Şimdi Ara

Amazon, Etsy, Alibaba, Aliexpress alışverişlerinde ininal'lılara %10 nakit iade [Sadece Yurtdışı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
9.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bushiumut -- 21 Mart 2023; 14:44:34 >
  • Merhaba konu açılalı baya olmuş ama yinede yerini bulmuşken sorayım istedim ,bu kampanya sanal kartları da kapsıyor mu ? Benim fiziksel kartım yok çünkü

• Bycars24 kullanıcısına yanıt

Kapsıyor.

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt

İlk kez kullanacagım da oyüzden biraz tedirginim :) Amazondan 1000 tl lik alışveriş yapıp 100 lira almak istiyorum. Ama kampanya açıklamasın Tüm kartlarda geçerlidir derken sanal kartlarında dahil olup olmadıgını anlamamıştım ,çünkü diğer kampanyalarda sanal ve fizikler kartlarda geçerlidir yazıyor

Ben sanal kartı kullanıyorum, iade geliyor hocam.

• Teşekkür ederim hemen para yükleyip gönül rahatlıgıyla alışveriş yapacagım ozaman :) Bir de para yüklerken 3 seçenek çıkıyor hangi şekilde en hızlı yüklenir acaba

Kredi kartı ama komisyon alıyor. Banka hesabıından ortalama 15 dk içinde geçiyor.

• Anladım o şekilde yüklecegim ozaman ,peki para yükledikten sonra uygulama da başka bir işlem yapmama gerek yok degil mi? Sadece amazondan ödeme yöntemi olarak sanal kartı (VİSA) ekleyip bitiriyorum

Başka bir işleme gerek yok hocam.

• Çok teşekkür ederim ,bu soruyu sorup günlerce cevap beklemeyi umuyordum :) Neyse ki burdaymışsın da direk cevabımı alabildim sağolasın dostum gerçekten

• Kampanya bitti galiba yenileme gelmedi.

Edit gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaybelf -- 3 Nisan 2023; 11:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamada başlıkta Nisan yazıyor ama şartlarda 31 Mart son yazıyor.

• Ref.kodu var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gyuksel82 kullanıcısına yanıt

iy944826

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt

Hocam sanal karta taksit yapabiliyor muyuz,komisyon alıyor derken neyi kastettiğinizş anlamadım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt

Kampanya Koşulları:

• Kampanya 03 Nisan 2023 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya ininal tarafından düzenlenmektedir ve tüm ininal kartlarda geçerlidir.
    • ininal kartı ile online alışveriş harcamalarında aşağıda yaptığı "Amazon" "Etsy" "Alibaba" "Aliexpress" alışverişlerinde harcamanın %10’u, harcama yapılan ininal karta nakit iade edilecektir.
    • Kullanıcı kampanya kapsamında en fazla 100 TL nakit iadesi kazanabilir. Kullanıcının tek seferlik harcamasında %10 nakit iade edilir.
    • Her kullanıcı kampanya dönemi boyunca kampanyadan bir kez yararlanabilir.
    • Bir kart Kampanya Dönemi boyunca tek seferlik harcamasında %10 nakit iade olmak üzere maksimum 100 TL indirim kazanabilecektir.
    • Red olan ve iptal edilen işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya dönemi süresince yapılan kampanya kapsamındaki alışverişlerde sipariş iptali ve iade durumlarında nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde ininal nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
    • Yüklemeler ertesi gün harcama yapılan ininal kart’lara yapılacaktır.
    • Kampanyadan kampanya koşulunu sağlayan ilk 1.500 kişi faydalanacaktır.
    • ininal’ın kampanyayı kampanya sona erme tarihinden önce sona erdirme hakkı gizlidir.

ininal
    Amazon, Etsy, Alibaba, Aliexpress online alışverişlerinde ininal'lılara %10 nakit iade!
    https://www.ininal.com/bu-kod-calisiyor-sektorun-oncusu-ininalla-indirimler-hizli-akiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Kampanya Koşulları:

• Kampanya 03 Nisan 2023 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya ininal tarafından düzenlenmektedir ve tüm ininal kartlarda geçerlidir.
    • ininal kartı ile online alışveriş harcamalarında aşağıda yaptığı "Amazon" "Etsy" "Alibaba" "Aliexpress" alışverişlerinde harcamanın %10’u, harcama yapılan ininal karta nakit iade edilecektir.
    • Kullanıcı kampanya kapsamında en fazla 100 TL nakit iadesi kazanabilir. Kullanıcının tek seferlik harcamasında %10 nakit iade edilir.
    • Her kullanıcı kampanya dönemi boyunca kampanyadan bir kez yararlanabilir.
    • Bir kart Kampanya Dönemi boyunca tek seferlik harcamasında %10 nakit iade olmak üzere maksimum 100 TL indirim kazanabilecektir.
    • Red olan ve iptal edilen işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya dönemi süresince yapılan kampanya kapsamındaki alışverişlerde sipariş iptali ve iade durumlarında nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde ininal nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
    • Yüklemeler ertesi gün harcama yapılan ininal kart’lara yapılacaktır.
    • Kampanyadan kampanya koşulunu sağlayan ilk 1.500 kişi faydalanacaktır.
    • ininal’ın kampanyayı kampanya sona erme tarihinden önce sona erdirme hakkı gizlidir.

ininal
    Amazon, Etsy, Alibaba, Aliexpress online alışverişlerinde ininal'lılara %10 nakit iade!
    https://www.ininal.com/bu-kod-calisiyor-sektorun-oncusu-ininalla-indirimler-hizli-akiyor
    Şimdi duzeltmisler, gece şartlarda Mart ayı yazıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• outofnick O kullanıcısına yanıt

Her ay aynı hatayı yapıyorlar ilk gün.

• %10 iade ile ayakkabı 100 tl ucuza gelsin diye 2600 tl yükledim. Amazon'dan alışverişi yaptıktan sonra hesaba bloke koydular. Kaç günde geri açıyorlar rezillik. Birde yasal haklarınızı kullanabilirsiniz diye sms atmışlar suçum Amazon'dan alışveriş yapmak güler misin ağlar mısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlienWarriorTR -- 5 Nisan 2023; 17:4:59 >
  • Kredi kartı ile yükleme bir süredir olmuyor, hata veriyor. Uygulama bakım yapacağına dair bildirim atmıştı ama yine düzelmemiş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.