Şimdi Ara

Amazon Music, 100 milyondan fazla şarkıyla birlikte Prime abonelerine ücretsiz oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon Music, 100 milyondan fazla şarkıyla birlikte Prime abonelerine ücretsiz oldu
    Amazon, bugün gerçekleştirdiği duyuru ile Prime üyeleri içim Amazon Music hizmetini ücretsiz hale getirdi. Şirket, Prime abonelerine daha önce sadece 2 milyon şarkıdan oluşan sınırlı erişim yerine 100 milyon şarkıyı içeren tüm kütüphaneyi sunacağını ve hizmetindeki en iyi podcast'lerin çoğunu reklamsız olarak vereceğini açıkladı.

Ayrıca Bkz.Amazon Kasım Fırsatları'nda günün öne çıkan indirimleri (1 Kasım)

Amazon’un bu hamlesi podcast tarafına yoğunlaşmaya çalışan Spotify’a doğrudan bir darbe indiriyor. Halihazırda Spotify Premium aboneleri dinledikleri podcast’lerde reklamlara maruz kalıyor. Amazon’un Prime abonelerine ücretsiz olarak sunduğu Amazon Music’te ise podcast’lerde reklam yer almıyor. Amazon ayrıca Prime üyelerinin tam müzik kataloğuna erişmek için Amazon Music uygulamasını kullanabileceklerini belirtiyor.

Sadece "karışık" oynatma seçeneği var

Amazon Music, 100 milyondan fazla şarkıyla birlikte Prime abonelerine ücretsiz oldu
    Ancak unutulmaması gereken ufak bir nokta bulunuyor. Hizmet ücretsiz olarak sunuluyor olsa da istediğiniz şarkıyı oynatmanıza izin verilmiyor. Prime abonelerinin tüm müziklere erişimi var ancak albümleri veya çalma listelerini sadece “karışık” oynatma seçeneğiyle dinlemelerine izin veriliyor. İstediğiniz şarkıyı seçip dinlemek veya daha yüksek ses kalitesi, mekânsal ses gibi ek avantajlara erişmek istiyorsanız üyeliğinizi aylık 9 dolar olan Amazon Music Unlimited’a yükseltmeniz gerekiyor. Bu arada belirtmemiz gerekiyor ki Prime aboneliği aylık 7.90 TL.

Öte yandan bir diğer kötü taraf ise Amazon Music servisinin henüz Türkiye’de kullanılamıyor. Servisin ülkemizde ne zaman kullanıma gireceği konusunda da şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan Amazon’un bu hamlesi Prime aboneleri için oldukça kazançlı bir durum. Zira Prime aboneleri, Amazon’dan ücretsiz ve hızlı kargo gibi avantajların yanında Prime Gaming, Prime Video ve artık Prime Music hizmetlerine ücretsiz erişebilmekte.

Kaynak:https://techcrunch.com/2022/11/01/amazon-prime-now-comes-with-a-full-music-catalog-of-100-million-songs-and-ad-free-podcasts/

• Umarım kısa sürede Türkiye de hizmete açılır sabırsızlıkla bekliyoruz bu adamlar daha ne yapsın 8 TL'ye hizmete bak..

• Sen nasıl bir kralsın Amazon 👏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben yakında üstüne para vereceklerini düşünüyorum.

• Öyle ya da böyle 8 liraya 180 liralık hizmet veriyorlar. Tebrikler Amazon.

• Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt
    Tüketici biraz alışınca ve market büyüyünce o hizmetin ücreti 8 dolar olacak

• Kanıtlı ve kaynaklı yorum yapılmadıkça yazdığınız cümleler boş oluyor :)
    Ayrıca yerel fiyatlandırma sunarken nasıl dolar alsın .d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye de kullanılamıyor şuan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon Türk kullanıcılarının büyük sevgisini kazandı. Açıkçası bazı şeylerini eleştirsem de hususi olarak Prime Video başta olmak üzere çok farklı bir havası ve tadı var.

• Türkiye'ye gelir gelmez abone olacağım servislerden biri. Kendi arşivini yapan biri olarak discovery için bir servise ihtiyaç duyuyorum ama Spotify falan keko müziğin esiri haline geldiği için ilgimi çekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon bildiğin amme hizmeti yapıyor şu ülkeye. Helal olsun!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de kullanılmadığını baştan söylesene o kadar yazıyı boşuna okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer prime üyeliğinde zamma sebep olacaksa bize gelmesin zaten tüm özellikleri aktif olmayacakmış boşuna zam yemesin prime üyeliği spotify kullanıyorum zaten.

• YouTube premium aylık 30₺ olmuş, bence Amazon, Türkiye de uygun fiyat belirliyor. Müzik olmasa da güzel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir uygulamasını kullanmayacak olsan yine alınır, 8 liraya verilen hizmetlere bak

• Jeff reis aday ol oy verelim

• Apkmirror üzerinden indirilip Sallama bir amerikan adresi yazıldığında kabul ediyor.

• zero fear kullanıcısına yanıt

Spotify veya Apple Muzik'te olmayıp orada olacak olan bir müzik var mı? Hem sırf popüler olanları dinlemek mecburiyetinde de değiliz. :) Bazen Türkiye'de popüler olanları açıyorum, birkaç şarkıyı biraz dinleyip geçtikten sonra kapatıyorum.

• Günde 1 reklam olsun bari her gün bildirim alıyoruz amazondan... Yeter..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.