsız olması olacak. Öyle ki yeninen sürümün mevcut HarmonyOS'a (AOSP) kıyasla Huawei'nin kendi geliştirdiği Hongmeng çekirdeğinden güç alması bekleniyor. Bu da Android uygulamalarıyla tamamen uyumsuz olacağı anlamına geliyor. 

Ayrıca Bkz.Huawei Enjoy 70s tanıtıldı: Ucuz fiyata amiral gemisi tasarım

Huawei Watch 5 serisine gelirsek, sızıntılar Watch 4 serisinde bulunan gezegen temasına kıyasla daha farklı bir tasarımda sahne alacağı yönünde. Ayrıca sızıntı kaynağı, HarmonyOS NEXT'e atıfta bulunarak akıllı saatlerin "yeni bir sisteme" sahip olacağını belirtti. Ancak yeni işletim sistemi tarafından desteklenen özellikler ve işlevlere ilişkin ayrıntılar hala bilinmiyor. Bu nedenle fikir vermesi adına, Huawei Watch 4 serisine göz atabiliriz.

Huawei Watch 4 özellikler

Watch 4 serisi, 1,5 inç LTPO ekran, 100'den fazla egzersiz moduna ek olarak  kalp atış hızı, kandaki oksijen (SpO2), stres, cilt sıcaklığı gibi özellikler ve dünyanın ilk müdahalesiz kan şekeri takibi yapan akıllı saati olarak lanse edildi. Pil ömrü ise sürümler arasında ve pil boyutlarına bağlı olarak değişiyordu.

Standart model 3 gün, Pro model normal kullanımda 4,5 gün pil ömrü ile tanıtıldı. Ayrıca "Ultra pil ömrü" modu ile bu süre 21 güne ulaşabiliyor. Watch 4 serisinin diğer özellikleri arasında ise aramalar için eSIM, veriler için LTE 4G desteğinin yanı sıra güvenlik için düşme algılama özelliği bulunuyordu.

Kaynak:https://www.huaweicentral.com/huawei-watch-5-series-coming-soon-with-new-appearance-leak/

• Watch fit i geri mi versek ya, adamlar kargolamadı zaten 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle gelişmiş sistem istiyorsan Watch 4 alabilirdin fiyatı x2

• Xtrud kullanıcısına yanıt
    Huawei nin yuvarlak saatleri güzel ama boyut ve ağırlıklarını sevmedim
    Gt lerden bahsediyorum, normal saatler dediğin gibi abartı pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 28 Mayıs 2024; 21:43:34 >
  • Watch 4 gt siyah olanı kullanıyorum. Harika tüm gereksinimi karşılıyor. Sadece 46 mm deniyor ekrana ama ekranın bitimindeki çizgileride saymışlar mm ye. Ama şarj süresi harika. Widgetli kulanıyorum.

• Ben watch GT 3 SE aldım gayet memnunum. Şarjı 20 güne yakın gidiyor . Dahasına gerek yok bence

• Watch gt3 pro'da ekg safir cam gibi özelliler ver.GT 4 yerine tercih etmek mantıklı mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt

En az 5 katı fiyatı verebilecekseniz neden olmasın

Huawei;

Önce Watch serisi çıkarır. Bunlar amiral gemi sınıfı.

Sonra GT serisi. Watch serisi ile aynı ama Wi-Fi falan yok. LTPO ekran yok vs.

Sonra FIT serisi. Çok tatlı bir seri ama herkese göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 10 Haziran 2024; 0:25:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.