Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Amazon Fire Stick 4K - 400 TL Satın Al 31 Temmuz 2021 15:14 1 1 Amazon Fire Stick 4K - 400 TL Merhaba,Yaklasık 3-4 ay once 1080p televizyonumda kullanmak icin almıstım. Gecen hafta yeni 4K tv aldıgım icins atıyorum. Herhangi bir sıkıntısı, problemi yok. ABD versiyon oldugu icin fis donusturucu gerekiyor. Bendeki donusturucuyu beraberinde yollayacagım. Kutu, kutu icerigi, paketlemede kullanılan orjinal naylona kadar duruyor ve onlarla beraber yollayacagım.İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktas) yüz yüze satış yapabilirim. Diğer şehirler için referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce ürünü yollayabilirim. Diğer durumda önce ödemeyi alıp daha sonra ürünü yollayacağım. Veya iki tarafında uygun bulduğu birini middleman olarak kullanabiliriz. (Lütfen referans olarak başka sitelerdeki referanslarınızdan vb. şeylerden bahsetmeyin. Satışımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır. Ayrıca lütfen daha önce yaptığınız 10-20 TL' lik alışverişleri referans olarak sunmayı düşünmeyin) Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.Herkese iyi forumlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Gigabyte 4080 AERO Beyaz Ekran kartı [SATILDI] Dragon Dogma 2 Steam Key [SATILDI] Satılık Escape From Tarkov EOD EU - 4.000 TL (Mail Devri Yapılacak) [SATILDI] Sıfır Açılmamış Kutusunda HyperX Fury S Pro Gaming Mousepad