Şimdi Ara

Amazon Evga 750GQ 750W power 55 dolar. Kaçırmayın üzülürsünüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim kendi psu'm. Ben Amazondan vergi sınırının altına düştüğünden 79$'a almıştım.

Bu fiyata almanız imkansız. Tr'de bu performans Power Supply ortalama 400 lira.

Kaçırmayın üzülürsünüz:https://www.amazon.com/gp/product/B017HA3RGE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cs-serisi-750w-80plus-gold-750w-moduler-guc-kaynagi.html

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-g750m-80plus-750w-moduler-guc-kaynagi.html

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 18 Ağustos 2016; 21:53:59 >

• Haber için teşekkür ederim. Arkadaşın buyurduğu gibi 100 dolara kargo ücreti dahil almıştım. Fiyat gerçekten yanıyor. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllının biri de 450TL'ye ikinci elde satıyor
  • Bu yarı modüler ama yine de iyi fiyat. Dizüstü kullanan biri olarak benim bile alasım geldi 57 lira taşıma parasıyla 228,89 tutuyor diyor. Yine de çok iyi fiyat da bilemedim. Bir ara masaüstü toplayasım vardı ama. Güç kaynağı çok değişmiyor zaten.

Türkiyede modüler olmayan bronz ile aynı fiyata, gold ile 100 lira ucuza geliyor. Bilemedim şimdi.
    http://urun.n11.com/guc-kaynagi/high-power-750w-80plus-bronze-56a12v-sessiz-guc-kaynagi-P15294091?cid=604001&gclid=CjwKEAjwudW9BRDcrd30kovf8GkSJAB3hTxFbox0ojCONVlaLD1KFpI95XZ7kg1McBGiq8udWi7eyRoCYijw_wcB&gclsrc=aw.ds
    http://www.hepsiburada.com/high-power-astro-lite-750w-80plus-gold-62-5a-12v-guc-kaynagi-hpm-750gd-f14c-pm-bd304857

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 18 Ağustos 2016; 14:21:21 >

• 600 W olanını kullanıyorum çalıştığını anlayamazsınız eco Mode olduğu için gerekmedikçe fanı calistirmiyor. İhtiyacı olan kaçırmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bu yarı modüler ama yine de iyi fiyat. Dizüstü kullanan biri olarak benim bile alasım geldi

merhaba,

yarı modülerin avantajı dezavantajı nedir?
  • Bende sabah gördüm tam ödeme kısmına geldim aklıma geldi ki ben notebook kullanıcısıyım. Bu Amazon adamın ocağına incir ağacı diker yahu. herşeyden yedekli yedekli ala ala bir hal olduk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bu yarı modüler ama yine de iyi fiyat. Dizüstü kullanan biri olarak benim bile alasım geldi

merhaba,

yarı modülerin avantajı dezavantajı nedir?

O konuda yıllardır dizüstü kullanan biri olarak pek bilgim yok. Tahminin bazı kabloların modüler olarak çıkabildiği ama bazılarının çıkamadığı yönünde. Nakliye işi bozuyor malesef. 100 daha verip Türkiye'den almak daha mantıklı bu haliyle. 2 yıl garanti var sonuçta.

• Anakart kablosu gömülü sadece .
  • kargo ile beraber 215 TL' ye geliyor
  • bugün corsair cx450m kargoya verildi amazondan 45$ + 15$ kargoya, verilmese kesinlikle bunu alırdım..
  • Türkiye ye gönderimi yok sanırım.Denedim olmadı.
  • Alacak arkadaşlara bilgi olsun. 650w olanını almıştım ve fanın çalışmadığı moddayken cihaz ısınana kadar (10-15dk) coil whine sesi geliyordu fan modunu değişince gelmiyordu fakat kendi fanı sessiz bir fan değil bende iade etmiştim.
    Belki bunda yoktur bilemem ki olsa bile öyle çok büyük bir şey değildi hele bu fiyata çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_A_S

Alacak arkadaşlara bilgi olsun. 650w olanını almıştım ve fanın çalışmadığı moddayken cihaz ısınana kadar (10-15dk) coil whine sesi geliyordu fan modunu değişince gelmiyordu fakat kendi fanı sessiz bir fan değil bende iade etmiştim.
    Belki bunda yoktur bilemem ki olsa bile öyle çok büyük bir şey değildi hele bu fiyata çok iyi.

haydaa, bak şimdi sessiz diye alıyordum bende bunu. Bir daha düşüneyim
  • Ne kadar sürede geliyor? Ayrıca 650W'ı 250 küsür lira görünüyor vatan'da aradaki fark niye bu kadar fazla acaba? Pek bilgim yok bilen biri aydınlatırsa sevinirim
  • masaüstü dizicem bende, almaya bundan mı başlasam ki ?
    power s.'dan pek anlamam ama farkı nedir bunun kalitesiz olanlarından
  • Bence bir dezavantajı yok.Ama anakarta bağlanan kabloların psu üzerinde sabit olması,tak çıkar olmasından daha iyi bence.
  • DessoEldest kullanıcısına yanıt
    Gönderim var.
  • 18.42 $ kargo var . 54 lira yapıyor. Fiyatı ona rağmen hala ucuz.

Ben 79$ olduğunda almıştım. Ki o zaman bile emsallerinin Tr fiyatı düşünülünce inanılmaz ucuza gelmişti. Bu fiyat ile kesinlikle öyle.

Farkettiysen senden başka kimse de menfi yorum yapmamış.

İşine gelmiyorsa almazsın.
  • feiter kullanıcısına yanıt
    Benimki 13 günde gelmiş.

Evga'dan ürünü kaydettirdiğiniz zaman garantide sayılıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.