|
Amazon germany iade
-
-
ben iade yapmıştım bir süre sonra ellerine geçince mail attılar
ptt ücretinide geri ödüyorlar. sadece beklemek gerekiyor
-
bekleyeceksin hocam -
@yolunubulacakadam @Blizzard Days @murat007m tahmini bir ayakkabının geri gönderme ücreti ne kadar oluyor acaba arkadaşlar? kimseyi de fazla zarara sokmak istemem açıkçası.
-
Zaten 128 TL mi ne o kadarını karşılıyor kargo ücretinin. Şu an sen göndersen yaklaşık 300 TL gibi bir kargo ücreti odersin o da PTT ile. Kargo ücretinin çoğu sana yüklenmiş olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: murat007m
Zaten 128 TL mi ne o kadarını karşılıyor kargo ücretinin. Şu an sen göndersen yaklaşık 300 TL gibi bir kargo ücreti odersin o da PTT ile. Kargo ücretinin çoğu sana yüklenmiş olacak.burada 4000-5000 tl olan columbia ayakkabılar 2000 tl civarına satılıyor. 100-200 liranın lafı olmaz yani. teşekkürler hocam cevap için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 1 Ağustos 2022; 1:55:25 > -
Merhaba hocam. Gümrük vb kesintilerle birlikte tam ücreti mi iade ediyor amazon? Bir de DHL ile ücretsiz gönderilmiyor muydu PTT ile neden uğraştınız?
-
ptt yi nerden çıkardınız bilmiyorum. dhl ile ücretsiz iade ettim. evet tüm ücreti iade ettiler. -
Hocam her yere DHL hizmet vermiyor. -
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
-
Arkadaşlar amazon italya ya bilgisayar parçası iade edicem. Hızlı biçimde hangi firma ile gönderebilirim ve amazon kargo parasının tamamını mı iade edecek?
-
Konuyu hortlatıyorum ama bende amazon.com.tr üzerinden amazon almanyadan ayakkabı aldım. Büyük küçük gelme durumunda kargo maliyeti bana ne oluyor? 3'de 1 fiyatına geliyor o yüzden y.dışından almak daha cazip.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X