Şimdi Ara

Amazon Lotto Cok Uygun Kaçmaz 67 TL den (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
8
Favori
46.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün geldi, son 45 numarayı almıştım. Oldukça rahat fiyatına göre çok iyi

Amazon Lotto Cok Uygun Kaçmaz 67 TL den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logan066. kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun nemde alacaktim bundan kalmamis 45

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kargo 2 günde elime ulaştı. En son bu kargo kalitesini amazon.comdan 2 yıl önceki alışverişimde yaşamıştım. İnşallah bu konuda kaliteyi bozmazlar.

Ayakkabılar güzel. Rahatlık olarak orta seviyede diyebiliriz. Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 16 Kasım 2018; 12:59:22 >
  • Evet benimde kargo elime ulaştı. Amazondan 5. Ürün alımım ve kargo hızı çok iyi. Siparişten sonra 2. Gün elinde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsSakallıDede

Kargo 2 günde elime ulaştı. En son bu kargo kalitesini amazon.comdan 2 yıl önceki alışverişimde yaşamıştım. İnşallah bu konuda kaliteyi bozmazlar.

Ayakkabılar güzel. Rahatlık olarak orta seviyede diyebiliriz. Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.

kışın da giyilirmi ben 42 giyerim normalde stokta 41 vardı aldım inşallah olur

• cbas kullanıcısına yanıt
    Ön ve yan kısımları bayağı ince. Yağmurlu ve soğuk havalarda su gecirebilir. Daha çok yazlık yürüyüş ayakkabısı gibi.

Kalıpları lescon ile aynı. Normalde 44 giyerdim. Lesconda 43 ayağıma tam oturuyordu. Lottoda da 43 tam oturdu hiç boşluk kalmadı diyebilirim.

• 42 numara olan az önce ulaştı. Ayakkabı bu fiyata gayet iyi. Kalıp olarak bir tık dar gibi ayağı tamamen sarıyor. Mng kargo bizim burada sıkıntılı normalde şubeye gelen

kargo 2 günden önce elime ulaşmazdı fakat amazon çözmüş işi kutunun üstünde öncelikli kargo yazıyor ve ilk amazon kargoları teslim ediliyor.

43 turuncu olan ise hala kargoya verilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SC -- 16 Kasım 2018; 13:59:11 >

• Benim kargoyu ilceye gondermisler

• Nike ta 44.5 giyiyorum kac numara almami tavsiye edersiniz.

• Ayakkabılar geldi sorun yok

2 sipariş arkadaşın 2 sipariş benim

• Allah kahretsin Bi benimki gelmedi 14 ünde verdim sığır MNG yollarda hala 1. Viteste geliyo ellam

• Benim de ayakkabılar geldi. 3 ayakkabı sipariş etmiştim , beklediğimden çok daha kaliteli ayakkabılar. Aynı fiyata alabileceğiniz Kalenji, Kinetixlerden vs. çok daha iyi. Muhtemelen 1 sipariş daha geçeceğim.
  • 3 tane çocuk ayakkabısı almıştım. Bugün elime ulaştılar. Biri Made in China, diğer ikisi Türkiye'de üretilmiştir etiketliydi. Çin üretimi gayet düzgün, Türkiye üretimi olanlardan biri de gayet iyi ama bir tanesinin kenarlarında yapıtırıcı izleri var ve işçiliği güzel değil. Türkiye üretimi olan ürünlerin kalitesi maalesef düşük oluyor.

• Ürünler geldi bugün biraz kalin kenarları ama olsun işçilik olarak güzeller teşekkürler haber veren arkadaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

Ürünler geldi bugün biraz kalin kenarları ama olsun işçilik olarak güzeller teşekkürler haber veren arkadaşa

hocam link atabilir misiniz ayakkabilarin

• Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Önce bir tane aldım çocuk için. Daha sonra güzel çıkınca başka renginin bir büyüğünü seneye giysin diye aldım. Amf olanlardan aldım Adapto Memory Foam muş. Yani içi hafızalı taban. Ve oldukça kaliteli. Ertesi gün teslim edildi her iki üründe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Şu anda stok kalmamış o yüzden paylaşım yapamıyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.