|
Amazon Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (3. sayfa)
-
-
150 tl vereyim kargo sizden;) -
Büyük ihtimal easy cep telefonunu ölü bir fiyata alacaktır. Sende kampanya ek destek ücreti var onu alırım diye düşüneceksin. Ama easy cep bir bahane bulup o parayı yatırmayacak. Benim hala yatırmadı. Tüketici hakem heyetine başvurdum bekliyorum. Eassycep Sürekli bahane uyduruyorlar. Önce suçu amazona attılar amazonu aradım yalan söyledikleri ortaya çıktı. Ama amazonun da böyle bir firma ile iş yapması kabul edilebilir değil ben amazon bu işin içinde diye takas kampanyasına katılmıştım.
-
amazondan s24 ultra aldım benim samsung note 9 a 137 tl değer biçiyor adamlar ne yapabilirim . media markt 1500 sayıyor 8000 de destekle olabilirdi ama amazondan daha ucuza aldığımdan arafta kaldım telefonu başka değişim kampanyasında değerlendiremezmiyim?
-
benim huawei p30 ada ayni muhabbet oluyor vatan ve mediamrkt 1300verdi inceledi bu amazon easycep kilcal cizik kismina evet dersem 700tl veriyor (kilcal cizikle, catlak kirik yarik ayni kategoriye koymuş adam) bu secenegi hayir dersem 1250tl veriyor ki , yuzde 90 1000tl alti fiyat verip o 8bintl yi iptal edecektir bu easy zurnasi..
-
Uzun zamandır fiyatlar yerinde saydığı için 2. el firmaları zor duruma düşmüş olabilir. Araç alıp satanlarda aynı duruma düşmüştü. Ben bu yorumları görünce almaktan vazgeçtim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 13 Eylül 2024; 15:12:21 > -
Sıfırı 80 bin olan telefonu 40 bine alıp 70 bine satıyor. güzel işmiş.
-
Amazon üzerinden 'eskisini getir yenisini götür' kampanyası ile iPhone 12 aldım. Eski iPhone 7 telefonumu 23 Temmuz 2024 tarihinde EasyCep firmasına gönderdim. Yapılan teknik inceleme sonucu 1607 TL değer biçilen telefonumu 25 Temmuz 2024 tarihinde onayladım. Taahhüt edilen 1 iş günü içerisinde cihazın tutarının hesabıma aktarılacağı söylenmesine rağmen 1 aylık sürenin sonunda tüm girişimlerin neticesinde ödeme gerçekleşti. Defalarca görüşmeme rağmen 'ödeme sistemsel bir arıza var, ödeme yapacağız' diyerek geçiştirildi. Ayrıca 1.5 ay olmasına rağmen ek ödeme desteği hala yatmadı düşününlere duyurulur . Easycep'e vereceğinize mahallenizde telefoncuya satın en azından süreç bu kadar sancılı olmaz.
-
asıl güzelliği o değil kanunların boşluğundan yararlanıp ( ülkede herkesin yaptığı gibi ) 2. el telefon alıp sanki yenilenmiş ürün gibi taksitle satış yapabiliyorlar.
-
Benim param yattı toplamda 2 ay kadar sonunda.
Benim takas yapacak ikinci el telefonum da yoktu bu arada, gittim en makul fiyat verdikleri modellerden birinden ikinci el satın aldım. Telefonda hiç sıkıntı olmasa bile durumu kötü diyorlar zaten. en uygun fiyatlı telefonları takasa vermek mantıklı. benim 500 lira civarı zararım olmuş oldu onların verdiği fiyatla benim ödediğim arasında.
sonuç olarak s24 plus 32000 lira civarına almıştım, 6000 lira desteği düşünce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 6 Ekim 2024; 12:27:22 > -
1,5 ay kadar oldu Telefonun parasını yatırdılar ancak 3000 TL ek ödemeyi alamadım bir türlü.
En son "Kısa bir süre sistemsel bir sorun sebebi ile ödeme çıkışlarında sorun yaşanmaktadır. Gecikme olan ödemelere işlem önceliği tanınmakta olup, tarafınıza da öncelik tanındığını görüntülemekteyiz. En kısa sürede ödeme gerçeklemiş olacaktır. Yaşanılan aksaklık için üzgün olduğumuzu belirtmek ister, anlayışınıza teşekkür ederiz." diye bilgi verdiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X