Şimdi Ara

AMAZON - GP Batteries Recyko+ 2700 AA Kalem Ni-MH Şarjlı Pil, 4'lü - 60 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

https://www.amazon.com.tr/Power-Kalem-Ni-MH-%C5%9Earjl%C4%B1-Ye%C5%9Fil/dp/B01MF8HUKO?ref_=Oct_mh_s9_apbd_cartx_bExpvBf&pf_rd_r=JRV8HVMW1YH4EY0CH4YF&pf_rd_p=4341117e-bb03-57c7-b75b-1de0d77aaec8&pf_rd_s=mobile-hybrid-10&pf_rd_t=BROWSE_ANYWHERE&pf_rd_i=13710038031

2300 mah 4 lu aa 37 lira

Şu ürün nasıldır? Daha uygun bir fiyata -çok sık kullanmayacağım- alınır mı? (Şarj aletim var Kodak marka) @Wadjet @celtic pride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pointlessaeva -- 7 Kasım 2020; 16:8:11 >

• bende arıyorum iyi bir şarj cihazı ve pilleri. bu gp'yi daha önce kullanan varmı?

• pointlessaeva P kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Bunlarla uğraşmayın. Bimden powerb pil alın. Murat sen in piller ile ilgili detaylı videosunu izleyebilirsiniz.

Xbox için aslında benim de ihtiyacım var.

Oğlum Bim pillerini 3 günde bitiriyor. Kulaklıkta taktığı için ortalama her hafta 4 pil gidiyor.

Gp için 1.5v değil 1.2v durumları okudum, ancak hızlı tükenen elektronik eşya da sıkıntı olmuyor tamamını kullanabiliyoruz sanırım, diye yorumladım en son.

Yine işin ehli yorumlarsa sevinirim.

Bu arada mutlaka pilleri çiftleyip isim etiketi yapıştırın, birlikte kullanıp hep birlikte şarj edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında elektronik marketin birinde bu GP Batteries Recyko piller indirime girmişti fazlasıyla stoklayayım demiştim. hatta elimde 6 adet şarj aleti de var hala. ama çok kmtü bir deneyim oldu benim için. olabildiğine kalitesiz kapasitesi çok kötü. onun için bu markanın bende çok olumsuz bir izlenimi var. ihtiyacım da olduğu halde elim varmıyor gp şarjlı pil almaya

• HB'de 2100 mah 6 tanesi 62 lira

• cobane kullanıcısına yanıt

Kaç mah kapasiteli olanı aldınız?

• Wadjet kullanıcısına yanıt

ince piller oluyormu xbox oyun koluna?

• djangobjk kullanıcısına yanıt

kaça kaç veriyor kod ?

• marcelor kullanıcısına yanıt
    pointlessaeva P kullanıcısına yanıt

@marcelor

Xbox kolu AA pillerle yani standart kalem pille çalışıyor.

@pointlessaeva

Pil konusunda pek bir bilgim yok. Yanlış yönlendirmiş olmayayım. Kendime başlıktaki ürünün 2'li olanını aldım. Şarj aleti olarak da Duracell CEF 14 kullanacağım. Sürekli marketten pil almaktan her türlü iyidir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • pointlessaeva P kullanıcısına yanıt
    İnternette yorumlar iyi ben aldim bakalim ne olacak

Bu arada bim pili yada a101 pili kesinlikle 5 para etmez. O piller one s kolunda 1 haftada biterken varta yada gene a101 de indirime giren duracell basic pili 4 hafta oldu daha bitmedi. Buyur fiyat performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 7 Kasım 2020; 17:27:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar üstteki 4'lü paketten 2 adet yani 8 adet aldım. 120TL tutuyordu birde "AMAZON25" kuponunu kullanınca 95TL'ye geldi tavsiye ederim. Çok uygun bir fiyata almış oldum.

• cobane kullanıcısına yanıt

bu yorumu baya gördüm. 1 aya bitiyormuş hatta. pro olan aaa lardan aldım o yüzden. led lenser el fenerinde yıpratarak kullanacağım açıkcası. eğer onlar da çabuk biterse amazon mağdur etmez sanırım. 1500 şarj döngüsü ömrü var

• hocam bu video tek kullanımlık piller için ? sarjlı pil var mı videoda ?

• Ben bu pilleri iki senedir kullanmıyorum Xboxta. Yaklaşık 10 günde bir şarj ediyorumdur. En ufak sıkıntı yaşamadım. Aynı zamanda varta şarjlı pil de almıştım. 1 seneye şişti piller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piller iyidir. Xboxta ortalama günde 1.5 saat minimum 3 hafta gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2100mah ama GP'den çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B079ZMFXLY

• cef 14 ne ara düştü nasıl kaçırdm anlamadım. 2 gündür takip ediyordum.

Bu arada GP recyko pro serisini 2 yıldır kullanıyorum. Avec marka şarj aletiyle sorun çıkarmadılar henüz. Yalnız AA olanları boyutu standardın çok az üzerinde.

• Ne açıdan hocam, teknik bilgi mi yoksa kişisel düşünce olarak mı dediniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

Harfleri karistirmisim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.