Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satilik Razer Blackshark V2 Pro 2023 Beyaz Satın Al 26 Ocak 2024 14:34 1 1 Satilik Razer Blackshark V2 Pro 2023 Beyaz Merhaba,Gecen hafta amazon.de`den almis oldugum kulakligimi satiyorum. Urun kalitesi iyi denemek icin actim. Fakat asus rog serisi urun almak istedigim icin satiyorum. Kutu fatura her seyi tam eksigi yok.Sivas elden teslim. Ankara ve Sakarya kaporasi odendigi takdirde elden teslim. Diger yerlere odeme sonrasi kargo ile gonderilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Yurtiçi 14 pro max 256 gb mor Satilik 14. nesil/rtx 4080 sistem Satilik Razer Blackshark V2 Pro 2023 Beyaz Bitdefender Total Security 3 Yillik Hesap Ortakligi