Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Amazon global magaza hakkinda ders almak istiyorum. Satın Al 15 Ekim 2022 13:20 1 1 Amazon global magaza hakkinda ders almak istiyorum. Arkadaslar merhaba, cuzzi bir ucret ile gunu birlik yada birkac gunluk, dc uzerinden ders verecek birini ariyorum. Anlatacak kisinin ahim sahim uzman olmasina gerek yok. İade sureci, kargo, gumruk, drop shopping, kendi malini pazarlama, amazon kargo zamanlama, cezalar vs. Konu hakkinda bilgisi olan bir kisiden bir iki gunde kaparim bilmediklerimi. Genel pc kullanimina oldukca hakimimdir. İyi forumlar..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bağcılar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS Prime H310M-K R2.0 Intel H310 Lga1151 DDR4 [SATILDI] Alınık 1050ti, 1060 ayarında ekran kartı [SATILDI] ALINIK ANAKART+İŞLEMCİ LOW TAKIM OLABİLİR [SATILDI] Alinik 50 inch uzeri tv