Merhaba,
Kartı 08.11.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar' dan satın aldım. O günden beri kendi bilgisayarımda oyun amaçlı kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay önce üst modele geçtiğim için satıyorum. Üst modele geçince kutusuna kaldırdım ve 1 aydır kutusunda duruyor. Hiç bir sıkıntısı, sorunu, çiziği vs. bulunmuyor. Coil whine yok. Orjinal kutusu ve eksiksiz kutu içeriği ile beraber teslim edilecektir.
Almadan önce yapmak istediğiniz her türlü teste açıktır. Ciddi alıcı arkadaşlara whatsapp üzerinden görüntülü arama ile gösterebilirim. Anlaştığımız arkadaşa, teslim almaya gelmesinden önce önce hem daha detaylı fotoğraflarını yollayacağım hem de görüntülü arama ile göstereceğim. Herhangi bir ürün ile takas düşünmüyorum.
Önceliğim İstanbul-Beşiktaş' ta elden satış yapmak. Satın alan arkadaş gelir, görür, inceler ve alır. Başka şehirden almak isteyen olursa, önce ödemeyi alıp, daha sonra kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere Yurtiçi kargo ile ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.