Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
61
Favori
157.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byvolcan

bu euro artışını öngörüp o yuzden tr fiyatını acıklamadılar heralde kurun oturmasını bekleyip ona göre fiyat belirliyecekler sanırım

Kur falan hikaye kur oynamazkende fiyat belirtmediler. 10 kasimda trde satilacagi bile meçhul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu euro artışını öngörüp o yuzden tr fiyatını acıklamadılar heralde kurun oturmasını bekleyip ona göre fiyat belirliyecekler sanırım

Evet belki cebimizden daha fazla cikacak sonucta ama Sony Turkiye de ona gore fiyati ceker muhtemelen. Yani yine Sony Turkiyenin satacagi pro ile aramizdaki fiyat farki değişmez muhtemelen.

Tabi keşke Turkiye'ye ozel fiyat belirleseler de siparisi iptal edip burdan alsak. Ama sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Burdan aldığımızda tekraradan karta iade edebiliyor muyuz. Gift karttan avantajı nedir peki?

Gift karti iade alamiyoruz. Arkadasimiza esimize dostumuza hediye etmek için. Ama gift cardi simdi alirsak kartimizdan direk simdi cekerler. Ne yapsam bilemedim valla. Duser mi artar mi euro ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

Kur falan hikaye kur oynamazkende fiyat belirtmediler. 10 kasimda trde satilacagi bile meçhul.

kur oynamazken dediğiniz 1hafta önceden bahsetmiyorum ben. ekonomi piyasasını hobi gibi takıp ederim. ağustos başlarından belliydi euronun bu aylarda cıkacagi üstde bir arkadasşinda yazdığı gibi Modys kredi notumuzu degerlendirmeye almadı. yani ya düşürecek ya aynı kalacak demek. turkuye gundemi malum zaten düşüreceği daha buyuk ihtimaldi eylül sonundada düşürdü zaten. ben evimden bu yorumu yapabiliyorsam adamlar profosyanel onlar haylı haylı yapmişilardır. hatırlarsan ps4 ilk cıktığında lanse ettikleri fiyatı euro yukseldi diye deyiştirip yukseltmişlerdi. sanırım aynı hatayı yapmak istemediler. en güzelinden fiyat cekmeye hazırlanıyor gibiler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Evet belki cebimizden daha fazla cikacak sonucta ama Sony Turkiye de ona gore fiyati ceker muhtemelen. Yani yine Sony Turkiyenin satacagi pro ile aramizdaki fiyat farki değişmez muhtemelen.

Tabi keşke Turkiye'ye ozel fiyat belirleseler de siparisi iptal edip burdan alsak. Ama sanmiyorum.

bende onu demek istedim hocam. sony tr kafasındakı fiyatı revize edip acıklar sanırım. her türlü amazon avantajlı olacaktır. daha vakit var zaten bekleyip görücez...

• okanka18 O kullanıcısına yanıt
    Anladım,o zaman hiç iptal etmeyeyim.
  • quote:

quote:

quote:

kur oynamazken dediğiniz 1hafta önceden bahsetmiyorum ben. ekonomi piyasasını hobi gibi takıp ederim. ağustos başlarından belliydi euronun bu aylarda cıkacagi üstde bir arkadasşinda yazdığı gibi Modys kredi notumuzu degerlendirmeye almadı. yani ya düşürecek ya aynı kalacak demek. turkuye gundemi malum zaten düşüreceği daha buyuk ihtimaldi eylül sonundada düşürdü zaten. ben evimden bu yorumu yapabiliyorsam adamlar profosyanel onlar haylı haylı yapmişilardır. hatırlarsan ps4 ilk cıktığında lanse ettikleri fiyatı euro yukseldi diye deyiştirip yukseltmişlerdi. sanırım aynı hatayı yapmak istemediler. en güzelinden fiyat cekmeye hazırlanıyor gibiler :)

IMF Türkiyenin büyüme beklentisini düşürmüş, euro daha artacak gibi.

• Amazon.com dan da Amazon.de üzerinden de defalarca alışveriş yaptım... Ancak son zamanlar da Amazon.de nin yanin Amazon Almanya nın huyu suyu çok değişti...

Bozuk çıkan konsolu iade almıyorlar... Mesajlarımla hiç ilgilenmiyorlar Almanca yazışmama rağmen...

Ben Ps4 Pro siparişini hemen iptal ettim... 1400 yada 1450 nakit vericem eee konsol ufak bir arıza yapsa ben bir daha nasıl güvenicem Amazon.de ye.... Yaptıkları çok terbiyesizlik...

Amazon.com yani Amazon Amerika ise dünyada ki en iyi müşteri hizmetleri veren şirket anında yardımcı oluyorlar hemen iade kabul ediyorlar....

Aman kardeşlerim çok dikkat edin Amazon.de ye az bir para değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro artık düşmez dahada artar. TR fiyatı da artık kesin 2000 tl bu kaçınılmaz son.

Amazon fiyatıda 1500 ü bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M23T32 M kullanıcısına yanıt
    Amazon.de nin müşteri hizmetleri cidden berbat. Adamlara bir msj attım 3 gün sonra cvp geldi o da çözüm odaklı değil almazsan alma tarzı bişey. Amazon.com un müşteri hizmetleri ile kıyas yapılamaz. Adamlara artışın msj 30dk 1 saat içinde cvp buluyor hem de çözüyorlar sorununu

• quote:

quote:

Burdan aldığımızda tekraradan karta iade edebiliyor muyuz. Gift karttan avantajı nedir peki?

Gift karti iade alamiyoruz. Arkadasimiza esimize dostumuza hediye etmek için. Ama gift cardi simdi alirsak kartimizdan direk simdi cekerler. Ne yapsam bilemedim valla. Duser mi artar mi euro ki?

Hayırdır konuyu açan arkadaşımız, sizde mi iptal etmeyi düşünüyorsunuz ön siparişinizi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LiLaLo

quote:

quote:

Hayırdır konuyu açan arkadaşımız, sizde mi iptal etmeyi düşünüyorsunuz ön siparişinizi?

İptal etmeyi dusunuyorum sadece gift card la mi alsak diye dusunuyorum.

• daha 2 gün önce 1375 TL di, şimdi 30 TL koymuş bile üstüne, yok abi bu ülke yönetilmiyor, 10 Kasıma kadar 1500 ü bulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece göz dağı vermek, 2 haftaya eski haline döneceğini düşünüyorum.

• ben de ön siparişimi verdim biraz önce. konuyu başlatan arkadaşa çok teşekkürler. tam da nasıl alırım yurtdışından vs diye bakarken denk geldi konu
  • Çok çok 4 TL olursa euro kargo gümrük ile 1650 yi görür ki ona bile ben razıyım.

• quote:

Çok çok 4 TL olursa euro kargo gümrük ile 1650 yi görür ki ona bile ben razıyım.

10 kasimda trde satilacagini bilsem ben burdan alirim. Benim için 10 kasimda almak onemli bu yüzden amazondan aldim. Hepsisony aralik ocak diyor.

• Ufak ufak işliyorum hanıma alalım diye film 4k felan diyorum şimdiki çalıştırmaz diye uyduruyorum araştırma yaparsa yandık.

• Arkadaşlar banka kartı ile alabilirmiyim cihazı?

İlla kredi kartı olmasını gerek. Kesin bilgi verecek olan varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Çok çok 4 TL olursa euro kargo gümrük ile 1650 yi görür ki ona bile ben razıyım.

10 kasimda trde satilacagini bilsem ben burdan alirim. Benim için 10 kasimda almak onemli bu yüzden amazondan aldim. Hepsisony aralik ocak diyor.

Aynen öyle. Ben doğma büyüme almanyalıyım ve çok iyi biliyorum ki 2 4 derece ülke olarak değer görüldüğümüz için bize trişkadan malları gönderecekler
    Kardeşim hiç gerek yok gift card a vs ye. Bırak olduğu gibi

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.