Şimdi Ara

Amazon Gülümseten Kasım indirimleri 1 Kasım saat 12.00’de başlıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amazon Gülümseten Kasım indirimleri 1 Kasım saat 12.00’de başlıyor!
    Amazon Gülümseten Kasım indirimleri 1 Kasım saat 12.00’de başlıyor!amazon
    Orret Home Dubai Çikolatası Kalıbı, Silikon Çikolata Kalıbı, Kadayıflı ve Çıtır Çikolatalar için Kolay Çıkarma Kalıp, Esnek ve Dayanıklı Mutfak Aksesuarı (2 Adet)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DK9W62GF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AGHD8V8K0JP73&th=1

1.200tlden 1.146tl oldu güzel klavye küçük

Amazon Gülümseten Kasım indirimleri 1 Kasım saat 12.00’de başlıyor!amazon
    Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09JZBSKS7?smid=A1W1A54GZC1UNN&psc=1

• yine termos,deterjan,tuvalet kağıdı vs. muhabbetleri...

alıştık artık.

• baranel B kullanıcısına yanıt

işinize karışmak gibi olsun ama iş için kullanacaksanız bosch dan şaşmayın. bir de illa akülü almak zorunda değilsiniz. bende bosh professional serisinden

Gsb 18-2-Li Plus (Sizin resimdeki gibi kutulu 2 x 2ah akülü, darbeli matkap)

Gsa 18V-Li (Büyük kutulu 2x4ah akülü tilkü kuyruk testere)

Gbh 180 Li (solo aldım karton kutuda geldi orta boy kırıcı-decli hilti)

Bu 3 'ü profesional serisi 18v ekosistemi. 2 x 2ah ve 2 x 4ah Toplam 4 aküm 2 şarj aletim var bu üçünü sorunsuz kullanıyorum.

Bu akülerle kullanmak üzere GWS 18V serisi bir taşlama (spiral) ve Bosch Gli VariLed (18v aküye takılabilen el lambası) kovalıyorum. Aliexpressden de 18v 6ah uyumlu batarya devre ve kutusu aldım, içlerine de yerli marka aspilsan 18650 bataryalar alıp atölyemde puntalayıp yedek büyük batarya yapacağım.

Ayrıca, 500 tl ye satılan plastik çeviricilerle birlikte profesyonel 18v akülerin diy 18v lere çevrilebildiğini unutmayın, ben bunu göze alarak Easychain 18v-15-7 (şarlı zincirli budama testeresi) aldım, o tek aküyle geldi ama gerekirse bir çevirici vasıtasıyla profesyonel serisi akü de kullanabilirim

Bunlardan ayrı olarak 12v serisinde ise, GSB 120Li 2 x 2ah şarlı kutulu matkap aldım, bunun aküleriyle birlikte kullanabilmek için de Propruner akülü budama makası aldım aküsüz solo olarak .

Kasım 2023 :

Tüm bu akü uyumu einhell de yok mu? Var. Ancak Batarya konusunda Einhell üzüyor. 3-4 farklı alet gördüm farklı kullanıcılara ait, bataryaları ölmüş durumda. Hemde bu batarlayarın ölme sebebi yüklü deşarj, yani diyelim tam güçle kullanmanız gerektiğinde çekilen akım sebepli.

Einhell tercih edilebilir mi? Evet güzel ürünler (dewalttan filan daha iyi) Ancak, bosch da akü sistemini ucundan da olsa bir başlatırsanız, diğer ürünleri solo aldığınızda çok da pahalıya gelmiyor. Arada kesinlikle kalite farkı var.

https://webapp.bosch.de/warranty/customer ayrıca bu link üzerinden cihazlarınızı kayıt edip, ek garanti kazanabilirsiniz.

Sonuç:

Eğer profesyonel olarak iş hayatınızda kullanacaksanız Bosch Profesyonel serisi , değilse öyle evde dursun arada lazım olursa kullanırım diyorsanız Einhell alın. Ha bir de o sizin almak istediğiniz ürün c20 - c40 üzerinde delik açamaz. Açar da baya bi ağlar. Brikete tuğlaya acımaz ama safi beton söz konusu olunca yetersiz.

Bu arada şu alet sizin istediğinizle hemen hemen aynı özellikte 1 akülü plastik kutuda, fiyatı da 3 bin tl

Amazon Gülümseten Kasım indirimleri 1 Kasım saat 12.00’de başlıyor!www.hepsiburada.com
    Bosch Gsb 180 Li Tek Akülü Darbeli Matkap - 06019F8309 Fiyatı
    https://app.hb.biz/zF1i2UO1Zcap

Tek fark sizin istediğiniz fırçasız motor. Ben 5 yılda henüz hiç sorun yaşamadım fırçalardan

Buraya bir de fırça fiyatı bırakıyorum ki değişimi zor değil :

edit: illa fırçasız motor istiyorsanız size fırçasız motor üstekil 2ah+5ah akülü fiyat 7.220tl:

Amazon Gülümseten Kasım indirimleri 1 Kasım saat 12.00’de başlıyor!www.hepsiburada.com
    Bosch Professional GSB 18V-50 18V Darbeli 2.0 + 5.0 Ah Fiyatı
    https://app.hb.biz/nsNLjxpTqyXe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 1 Kasım 2024; 8:57:21 >

• Öyle deme ama ,ev WC kağıdı, mutfak rulosu,şampuan,sabun ve toz deterjan dolu.

Çok net olan birşey var, önümüz yılbaşı ve yeni yılla birlikte başta işçilik bedelleri olmak üzere keyfi hammadde fiyatlarının da yükselmesi ile

iğneden ipliğe herşeyin En az %30-40 artacağı aşikar.Bütçe dahilinde akmaz kokmaz ürünlerin stoklanmasında fayda var.

Hatta vade farksız taksitle alınabilecek beyaz eşya,mobilya vs gerçekten ihtiyacınız olan ürün varsa fazla beklememek lazım.

Ben bu sene yazlığa aynı marka/model klima almıştım mesela. 12Bin BTU şubat ayında 3 ay ötelemeli 6 taksitli 17Bin TL'ye alında,

yazın ise 9Bin BTU olanı20Bin TL'ye 4-6 taksit gibi birşeye alındı. 4-5 ay içerisinde talepten dolayı %50 koymuştu fiyatlara.

Şu an fiyatlar yaza göre daha ucuz mesela .İstanbuldaki eve de almayı düşünüyorum,artık iklim sorunu var ve sıcaklar hep olacak.

• realgs kullanıcısına yanıt

Klimaların fiyatları her yaz artar.

• N11 ve hepsiburada kampanyaları gibi zayif olmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangroo kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, evde kullanmak için iyi bir şey araştırıyordum.

haklısınız makina sağlam olsa bile 2. Batarya durduğu yerde eskiyecek.

birde makita’nın kırıcı delicisi var eve tadilat için gelen ustalar ucuz iki makinayı bozup benim makitaya yıktılar işi. Aklımda makita var ama fiyatları malum.

bu arada takip ettiğim ürün indirime girmiş Amazon Gülümseten Kasım indirimleri 1 Kasım saat 12.00’de başlıyor!  7498 tl den 7628 tl ye düşmüş Amazon Gülümseten Kasım indirimleri 1 Kasım saat 12.00’de başlıyor!  çok yaşa emi amazon..

Hocam kırıcı delici varsa inan sadece vidalama için bu ürün çok pahalı. Aynı ürünün darbesiz olanı 1900 lira hepsiburada'da . aküsüz ama onu bilin.

• Stanley termos da indirim olacak mı ?

• 1029 a sattigi pantolonu 2069 a 980'e sattığı eşofman altını 1827 ye cikardi. Bakalim kaça indirecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takip ettigim 5 tb wd external hdd 5-5.100 civariydi 4 800 e cekmisler.aldim.subat da mi ne ayni fiyata almistim

• 5bin civarına elektrikli süpürge tavsiyesi alırım

• Gulumseten bindirimler ama yine ucuza urun satin almak mumkun siparis gectim.

• Birkaç saat öncesine kadar televizyonlarda dokuz taksit seçeneği vardı ama şimdi yok. Ben de almaktan vazgeçtim. Belki de hayırlısı olmuştur. Televizyonları MNG Kargo ile gönderiyorlarmış. Muhtemelen kırık gelirdi.

Fiyat oynaklıkları, taksit sayısının saçma sapan değişmesi, Amazon Prime üyesi olmama ve Ankara'da ikamet etmeme rağmen geç gelen paketler, iade sürecindeki sıkıntılar... Amazon'un eksi noktalarını say say bitmez.

Amazon Prime üyeliğimi iptal ettim. Amazon bize Amazon değil anlaşılan, yurt dışındaki Amazon'la alakası bile yok.

• Hiç utanmaları yok, gözümüzün içine baka baka şark kurnazlığı yapıyorlar. gram utanç yok bunlarda. 2 aydır fiyatı 1500 tl olan ürün 1900 olmuş Hepsiburada ne oldu da arttı fiyatlar? Takip ettiğim ürünlerin her birine 400-500 tl civarında zam gelmiş. Yuh be. şu kasım indirimi palavrası bitsede normal fiyattan alışveriş yapabilsek

• Kaliteli bir MP3 player gelirse haberdar eder misiniz.
    Mechen m30 özellikle

• nekstar tv kutusu alınır mı?

kullanan var mı?

• Hiç gülümsetmedi doğrusu.

• Deterjan sabun için bu sitelerle uğraşılmaz. Zincir marketlerde bazen indirime giriyor alıyorum. Zaten bu tür şeyleri stok yapmama kararı aldım. Alıyorum 2 tane 8 kg deterjan biri bitene kadar ötekisi bozuluyor. Topak topak oluyor erimiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.