Şimdi Ara

Amazon Music, 100 milyondan fazla şarkıyla birlikte Prime abonelerine ücretsiz oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye’de yokmuş. Bende AppStore’de “Amazon Music” aratıyorum..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon'un fiyatını öve öve adamlara zam yaptırtacaksınız en sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Kasım 2022; 22:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apkmirror sitesi güvenli diye biliyorum olumsuz bir yorum duymadım hocam.

Birde uygulama hakkında konuşmak gerekirse spotify free kadar reklam olmasa da arada kısa reklamlar giriyor, onun dışında playlistler filan gayet iyi.

• Üye oldum bir kaç ay yararlandım daha hiç bir üyeliğin gözükmüyor ama düzenli olarak kredi kartından çekiliyor ulaşamıyorum hatta başka bir kartımdan otomatik ödemesdeydi o kartı iptal etmiştim diğer bankanın kartından 7.90 iyzico amazon adı ile çekmeye devam ediyorlar herhalde bütün kartları iptal etmem gerekiyor üyelik avantajlarından yararlanmak için çabaladım olmuyor uygulamadan işlem yapamazsınız diyor den sitesinde uğraştım olmuyor müşteri hizmetleri bağlanmıyor aylıkları alıyorlar ama hizmet yok.

• Ziromen kullanıcısına yanıt
    Bir de bu bilgiden önceki cümlede prime Türkiye fiyatını yazmış, sanki bir anlam ifade ediyor gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1BilimAdamı kullanıcısına yanıt

Netflix-spotify-amazon ücretlerini yıllık grafiklere dönüştürüp size sunacak halim yok ama zaten herkes farkında piyasa biraz alışınca hepsi lira olarakta (dolar bazındada) zam yaptılar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.