Şimdi Ara

Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
25
Favori
12.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

fiyatı için çok birşey diyemem, ABd fiyatı 100 dolar civarında ona göre kıyas yapabilirsiniz ama özellik olarak çok iyi bir cihaz 6 inç olarak

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Gönderimi olsa ya da tanıdık falan gitse olurdu hocam da buradan aldım artık, kullanmaya da başladım şu an için gayet memnunum :)

• Pentagramet kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın, demek istediğim abd fiyatına bakarak makul görünüyordu fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-kitap sitelerinden kindle e-posta adresine gönderdiğim kitaplar, e-posta adresi doğru ve internete bağlı olmasına rağmen gelmiyor neye dikkat etmeliyim?

• Pentagramet kullanıcısına yanıt

kindle epostanıza sadece kindle hesabınızda önceden belirlediğiniz eposta adreslerinden kitap gönderebilirsiniz, bu şekilde mi yollamıştınız?

Yok kaldırdım ama hala gelmiyor

Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikincil el kindle touch 2022 aldım.

Gayet memnunum şarjı da uzun gidiyor. Muhteşem cihaz

• Dostlarım merhaba, bir e-kitap okuyucu da ben almak istiyorum. Fakat Amazon Kindle modellerinin epub desteği var mı yok mu bir türlü öğrenemedim. Çok karışık bilgiler mevcut.

Dönüştürme yapmadan, direkt formatı epub olan bir dosyayı direkt cihaza atarsam Kindle dosyayı açıyor mu ?

Yani Mobi to pdf veya epub dönüştürme filan uğraşmadan direkt at cihaza oku yapabiliyor muyuz ?

• sanjii kullanıcısına yanıt
    Epub desteği var. eskiden yoktu getirdiler. Ben Epub olarak atıyorum hep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thewolfamongus kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkür ederim hocam.

Peki hocam aşağıda linkini bıraktığım (Lenovo smart paper) e-kitap okuyucuyu almak istiyorum. Sizce bu ürüne 10bin verilir mi ?

Varsa alternatif cihaz tavsiyeniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjii -- 9 Ekim 2024; 17:20:58 >

Ben olsam Amazon, kobo ve onyx boox dışına çıkmam marka olarak. hatta Amazon dışına da çıkmam ama illa alternatif arıyorsanız diye söyleyeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam, thewolfamongus un dediklerine ek olarak, ereader işini düzenli devam ettirmeyen firmalardan uzak durmak lazım diye düşünüyorum. lenovo bu seriyi sürdürüyor mu yoksa bıraktı mı bakmak lazım. sonra yazılım desteği vs sıkıntı olur. kobo kindle veya onyx boox olabilir. almadan önce kullanma amacınıza uygun mu bakmanız faydalı olur. mesela bazıları pdf in üstüne not alımında sıkıntı çıkartıyor gibi okumuştum. az para değil neticede.

Anlıyorum hocam. Şöyle ben düz bir okuyucuyum. Ders notu, kenarına not alma vb. hiç bir isteğim yok. İşlemcisi hızlı olsun, pdf okumak için 10inç filan olsun istedim. Bolca pdf, makale okuyorum. Epub kitap okuyorum.

En F/P ürün bunu gördüm. Muadilleri en az 18bin. Onyx boox çok gördüm fakat inanılmaz pahalı. Bu linkini attığımLenova'nın muadil karşılığı Onyx boox'ta air 3 note model diye geçiyor. 19.800TL... İki katı fiyat farkı var.

Yazılım konusunda cahilliğimi mazur görün;

pdf, epub vb. formatlardan arşivime bakınca 9gb olduğunu gördüm. (9000+ kitap) Okumaya ömrüm yetmez. Yani bu cihaz epub, epub3, pdf açtıktan sonra ileride güncelleme almasa ne olacak ki ? Yeni bir uygulama yüklemiyorum, güncellemek zorunda olduğum başka bir şey yok. İsterse 30 yıl güncelleme almasın. Bu arşivi içine atıp bir daha wi-fi bile bağlanmadan kullanıp gideceğim.

Bu yüzden bana çok cazip geldi. Fakat yine işin ehli ve bu cihazları kullanan forumdaki siz dostlarıma sormak istedim.

Konuyu alakasız baltalar gibi oluyorum, başlık dışına çıkıyorum. Daha fazla konuya yazmayayım. Cevaplarınız için teşekkür ederim, çok sağ olun.

Düşünüp taşınıp karar vereceğim artık...

air note 3

Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU)
    Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU)onyx boox türkiye
    Note Air3 - Kağıt Hissiyatı Sizinle - Onyx Boox Türkiye
    https://onyxboox.com.tr/urun/note-air3/?srsltid=AfmBOoq4Hnz-gajWGwV6tOUpSjH1lnCohs4pcNlOcEI0XrTpJlB-8c75

• amazon yeni modellerini duyurmuş ve ilk kez renkli bir model çıkarmış. kindle ailesinin amiral gemisi paperwhite serisinin yenisinde (PW6 diyebiliriz sanırım) 6,8 yerine 7 inç ekran var ve açıklamaya göre daha hızlıymış. açıkçası PW5 zaten hızlıydı, 6,8den 7 ye geçiş de çok aşırı bir fark gibi değil. neyse kullanıcı yorumlarından ileride daha fazla fikir sahibi oluruz sanırım.

https://goodereader.com/blog/kindle/here-is-a-comparison-of-all-the-new-kindle-e-readers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 17 Ekim 2024; 10:31:21 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.