Şimdi Ara

Amazon Fire Stick 4K - 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Amazon Fire Stick 4K - 400 TL

Merhaba,

Yaklasık 3-4 ay once 1080p televizyonumda kullanmak icin almıstım. Gecen hafta yeni 4K tv aldıgım icins atıyorum. Herhangi bir sıkıntısı, problemi yok. ABD versiyon oldugu icin fis donusturucu gerekiyor. Bendeki donusturucuyu beraberinde yollayacagım. Kutu, kutu icerigi, paketlemede kullanılan orjinal naylona kadar duruyor ve onlarla beraber yollayacagım.

İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktas) yüz yüze satış yapabilirim. Diğer şehirler için referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce ürünü yollayabilirim. Diğer durumda önce ödemeyi alıp daha sonra ürünü yollayacağım. Veya iki tarafında uygun bulduğu birini middleman olarak kullanabiliriz. (Lütfen referans olarak başka sitelerdeki referanslarınızdan vb. şeylerden bahsetmeyin. Satışımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır. Ayrıca lütfen daha önce yaptığınız 10-20 TL' lik alışverişleri referans olarak sunmayı düşünmeyin) Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Amazon Fire Stick 4K - 400 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• korsan akp açıyomu özellkiler ne ben şişlideyim indirim varmı

• Satıldı mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.