Şimdi Ara

Amazon İkinci El Satış (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
976
Cevap
197
Favori
186.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 38,5 numara ekonomik Bayan spor/yürüyüş ayakkabısı arıyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 11 Nisan 2018; 18:26:21 >
  • 7.1 kulaklık arıyorum
  • www.amazon.de
    Under Armour Herren UA Spotlight TF Fußballschuhe, Schwarz (Black), 40.5 EU: Amazon.de: Schuhe & Handtaschen
    https://www.amazon.de/gp/product/B06Y6DSWH3?th=1&psc=1

under armour 42 numara halı saha ayakkabısı.küçük geldi geri göndermek yerine taliplisi varsa geliş fiyatı 95 e vereceğim.
  • Philips one blade heves edip aldım 1 kere kullandım jelatini üzerinde kenarda yatıyor öyle işine yarayan alabilir uygun fiyata.

www.amazon.com
    Amazon.com: Philips Norelco OneBlade Hybrid Electric Trimmer and Shaver, FFP, QP2520/90: Beauty
    https://www.amazon.com/Philips-Norelco-OneBlade-QP2520-90/dp/B01D328BG6/ref=sr_1_2_s_it?s=beauty&ie=UTF8&qid=1522165877&sr=1-2&keywords=philips+one+blade

• 40-41 kadın ayakkabısı satan var mı :)
  • Skechers go trail 2 isteyen olursa 200 liradan verebilirim. 44 no sıfır kutusunda
    Amazon İkinci El Satış
    Amazon İkinci El Satış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 10 Nisan 2018; 7:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazondan, EBAY den yada sıradan bir EU ülkesi online alışveriş sitesinden gümrük sorunları nedeni ile Türkiyeye getirmekten çekindiğiniz ürünleri getirmenizde yardımcı olunur....

bilginize
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    belirli bir komisyon oranı içeren listeniz var mı ? varsa mail atabilir misiniz :)
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Besin takviyelerin de gecer mi?konu ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hknaltdes kullanıcısına yanıt
    Besin takviyeleri yasaklı ürün. Doktor reçetesi ile bazı ürünler alınabilir
  • Avanta A kullanıcısına yanıt
    Halen bu satış geçerlimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigolayt

belirli bir komisyon oranı içeren listeniz var mı ? varsa mail atabilir misiniz :)
    Komisyon oranini urun bedeline gore karsilikli belirlenir, gözünüz kormasin.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hknaltdes

Besin takviyelerin de gecer mi?konu ile ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz ?
    Besin takviyelerine bakmistik bir arkadasa, sporcu takviyeleri, proteinler vs. . fiyat olarak pek bir espirisi yoktu hatirladigim kadari ile. Ama yinede uygun oldugunu iddaa ediyorsaniz ona gore alimini deneriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

Komisyon oranini urun bedeline gore karsilikli belirlenir, gözünüz kormasin.. :)

Alıntıları Göster
    Monitörüm bozuldu da güzel bi kampanya falan düşürebilirsem monitör almak istiyorum, bir de SSD hdd olabilir. İsterseniz cep telefonunuzu bana PM atın bir ürüne rast gelirsem haberleşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigolayt

Monitörüm bozuldu da güzel bi kampanya falan düşürebilirsem monitör almak istiyorum, bir de SSD hdd olabilir. İsterseniz cep telefonunuzu bana PM atın bir ürüne rast gelirsem haberleşelim.

Alıntıları Göster
    bana uyar
    fakat elektronikte 2el olmadığı sürece çok cazip bir şeyler düşürmek zor.
    unutmayınki avrupa birliği ülkelerininde bu birliğin dişinda kalan ülkelere 30 euro kotası var, (çin, tayland, abd, afrika, türkiye vs)
  • Yapılan uyarılara rağmen üyelerin ısrar ile hem bu konuya hem de İkinci El bölümüne ayrı ayrı ilan açmaları sebebiyle konu kilitlenmiştir.

İkinci El bölümünden her zamanki gibi devam edebilrisiniz.

İyi forumlar,
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.