Yalan yok bu forumun sıcak fırsatlarından çok faydalandım. Haa kendimce de gördüğüm fırsatları da paylaşmaya çalıştım. Ama işte demek ki bir şeyler değişiyor, bizde o değişime ayak uydurmaya çalışıyoruz. Yalan yok her gördüğüm fırsatı paylaşmıyorum. İşte duruma ve gününe bağlı olarak bazen yapıyorum. Neyse Herkese Cümleten Hayırlı Cumalar |
amazon hp notebook i7-1065G7 + mx330 6700tl & r5 3500u + 512ssd 4600tl (2. sayfa)
-
-
çok iyi fiyatlarmış gerçekten..
-
Üzerine 500 TL daha ekleyip bin kat daha iyi GTX1650 kartlı Laptop alırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar,
Universitede okuyan kardesim icin uzun donem kullanimli alacagiz. Alttaki is gorur mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814
Üzerine 500 TL daha ekleyip bin kat daha iyi GTX1650 kartlı Laptop alırsın.Link?
-
Arkadaslar su 4600 luk laptop alinir mi?
İ5 e denk geliyor işlemci degil mi?
monsterler kaldı mı acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bongo47Link?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 20 Kasım 2020; 16:53:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIYarım saat önce HB dada i5 ve i7 Moonster lar bu fiyatlaraydı
Kesinlikle fiyat hatası. Ederi çok daha fazla.
-
Hocam link açılmıyor
EDİT: Kopyala yapıştır yapınca açıldı.
Gerçekten alınabilir bir modelmiş. 7200 TL'ye çıkabilenler bu modeli tercih edebilirler.
Paylaşım için sağolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 20 Kasım 2020; 15:26:34 > -
4600 olan laptobu aldım. 4000 e satılandan farkı 512 gb ssd olması ve bunun fhd olması ve işlemcisi i5 emsali olması.
-
Linki mediamarkt olarak atmaya çalışıyorum ama yollayınca otomatik buna çeviriyor hocam anlamadım. Rica ederim.
edit: Şimdi düzelmiş sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 20 Kasım 2020; 16:55:23 >
4600 nere 7200 nere?
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz4600 nere 7200 nere?
Baştaki PC 6700 TL attığım PC’de sadece 500 TL fark ile o PC’den 100 katı kadar iyi.
Ben ryzenlı cihazdan bahsediyorsunuz sandım. Bana kalırsa bu ryzenli modelin yanında ikiside aşırı pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: UssuzBen ryzenlı cihazdan bahsediyorsunuz sandım. Bana kalırsa bu ryzenli modelin yanında ikiside aşırı pahalı
Orası öyle maalesef hocam.
4600 olanından aldım ben de 1 tane. kardeşimin okul işleri için iyi oldu. umarım arada csgo oynamak için de kullanabiliriz
-
CS GO yu falan rahat oynatır. Dahili gpusu o kadarda kötü değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: UssuzCS GO yu falan rahat oynatır. Dahili gpusu o kadarda kötü değil.
Ustat bu cihazin işlemcisi i5 dengi dogru mudur? Emin olamadim.
dün akşam ya da bu gece alanlarda durum nedir? kargoya verilen oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X