Kutuyu açtığın için Açtığın kutu amazon kolisi mi ? Kartın kutusu mu ? kartın dış kutusundaki güvenlik bandını kaldırdın mı ? |
Amazon Japonyadan alınıp ele geçen ekran kartının iadesi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Sadece Amazon kartonu açtım. Ekran kartının dışında güvenlik bandrolü yok. Statik poşet ise açılmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ürünün yarısı iade muhabbeti neye dayanıyor?
Nasıl ele geçirdin?
-
Madem paraya ihtiyacınız var, iade kargo süresi bekleme süresi vs uğraşacağınıza aldığınız fiyata satın. Hem aynı rakam geçer elinizede, değişen bişey olmaz herşey hızlı biter.
Ürün ne, ne kadara aldınız? Dediğiniz gibi sadece amazon kutusu açılmışsa, ve bana uygun bi ürünse alınan değere bugün alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 2 Şubat 2022; 15:54:51 > -
Amazon.jp'den alınan kartlarda kullanılıp keyfi iadelerde kart bedelinin yarısını ödüyordu , ben ilk mesajı hatalı okuudm kusura bakmayın
1 ay içinde arıza ya da kutusu açılmamıs sekılde olanların iadesi tam yapılıyor
Kargo olayına gelınce 190 euro tutuyor dıye hatırlyıorum ama dhl subesı ıle gorusun 3000 TL üzeri tutacaktır muhtemelen
kargo ucretının 1200 yen tutarını kartına kalanını çek olarak hesabına yükleyecekler yanlıs hatırlamıyorsam .
Konuya ilişkin supporta yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 2 Şubat 2022; 15:55:34 > -
İki tane 3080 LHR var birisi Asus Tuf diğeri Msi ventus
Asus Tuf 21800 e msi ventus 21300 e geldi
Pahaliya gelmis, 19,8K ya 3080 ler var zaten hemde Türkiye garantili; https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gainward-rtx3080-phoenix-ned3080019ia-132ax-lhr-320-bit-gddr6x-10-gb-fiyati,1442164152.html
Zaten rtx 3080 nin 12gb lik modelleri cikti daha ülkemize gelmedi galiba ama yurtdisinda 12gb lik modellere ragbet var. Amazon japonya garantili LHR kartlari aldigin fiyattan zor satarsin gibi..
Bu konu başına gelen var mı yarısını iade
Ekran kartı iade edip ücretin yarısını alan var mı?
benim yılbaşından önce amazon japan üzerinden aldıgım ekran kartı bozulmuştu 1 ay geçmeden.Geri gönderdim kartı gönderirken kargo ücretini ödedim oraya varınca geri yatırdılar sonrasında kartın tamamının ücret iadesi o anki aldığım japon yeni üzerinden dolar kuruna çevrilip ordanda tlye hesabıma gönderildi.Kargo ücreti belli bir ücret limiti var onun üstünü hediye çeki olarak veriyor. ekran kartı ücretinin Yarım yatma gibi bir durum yaşamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X