< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 27 Kasım 2019; 23:1:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 27 Kasım 2019; 23:1:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Aralık 2019; 1:33:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Aralık 2019; 20:21:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Aralık 2019; 20:24:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar Merhaba, Bu tableti aldığımızda Play Store yükleyebileceğimizi yazmışsınız. Youtube videolarında da gördüm, yüklenebiliyor. Sormak istediğim, Play Store yükledim, normal Android cihazlarda olduğu gibi, Play Store'dan kurduğum uygulamalara güncellemeler düzenli olarak gelir, problemsiz kullanmaya devam edebilirim değil mi? Bunu teyid etmek istemiştim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Mart 2021; 18:29:19 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Nisan 2021; 1:4:27 > |