Şimdi Ara

Amazon, Etsy, Alibaba, Aliexpress alışverişlerinde ininal'lılara %10 nakit iade [Sadece Yurtdışı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
9.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya Koşulları:

Kampanya ininal tarafından düzenlenmektedir ve tüm ininal kartlarda geçerlidir.

ininal kartı ile online alışveriş harcamalarında aşağıda yaptığı "Amazon" "Etsy" "Alibaba" "Aliexpress" alışverişlerinde harcamanın %10’u, harcama yapılan ininal karta nakit iade edilecektir.

Kullanıcı kampanya kapsamında en fazla 100 TL nakit iadesi kazanabilir. Kullanıcının tek seferlik harcamasında %10 nakit iade edilir.

Her kullanıcı kampanya dönemi boyunca kampanyadan bir kez yararlanabilir.

Bir kart Kampanya Dönemi boyunca tek seferlik harcamasında %10 nakit iade olmak üzere maksimum 100 TL indirim kazanabilecektir.

Red olan ve iptal edilen işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya dönemi süresince yapılan kampanya kapsamındaki alışverişlerde sipariş iptali ve iade durumlarında nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde ininal nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.

Yüklemeler ertesi gün harcama yapılan ininal kart’lara yapılacaktır.

ininal’ın kampanyayı kampanya sona erme tarihinden önce sona erdirme hakkı gizlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 14 Temmuz 2023; 13:1:15 >

• Dün işlem yapmıştım. (Amazon Türkiye)

Bu sabah iade sorunsuz geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 27 Eylül 2022; 15:58:53 >
  • Ekim

Amazon, Etsy, Alibaba, Aliexpress alışverişlerinde ininal'lılara %10 nakit iade [Sadece Yurtdışı]

Kampanya yenilenmiş.

• Kampanya Kasım sonuna kadar devam ediyor.

• Aralık sonuna kadar yenilenmiş kampanya yeniden.

• Bir defa hakkınız var,her ay değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dnt2541 kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz her ay olması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    11 yıl önce açıldı
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

yoo her ay 100tl alıyorum

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

her konudasın yemin ederim, bu kadar fırsat ile nasıl boğuşuyorsun, yanında 10 gün ders alan her ay asgari ücreti çıkarır Amazon, Etsy, Alibaba, Aliexpress alışverişlerinde ininal'lılara %10 nakit iade [Sadece Yurtdışı] 

• prowas P kullanıcısına yanıt

Eğitim videosu paylaşsan oradan da para kazanırsın.

Telegramda gurubun felan varsa rica ediyorum pmden ilet, duvacın olurum. Amazon, Etsy, Alibaba, Aliexpress alışverişlerinde ininal'lılara %10 nakit iade [Sadece Yurtdışı] 

Bana şöyle cevap verildi
    Merhaba 

Amazon kampanyası 31 Aralık'a kadar geçerlidir. Kampanya dönemi boyunca kampanyadan bir kez yararlanabilirsiniz.

Saygılarımızla.

ininal Destek Ekibi

• Bir bu kartım yok desem yeridir arkadaşlar. Alınır mı kampanyası bol mu ayda senede bir mi yapar? Çamura yatar mı efendi gibi iadesini yapar mı? Oran fena durmuyor da sanki herşeyde ücret alıyor gibime geldi biraz kısaca siteye bakınca. Kısacası tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ay da iade aldım

şartlarda başlangıç tarihi yazmadığı için her ay yenileniyor kampanya

İade bu ay da sorunsuz aldım.

Kampanya başladığından beri her ay aldım.

Ertesi gün sabah 9'da iade hesaba yatıyor.

• Kampanya 01 Ocak 2023 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya ininal tarafından düzenlenmektedir ve tüm ininal kartlarda geçerlidir.
    • ininal kartı ile online alışveriş harcamalarında aşağıda yaptığı "Amazon" "Etsy" "Alibaba" "Aliexpress" alışverişlerinde harcamanın %10’u, harcama yapılan ininal karta nakit iade edilecektir.
    • Kullanıcı kampanya kapsamında en fazla 100 TL nakit iadesi kazanabilir. Kullanıcının tek seferlik harcamasında %10 nakit iade edilir.
    • Her kullanıcı kampanya dönemi boyunca kampanyadan bir kez yararlanabilir.
    • Bir kart Kampanya Dönemi boyunca tek seferlik harcamasında %10 nakit iade olmak üzere maksimum 100 TL indirim kazanabilecektir.
    • Red olan ve iptal edilen işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya dönemi süresince yapılan kampanya kapsamındaki alışverişlerde sipariş iptali ve iade durumlarında nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde ininal nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
    • Yüklemeler ertesi gün harcama yapılan ininal kart’lara yapılacaktır.
    • ininal’ın kampanyayı kampanya sona erme tarihinden önce sona erdirme hakkı gizlidir.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

hocam, amazondan alınan hediye çekleri de dahil değil mi?

• Dahil.

İki defa o şekilde iade aldım.

• Kampanya Şubat 2023'te de geçerli.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    İninal hesabımda ilk ayına özel harcamalarının %15'i hediye yazıyor ; Amazon %10 nakit iade ile birleşir mi acaba bir bilginiz var mı çünkü açıklamalarda aksi bir ifade göremedim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.