Şimdi Ara

Amazon Kargo Ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın aradım ama konuyu nerede açacağımı bulamadığım için buraya açıyorum umarım adminler konuyu kapatmaz ve gerekli bölüme taşır.
    Herkes ülkemizdeki elektronik eşya fiyatlarını biliyor ve bu fiyatlar tüketiciyi özellikle "asgari" ücretle çalışan bir tüketiciyi çok zor durumlara sokuyor. Amazon.com'da bulunan uygun fiyatlı ürünleri alabilmek çok kolay fakat 75 euro gümrük sınırı ve kargo ücretimiz var. 75 euro'yu geçmesek bile çok ciddi miktarda kargo ücretleri alınıyor arkadaşlarım Change.org ile imza kampanyası başlattı ülkemize bu kargo ücreti uygulanmasın amerikaya avrupaya olan ücretsiz kargo bize de ücretsiz olsun diye hepinizin desteğini bekliyorum iyi günler diliyorum.

LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diehuman1106 -- 25 Aralık 2014; 3:33:09 >

• oldu canım
  • para yoksa almıcan
  • ddstekliyorum 50 lira kargo giriyor her seferinde ama yinede trden kat kat ucuz ülkeni haline bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi neden böyle düşünüyorsunuz daha bugün Türkiye'de 400 TL olan Razer Kraken 7.1 Chroma kulaklık orada 200 TL ye satılıyor neden iki katı fiyat vermek istiyorsunuz arkadaşlar çok merak ediyorum resmen bu devlet bizi soymak için elinden geleni yapıyor kimse sesini çıkarmıyor
  • Olm manyak misiniz 100 dolarlik urun 1 gun gecikti diye adamlar tamamini geri verdi hemde ilk basta kargo parasi almayip hizli kargoyla gonderdiler sikayet edilecek en son sirkettir amazon. Ha ayrica 75 euro olayi ulkenin kendisiyle ilgili git hukumeti dava et cok vergi aliyon diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an 100 dolarlık üründen 40 dolar kargo ücreti alıyor bizde zaten şikayet etmiyoruz dostum sadece bu kadar yuksek olan kargo ücretini ya makul bi seviyeye (10 dolar gibi) düşürsün ya da diğer avrupa ülkelerine olduğu gibi ücretsiz olsun yoksa bizde amazonu çok seviyoruz zaten daha çok kullanmak için boyle bisey istiyoruz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtiçi kargo gönderimi
    9 yıl önce açıldı
    Alibaba kargo ücreti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diehuman1106

Su an 100 dolarlık üründen 40 dolar kargo ücreti alıyor bizde zaten şikayet etmiyoruz dostum sadece bu kadar yuksek olan kargo ücretini ya makul bi seviyeye (10 dolar gibi) düşürsün ya da diğer avrupa ülkelerine olduğu gibi ücretsiz olsun yoksa bizde amazonu çok seviyoruz zaten daha çok kullanmak için boyle bisey istiyoruz :)

Kardes anlamiyon mu gumruk vergisi ekstra aldiklari sey amazonun yapacagi bisey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum gümrük vergisine bir lafım yok benim 70 dolarlık bir urun de alsak 20 dolar kargo ücreti var diğer avrupa ülkelerine bu ücretsiz bilmiyorum anlatabiliyor muyum

• quote:

Orijinalden alıntı: diehuman1106

Dostum gümrük vergisine bir lafım yok benim 70 dolarlık bir urun de alsak 20 dolar kargo ücreti var diğer avrupa ülkelerine bu ücretsiz bilmiyorum anlatabiliyor muyum

Bilader amazonun turkiyede subesi var mi? Yok. O paketler yurtdisindan kargoyla geliyor demek ki. Git bi ptt, ups, 10 dolar = 20 liraya o paketi en yakin amazon merkezinin oldugu yer olan almanyaya gonderemezsin, birde gereksiz laf yapiyorsun.

• Abi derdiniz ne sizin hayır akp'li olduğunuzu bu kadar belli etmeyin küfür edip ban mi yiyelim ne yapalım yardim etmiyorsaniz gidin başka yere burada muhalefet olmanın bir anlamı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.