Teşekkürler dostum bilgilendirmen için bende yarın gidip aynısını yapacağım. Benimde neredeyse yılını tamamlayacak telefonu aldığımdan beri oyalıyorlar. |
Amazon Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (4. sayfa)

-
-
Rica ederim hocam, bende 5 ay uğraştım sistemde arıza var diye oyalayıp durdular, THH kararını bile umursayıp ödeme yapmıyorlar. Önerim gitmeden önce dilekçeyi hazırlamanız yönünde olur, ben hazırlayıp gitmiştim icra dairesinde bu belge verilmiyormuş belki gittiğim yere özeldir bilmiyorum. @kimyageray
-
Nasıl bir dilekçe dostum direk gidip başvuru yapmıyormuyuz?
-
Hocam alıntılamadığın için geç gördüm maalesef. Bahsettiğim icra açmak için gerekli olan dilekçe, gittiğim dairede bu belgeyi vermiyorlardı o yüzden söyledim.
Görselini de paylaşayım sonradan açacaklar için yardımcı olur.
-
Bende dün icra dairesine gittim başvurdum. Yukarıda ki belgeye benzer bir belge doldurdum 615,40 ve 220 tl iki ücret ödedim. Yalnız benim doldurduğum belgede İBAN numarası yazmıyordu. Faiz olayına uğraşmamak için hiç girmedim. Bakalım 10 gün sonra son durumu sormak için arayın dediler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kimyagerayBende dün icra dairesine gittim başvurdum. Yukarıda ki belgeye benzer bir belge doldurdum 615,40 ve 220 tl iki ücret ödedim. Yalnız benim doldurduğum belgede İBAN numarası yazmıyordu. Faiz olayına uğraşmamak için hiç girmedim. Bakalım 10 gün sonra son durumu sormak için arayın dediler.
Hayırlı olsun, benim süreç icra açtıktan 14 gün sonra tamamlandı, süreci vatandas.uyap.gov.tr icra dosya sorgulama kısmından takip edebilirsiniz.
-
Bencede çok az piyasada ne olur fiyatı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam konu dışında ben de thh ye başvurdum. Karar alındıktan sonra thh karar evrağını eve teslimi ne kadar sürdü sizde ?
-
Amazon ve Google, İsrail soykırımına açıkça teknolojik destek vermektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Mami -- 27 Mart 2025; 9:13:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: torquehpMerhaba hocam konu dışında ben de thh ye başvurdum. Karar alındıktan sonra thh karar evrağını eve teslimi ne kadar sürdü sizde ?
1 hafta kadar sürdü sanırım, mesaj vs. atmadıklarından takip edilemiyor maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X