Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı Satın Al 24 Mart 2023 01:37 1 1 Satılık Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı 1,5-2 yıldır kullandığım kartı satıp 4000 serisine geçmek istiyorum. Kart temiz herhangi bir arızası ya da coil whine yok ve genel anlamda sessiz serin çalışıyor. Sık sık temizliğini yaptığım için görsel olarak da temiz.Kutusu ve içeriği tam. amazon.it üzerinden alınma. forum üzerinden almıştım ben de. Sivas elden teslim.Nisan ayından itibaren Ankara içinde de elden teslim edebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iphone 15 Pro Max 256 GB Mavi 17.07.2024 Faturalı Satılık Yurtiçi 14 pro max 256 gb mor Satilik 14. nesil/rtx 4080 sistem Satilik Razer Blackshark V2 Pro 2023 Beyaz