Şimdi Ara

Amazon Evga 750GQ 750W power 55 dolar. Kaçırmayın üzülürsünüz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizüstü kullanıyorum ama benimde alasım geldi diğer arkadaşlar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Benimki 13 günde gelmiş.

Evga'dan ürünü kaydettirdiğiniz zaman garantide sayılıyor.

Amazon Evga 750GQ  750W power 55 dolar. Kaçırmayın üzülürsünüz

Teşekkürler aldım ben de, sistem kurucam :)

• 5 dolar kod indirimi ile 200 liraya geldi. Tr de aynını 400 den aşağı bulamam herhalde.
  • Rejime girdim almayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ürünü kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim. Bana göre tek dezavantajı kabloların yuvarlatılmamis olması. Yani eski flopy kabloları andırıyor, tabiki onlar kadar geniş değil. Gold sertifikalı %92 verimliliğe sahip bir cihaz. Eğer mevcut eski psunuzun yerine alıyorsanız elektrik faturanizdaki azalmayı anında hissedersiniz. Sistemimiz çok güç tüketen üst seviye bir sistem değilse eco modda fanı bile devreye girmez. Yani 200 liraya fansiz ( sıfır ses) bir güç kaynağının olacak. Böylece üzerine hiç toz gelmeyecek ve ömrü daha uzun olacak. Zaten 5 yıl garantiye sahip. Olmaz ya bozulursa tamir yok, birebir yenisiyle değişim var. Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

• Hiç hesapta yokken bunudamı alıcaz cebimiz yandı bu sıcak fırsatlardan

• 60 dolar olmus ve satis bitmis.

We're sorry. The item EVGA 750 GQ, 80+ GOLD 750W, Semi Modular, EVGA ECO Mode, 5 Year Warranty, Power Supply 210-GQ-0750-V1 is no longer available from the seller you selected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

5 dolar kod indirimi ile 200 liraya geldi. Tr de aynını 400 den aşağı bulamam herhalde.

app indirimi sold by amazon yazan ürünlerde geçerli diye biliyordum bu satıcıda nasıl geçti anlayamadım
  • Bitti sanırım. İlk almaya çalıştığımda adres hatası vermişti. Şimdi de bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 18 Ağustos 2016; 21:29:11 >
  • Ben almadım ama paylaşım için teşekkürler.

Amazon ana konusunda ne fırsatlar kargo sorunları, bilmeyenleri azarlama vs arasında kayboluyor.

Zaten ana konular cikti mertlik bozuldu.
    Amazon dan bu tip kacirilmamasi gereken fırsatlar çıkarsa umarım paylaşmaya devam edersiniz.

• Arkadaslar hala alinabiliyor aynj fiyattan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psu ların ekran kartındaki cw olayına etkisi var mıdır? mesala ekran kartım evga 1070. 100 fpslerde çok az cw sesi oluyor. mevcut psu PC Power and Cooling Silencer 750W. yanılmıyosam 2007 yılında almıştım.
  • Nasıl abandıysanız 30dolar artmış

• soldier_x kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben de anlamadim kodu yazdim 5 dk sonra refresh yaptim 5 dolar dusmustu fiyattan.

• laider kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun gibi çok uygun görürsem elbette paylaşırım.

Bence 55$ bu psu bence bedavaydı. Black Friday'de böyle indirim olmaz.
  • https://secure.evga.com/US/signup.asp

Burdan ürününüzü kaydettirmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 18 Ağustos 2016; 21:55:46 >
  • Bu arada ürün hala var bence alın, varsın kargo geç gelsin.

https://www.amazon.com/gp/product/B017HA3RGE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Edit: Ben bir keresinde böyle bir durumdayken(Genelde 2-4 hafta arası gelir dediği bir durumda) 2 tb harddisk aldım harici (Evet her şeyi amazon'dan alıyorum ). 2 gün sonra kargoya vermişlerdi haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 18 Ağustos 2016; 21:59:26 >

• ne yaptıysam kargo ücretini sildiremedim.yaklasık 20 dolar kargo ücreti cıkıyor olsun yinede bu paraya moduler 750 w 80plus güç kaynagı bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

ne yaptıysam kargo ücretini sildiremedim.yaklasık 20 dolar kargo ücreti cıkıyor olsun yinede bu paraya moduler 750 w 80plus güç kaynagı bedava

Ne yaptınız mesela sildirmek için anlatır mısınız sakıncası yoksa?

• kabloları çok kalitesiz duruyor neden öyle yapmışlarki anlamadım birde elektrik kablosunun ucu bizdekinden farklı o kabloyuda değişmemiz lazım sanırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.