< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (158. sayfa)

-
-
1. nesili senelerdir kullanıyorum. genelde tv kullanıyorum. Başka bişey yapmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, 4-5 yıl güncelleme desteği veriyor mu ? İşlemcisi, hızı nasıl ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çol hızlı değil. destek o kadar vermedi galiba. en son Android 9 da kaldı. ben tv seyrediyorum hiç bozulmadı nazar değmesin. idare ediyoruz. letgoda 1100 tl ye satan var sıfır ayarında. letgoda kargo dönemide başlamış. istersen bak
Teşekkürler, hocam…Yakın zamanda Almanya ya gideceğim. 2. nesil i alayım o zaman
Amazon yeni bir güncelleme ile uygulama saklama (hide from your apps) özelliğini iptal etmiş :(
uygulama menüsünde kullanmadığımız gereksiz şeyleri (freevee, amazon shopping vs) gizleyebiliyorduk. Umarım bu özellik geri getirilir ilerde.
En azından güncelleme gelmeden önce saklanan uygulamalar tekrar menüde çıkmıyor ama cihazı fabrika ayarlarına sıfırlarsanız gizleme seçeneği malesef olmayak artık.
-
basit kullanım için yeterli 4 k maçlar filmler seyretmek için dedim. fire cube 2 bazı kanalları acmıyor ya da ses olarak düşük kalıyor bu günlerde.
-
-
şunu bir deneyin hocam, settings --> applications --> manage installed applications --> buradan uygulamalara tek tek clear cache yapmak ve bu menüde eğer kullanmadığınız uygulama varsa kaldırmak, bundan sonra düzeldiğini yazmışlar, bende şu anda sorun olmadığı için deneyemedim, bu çözümü internette gördüm
-
Hocam denedim ama maalesef sorun çözülmedi..
-
arkadaşlar merhaba. bende fire tv cube var fakat yaklaşık 2 senedir kullanmıyorum cihazı. türkiye'deki platformlarda olmayan bir kaç içerik indirip izlemek istiyorum. usb bellek takıp altyazıyla beraber sorunsuz açabilir miyim ne diyorsunuz? yoksa bilgisayarı bağlayacağım televizyona.
-
Arkadaşlar selamlar, tod tv apk sı yüklemeye çalışıyorum ancak bir türlü apk dosyasını bulamadım downloader üzerinden. xapk bulabildim onu da yüklemiyor. flash bellekte var aslında apk dosyası ancak onu da sisteme nasıl gösterebilirim bilmiyorum. nasıl çözebiliriz.
-
Arkadaşlar cihazı satmaya karar verdim. İlgilenen olursa mesaj atabilir. 2. Nesil Cube.
Arkadaşlar tod tv için çözümü olan var mıdır, uygulamayı yükledim bu sefer de yetkiniz Yok hatası vermeye başladı:-)
Türkiye uygulama mağazas sessiz sedasız açılmış. Ayarlardan girip bölgenizi Türkiye yaparsanız Tv plus, tivibu go, blutv uygulamalarına mağazadan ulaşabiliyorsunuz.
Diğer uygulamaların da eklenmesi için mail, mesaj, x mesajı vs. gönderirsek onlar da gelir. Zaten yeni kodlamaya gerek yok, android için yaptıkları uygulamayı anazon mağazasına taşıyacaklar.
Bölge değiştirme linki burada:
Tarayıcıyla girip bölgenizi Türkiye yapmanız gerekiyor.
EKLEME: Bölge değişikliği yaptıktan sonra fire cihazında profilinizi deregister yapıp tekrar register yapmanız gerekebiliyor. Herhangi bir veri kaybı yada kısıt olmadı bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 27 Şubat 2025; 11:18:48 >
Teşekkürler bilgi için. Youtube, Netflix, Prime Video, Disney+ gibi uygulamalarda değişiklik, kullanılamama gibi durum oluyor mu, denediniz mi?
Evet denedim, bir değişiklik olmuyor.
Yalnız bölge değişikliği yaptıktan sonra fire cihazında profilinizi deregister yapıp tekrar register yapmanız gerekebiliyor. O kısmı yazmayı unutmuşum. Herhangi bir veri kaybı yada kısıt olmadı bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 27 Şubat 2025; 11:18:21 >
İyi haber .. Aleti kullanmak için kırk takla atmak zorunda kalıyorduk .
-
bu cihazlarda yavaş internet sounu yaşayan var mı?
tv'nin kendisine 100mbit civarı bir internet alabiliyorum, firetv hemen arkasında takılı olmasına rağmen 15-20mbit bağlantı ile çalışıyor, bazen alışta internet yok hatası ile karşılaşıyorum, yani genel bir network sorunu var ama çözemedim. firetv 4k max sahibiyim ve evdeki diğer internet cihazlarında bir problem yaşamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 9 Mart 2025; 13:16:12 > -
2 ayrı evde 2 ayrı cihaz kullanıyorum ikiside kablo ile bağlı 100 hizla genelde 92 93 alıyor zaten kabloda 100 ustu almıyor . sizin cihazda belki sorun olabilir .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X