Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
62
Favori
157.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55inch 4K LG TV+50 mbps Superonline var kafama çok yattı aslında, zaten bir süredir almayı düşünüyordum.

Acaba 3D destekleyen oyun var mı hiç?

E peki oyunlar 4k destekleyecek mi ki? Birde PS4 oyunlarını aynen oynayabileceğiz değil mi? (PS3 ten beri takip etmiyorum konsolları.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 11 Eylül 2016; 2:06:51 >
  • Garantisi belli olmayan gir ürün alıyorsunuz, ilk serilerde hatalı üretim olabiliyor uğraşmamak için en az 6 ay beklerin derim.
    2-3 sene önce ilk PS4 çıktığında ilk iki seri hatalıydı ve fazla ısınıyordu.

Tabi tercih sizlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 11 Eylül 2016; 2:19:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M23T32 M kullanıcısına yanıt
    Ne sorun oldu ve nasıl hallettiniz? Daha mı pahalıya geldi?

• güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximus8282

Garantisi belli olmayan gir ürün alıyorsunuz, ilk serilerde hatalı üretim olabiliyor uğraşmamak için en az 6 ay beklerin derim.

Tabi tercih sizlerin.

ilk çıkan ps4 ler için bu dediğin doğru olabilir,
    ama ps4 çıkalı kaç yıl geçti aradan

bu 2. nesil anakart misali hatta 3. nesil misali ! bir sistem ! :)
  • Ben de almayi planliyorum, 4k tv yi yeni aldim bakalim ekimin sonuna dogru kesin karar verelim

• quote:

Ne sorun oldu ve nasıl hallettiniz? Daha mı pahalıya geldi?

Hocam HDMI girişinde problem vardı ekrana siyah görüntü veriyordu.. Bende ekran görüntüsünü ve yaşadığım durumu güzelce yazdım ve resim gönderdim...

Bana o zaman verdikleri adrese konsolu gönderdim ve beklemeye geçtim... Ellerinde stok olmadığını yazmışlardı ve sorunu en kısa sürede çözeceklerini ve bana sıfır konsol göndericeklerini yazdılar... 6 gün sonra gelen mesaj da konsolu kargoya verdiklerini yazdılar ve yine 6 gün sonra sıfır Ps4 Yurtiçi kargo ile geldi...

Yani konsol bana 980 tl + 32 tl kargo ücretine geldi yine artı olarak 30 euro gift diye bir hediye vermişlerdi...

Amazon bence dünyada ki en kaliteli şirketlerin başında geliyor mükemmel bir kaliteleri ve müşteri hizmetleri var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• M23T32 M kullanıcısına yanıt
    Hiç sorun çıkarmamış adamlar helal olsun. Bizim teknoloji marketlerde bile bu hizmet yok, ürün bozuk çıkarsa servise gönderin diyorlar yok paketi açılmamış olacak vs vs halbuki sıfır ürün bozuk çıkarsa değişim vermek zorunlu.

Ben yurt dışına kargoyu pahalı biliyordum 32 TL iyiymiş.

Geçmiş olsun neyse ki atlatmışsınız.

Benim PS4'te ilk çıktığında aldım çok ısınıyordu servise götürdüm iki yıl bitmeden, direk sıfır ürün verdiler şaşırdım bu sefer işkillendim acaba konsolda ne vardı da hemen değişim yaptılar diye. Şimdi bu gibi hatalardan dolayı yurt dışından almak korkutuyor. Böyle bir sorun olsa nasıl çözülürdü acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 11 Eylül 2016; 10:31:28 >
  • an itibariyle siparisi gecmis bulunmaktayim,

dayanamadim hızlı kargoyu sectim, bir sorun olmaz degilmi hocam?

421 euroya geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

quote:

Garantisi belli olmayan gir ürün alıyorsunuz, ilk serilerde hatalı üretim olabiliyor uğraşmamak için en az 6 ay beklerin derim.

Tabi tercih sizlerin.

ilk çıkan ps4 ler için bu dediğin doğru olabilir,
    ama ps4 çıkalı kaç yıl geçti aradan

bu 2. nesil anakart misali hatta 3. nesil misali ! bir sistem ! :)

Ne bilim ekran kartı değişti, hatta yeni mimariye geçildi parçalar uyumlu olacak mı, ısınacak mı bunlar muallakta sanki. Birde vr için yenilendi ama usb çıkışları çok az değil mi bunun.

Şimdiden hayırlı olsun, inşallah sağlam ürünler elinize ulaşır.

• quote:

Hiç sorun çıkarmamış adamlar helal olsun. Bizim teknoloji marketlerde bile bu hizmet yok, ürün bozuk çıkarsa servise gönderin diyorlar yok paketi açılmamış olacak vs vs halbuki sıfır ürün bozuk çıkarsa değişim vermek zorunlu.

Ben yurt dışına kargoyu pahalı biliyordum 32 TL iyiymiş.

Geçmiş olsun neyse ki atlatmışsınız.

Benim PS4'te ilk çıktığında aldım çok ısınıyordu servise götürdüm iki yıl bitmeden, direk sıfır ürün verdiler şaşırdım bu sefer işkillendim acaba konsolda ne vardı da hemen değişim yaptılar diye. Şimdi bu gibi hatalardan dolayı yurt dışından almak korkutuyor. Böyle bir sorun olsa nasıl çözülürdü acaba.

Teşekkür ederim hocam sağolun...

32 tl tutmasının sebebi PTT ile göndermiştim o zamanlar :) Herne kadar çevremde bana Ptt ile gönderemessin Amazon sadece Ups kabul eder deselerde işin aslı hiç de öyle olmadı.. Amazon bana sadece adresi doğru yazın ve konsolu bize gönderin diye yazmıştı....

Sizin de yazdığınız gibi herzaman bir risk var bunu unutmamak gerek... Eğer Türkiye fiyatı 200 ve 300 tl farkederse bende Türkiye den alırım ve ön siparişi iptal ederim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 sinde sipariş geçmiştim.

• bu arada simdi baktimda 11 kasimda kargoya verilecek yaziyor. neden acaba? 12-25 kasim teslim tarihi diyor.

bu standard bir sablonmu, daha erken vermezlermi?
  • Rica ederim hocam. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

• Vallaha 4k için değil 1080p 60fps için alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

an itibariyle siparisi gecmis bulunmaktayim,

421 euroya geldi.

Hizli kargo yerine yavas kargo secseydiniz keske.Gumruge takilma Riski en tepede suan.Ha gelirmi gelir ama evrak imzalayip geri gonderirsiniz..

• Uretimden kaynakli sorunlar icin dert etmeyin arkadaslar urun bozuk gelirse Amazon hic sorun cikarmiyor. Sadece bekleme sureleri vb can sıkıcı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

421 euroya geldi.

Hizli kargo yerine yavas kargo secseydiniz keske.Gumruge takilma Riski en tepede suan.Ha gelirmi gelir ama evrak imzalayip geri gonderirsiniz..

ciddimisin hocam ya?

peki zaten gumrugu odenmis gelmiyormu? sadece formalitesimi daha fazla oluyor diyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

421 euroya geldi.

ciddimisin hocam ya?

peki zaten gumrugu odenmis gelmiyormu? sadece formalitesimi daha fazla oluyor diyorsunuz?

Evet son derece ciddiyim ve amazondan surekli Alis veris yapan biriyim.Amazon yavas kargoda secseniz zaten max 12 gune dustu artik..Ama dedigim gibi Hizli kargo 75€ ustu mutlaka takiliyor.Size bir mail atiyor dhl veya ups Onu doldurup taratip gonderiyorsunuz.Urununuz size geliyor
    ..

• quote:

quote:

quote:

421 euroya geldi.

ciddimisin hocam ya?

Sadece formalitesi fazla ama cok ugrastirmiyor. İlk once size telefon ediyor ups veya dhl. Size vekaletname formu yolluyor maiden. Bu formun amaci da "Vergi islemlerini benim yerime Amazon halledecektir" forma urunun adini miktarini tutarini yazıp imzalayip ups veya dhl ye mailden ya da faks üzerinden geri yolluyorsunuz. İslemler devam ediyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.