Şimdi Ara

AMAZON - GP Batteries Recyko+ 2700 AA Kalem Ni-MH Şarjlı Pil, 4'lü - 60 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
7.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Güya ikiside pil :) farka bakın.. alacak arkadaslara kesinlikle pro serisini tavsiye ederim.

AMAZON - GP Batteries Recyko+ 2700 AA Kalem Ni-MH Şarjlı Pil, 4'lü - 60 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gp nin Reckyo Pro serisini kullanıyorum acayip memnun kaldım imkan varsa onlaradan alın bence 5 yılı geçti piller halen çok iyi durumdalar. Reckyo+ çokta önerdiğim bir pil değil. Ki ben lazer hobim vs olduğu için piyasadaki birçok şarjlı pili deneme fırsatı buluyorum.

Bunlar çokta iyi piller değiller neden derseniz;

Döngü şarj süresi Reckyo+ 300 şarj , Reckyo Pro 1500 şarj
    Şarjını koruma ; Reckyo+ İddiası yok , Reckyo Pro Doldurduktan 5 yıl sonra bile şarjının %70 ini tutabilir.

Pro serisi Panasonic Eneloop pillere benziyor. Burada basit bir mantık var mah kapasitesi arttıkça 2500-2700 vs döngü süresi şarj süresi azalıyor. Piyasadaki kullanım ömrü uzun piller hep 1800-2000mah güç depoluyor.

Şu an AA pil ihtiyacım olsa parasına bakmam;

1- Eneloop 1900 mah 2100 dolum
    2- Reckyo Pro 2000 mah 1500 dolum

Bu ikiliden birini alırım çünkü aşırı derece memnun kaldım ikisinden. Yanınada iyi bir şarj aleti alın bende Nitecore İ2 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlık ve açıklama pro serisi yazıyor ama resim düz recyko. Hangisi gelir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

https://www.amazon.com.tr/GP-Batteries-Recyko-AA-%C5%9Earjl%C4%B1/dp/B000NWD3K4/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=gp%2Brecyko%2Bpro&qid=1604770930&s=home-garden&sr=1-1&th=1&psc=1

Başlık ve açıklama pro serisi yazıyor ama resim düz recyko. Hangisi gelir acaba?

''4xAA için gelen ürün Siyah seridir. Görsel fotoğrafına aldanmayın. Kaliteli tavsiye ederim.''

Ürün yorumlarında biri şöyle yazmış.

• https://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-sarj-aleti-2-ser-adet-aa-ve-aaa-pil-p-HBV000005N4V0

Duracell ve Hepsiburada fiyatı da fena değil gibi, XBOX kolu için alacağım , keşke AAA yerine 4 tane AA pil olsaymış

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Kullandığınız şarj aleti ile arkadaşların bahsettiği şarj aleti arasında ne gibi farklar var? Benim elimde Kodak pil şarjı var bu işimi görmez mi? Bu arada sizin tavsiyenizle aldığım recyko+'ları iptal edip Pro modelinin siparişini verdim. Teşekkürler

• furkan1zek kullanıcısına yanıt

hocam 16 tane bitmiş pili birikmiş halde görünce vicdanım sızladı sürdürülebilir olması adına şarj aleti ve şarjlı pil sipariş verdim

• pointlessaeva P kullanıcısına yanıt

Pek mantıklı bir sebebi yok hocam, ilk alımda şarj aleti ve şarj edilebilir pillere daha fazla para veriyorsunuz ama kullana kullana zaten parasını fazlasıyla çıkarıyor, ayrıca çevreye de zarar minimum düzeye iniyor.

• 6 tane 2100 de 61 lira kafa çeldiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Ben 2 gün önce aldim, siyah pro serisi geldi.

Yukarida da bazi arkadaslarin belirttigi gibi, sarj döngusunden oturu Pro serisi disindakileri tercih etmeyin.

Faydali bilgiler için teşekkürler hocam.

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada üzerinden şu ikisini mi alsam diye düşünüyorum ben

www.hepsiburada.com
    Duracell Şarj Edilebilir AA Kalem Pil 2500 mAh 2'li Paket Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/duracell-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-2500-mah-2-li-paket-p-OFISDUR2400?magaza=Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Duracell CEF 14 Şarj Aleti + 2'şer adet AA ve AAA Pil Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-sarj-aleti-2-ser-adet-aa-ve-aaa-pil-p-HBV000005N4V0

Makinem de yok çünkü şarj etmek için, ne dersiniz?

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz pil için 400 defaya kadar sarj döngüsü diyor, bu değer pro serisi için tam 1500 ! Bence kesinlikle Pro serisi.

Sarj aleti konusunda da bende acil ihtiyactan 2 gün önce bahsettiğiniz aleti aldim. Yani mukemmel bir alet degil ama iş görür. Gonul isterki atabanin desaj özellikli aletlerinden almak ama hersey fiyatina göre tabiki.

Özetle aleti alın hocam ama pil olarak kesinlikle pro serisi. Ayrica amazon25 kodunu kullanmayi unutmayin.

• 4lü siyah pro 54tl kaçmaz
    amazon
    Gp Batteries Recyko+ Pro Aa Kalem Ni-Mh Şarjlı Pil, 1.2 Volt, 4'Lü Kart
    https://www.amazon.com.tr/dp/B000NWD3K4/ref=dp_iou_view_product?ie=UTF8&psc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: pointlessaeva

Kullandığınız şarj aleti ile arkadaşların bahsettiği şarj aleti arasında ne gibi farklar var? Benim elimde Kodak pil şarjı var bu işimi görmez mi? Bu arada sizin tavsiyenizle aldığım recyko+'ları iptal edip Pro modelinin siparişini verdim. Teşekkürler

Şimdi hocam kullanım türü önemli Nitecore dünya çapında popüler bir firma bendeki ürün 2014 versiyonu 2016 da;

2 bağımsız kanalda 500 mA besleyebilir. (2016 da 1000mA ya çıktı)

Panel benimkinde 3 Led ( 2016 Lcd panel)

İyileştirmeler harici en belirgin farklar bunlar;

PEKİ CEF 14 İLE KIYASLARSAK

-Nitecore i2 NiMH piller yanında Lion pilleri şarj edebiliyor. Ürün gamı baya geniş 16340 18650 vs lion pile varsa kesinlikle böyle bir ürün almak lazım, cef sadece NiMH AA AAA pilleri şarj edebilir.

-Nitecore pilleri şarj eden bağımsız kanallara sahip , cef bundan yoksun 2li kanallı çift olarak aynı üründe kullanılan piller ile kullanıma daha iyi (ayrı kanallı olmazsa farklı doluluktaki pilleri şarj ederken az dolu pile zarar verirsin 4 spor varsa 4 üde bağımsız olacak mesela)

- Belkide cef14 ün en büyük dezavantajı ürün hakkında ciddi bir özelliklerin sunulduğu broşür veri tabanı vs yok. Standart özellikler var ama önemli şeyler yok. Nitecore i2 ısıya dayanıklı abs plastikten yapılır yangını geciktirici bir özellik, cihazın ısısını izler aşırı ısınmayı önler, pilin türü voltajı vs otomatik tanır ve en iyi şarj yöntemini kendi seçer. Ters polarite koruması var. Bunların hepsi hatta çok daha fazlasını öğrenebilirsin çünkü firma her şeyi en ufak ayrıntısına kadar kullanıcıya paylaşarak ürünü satıyor.

- İ2 nin bir avantajı birçok uluslararası kuruluş tarafından onaylı ce cec vs ayrıca birçok uluslararası forumda ürünü onaylayan inceleme mevcut iken , duracell yurtdışında ismi cismi olan bir ürün satmıyor sertifikalarını bilemem,

BURAYA DİKKAT cef14 birtek candlepowerda bir inceleme hatırlıyodum. Sonuçları kötü idi dolu hücreleri geç algılıyor, tam doldurmadan pilleri şarjı sonlandırıldı, paket üstündeki şarj süreleri sahtedir vs BURAYA DİKKAT

SONUÇ ; Cef14 standart bir kullanıcı için idareten bir ürün ama İ2 nin özellik kalite gibi koşullarda yanına bile yaklaşamaz.

Bu arada Nitecore Türkiye için bir tedarik firması yok. Sahte ürün var mıdır bilemem ben amazon.com ile ABD yetkili satıcıdan almıştım o yüzden sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 7 Kasım 2020; 22:58:17 >

• 4+4+2 şeklinde toplam 10 adet Recyko+ Pro AA pillerden aldım.

Toplam 137 TL tuttu, 25 TL indirim kodu ile 112 TL'ye indi.

Pillerin tanesi 11,20 TL'ye gelmiş oldu.

Almayı düşünen arkadaşlar dilerlerse bu yöntemi uygulayabilirler.

• 10 günde bir tüketilen pil için 300 şarj döngüsü sorun olmaz diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum. 300 döngü 8 yıldan fazla eder..

Fotoğraf makinesi vb cihazlar için 1500 şarj döngüsü önemli olabilir.. günlük doldur/boşalt oluyorsa 1500 şarj döngüsü 1500 gün eder. Pilin 10 günde bittiği durumda 1500 şarj döngülü pili 40 yıl kullanmak gerek.

Cihaza ve tüketime göre pil almak gerek..

Uzun açıklamanız için çok teşekkür ederim daha iyi anladım.

• Ekonomik iyi Pil şarj cihazı öneriniz var mı?

Hocam öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler.

Konuyla pek ilgisi yok lakin, Yeşil lazerlerden f/p öneriniz olur mu? .

Yıllardır almayı düşünüyorum lakin bir türlü alamadım. :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.