Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
15
Favori
66.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riquelme76

Donanımhaber bu kafayla yönetilmeye devam ederse bikaç seneye kaybolur gider. Koskoca Dh demeyin. İçerik olarak her geçen gün zayıflıyor. Bilgi olayı tamamen bitti gibi birşey. Çoluk cocugun csbleri kurtarmaz burayı

dh'yi dh yapan zaten kullanıcılardır

kullanıcı olmasa hiçbir değeri kalmaz

aynı izleyicisi olmayan tribün gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Donanımhaber bu kafayla yönetilmeye devam ederse bikaç seneye kaybolur gider. Koskoca Dh demeyin. İçerik olarak her geçen gün zayıflıyor. Bilgi olayı tamamen bitti gibi birşey. Çoluk cocugun csbleri kurtarmaz burayı

Hocam anlatmak istediğim şey şu; 3-5 sene önceki kullanıcılar çok bilinçli ve çok faydalı paylasımlar yapıyorlardı. Şuanda ise forum siyaset-futbol-çoluk cocuk csb üzerinden gidiyor. Forum ufaktan çöküş dönemini girdi. 3-5 seneye kalmaz popülerliğini yitirir çünkü içi dolu paylaşımlar yapılmıyor. Üstüne forum yönetiminin intiharları.. Gidişat iyi değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Hocam anlatmak istediğim şey şu; 3-5 sene önceki kullanıcılar çok bilinçli ve çok faydalı paylasımlar yapıyorlardı. Şuanda ise forum siyaset-futbol-çoluk cocuk csb üzerinden gidiyor. Forum ufaktan çöküş dönemini girdi. 3-5 seneye kalmaz popülerliğini yitirir çünkü içi dolu paylaşımlar yapılmıyor. Üstüne forum yönetiminin intiharları.. Gidişat iyi değil

çok normal ne açsak kural dışı diye siliniyor, yönetici koydularsa göreviini yapsın gerekli yere taşısın

konu silmeyi bot'ta yapar.

konuyu açtırmak için admine mesaj yazıp bekliyoruz

sanki para kazanıyoruz konudan bide uğraşıyoruz.

• Affiliate programı hakkında paylaştığım bilgiler neden deleted users olarak gözüküyor? Bunu kendiniz açıklamanız gerekmez mi neden gizleniyor?

"affiliate network linklerinin fark edilmesiyle ortaya çıkan süreçte yeterince açık iletişim sergilemediğimizi fark ettik" deniliyor ancak halen affiliate programı hakkında bilgilerin üstünü örtüyorsunuz.
  • Bende diyorum bu muratın işi gücü yokmu. Türkiyeden 5 tl ucuz olsa amazondan alın diyor, 3 kuruş için milleti manipüle etmiş resmen. Dh bu kadar mı düştü, yazık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegram gurubunda 300 kisi oldu. Kendi refleri paylasilmadigi icin mizikcilik yapan 300 vitaminsiz sizin deyiminizle. DH artik bircoklari icin bitmistir saniyorum ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 2 Ağustos 2017; 20:18:13 >
  • Mesajlarda link değişikliği yapma hakkınız var mı?

Soru böyle değil," Mesajlarda üstünüzden para kazanacağımız ve ne aldığınızı görebileceğimiz link değişikliği yapma hakkınız var mı!" olmalıydı.Ki 1 ay geçti hala bu işten çıkarı olanlar ve allah rızası için yapıyorum diyenler ne kadar götürdü bir cevap yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin garibi, MühendisMurat hala Amazon konusunda cirit atıyor, 'konu ile alakasız mesajlar atmayın! Banlatırım haaa!' gibisinden tehditler yağdırıyor.

Gerçekten çok ilginç bir durumla karşı karşıyayız. Türk internet tarihinin en büyük rezaleti yaşanmış, binlerce kişi üzerinden bilgileri harici para kazanılmış ve başrol oyuncusu hala piyasada. Ve de tehditlere devam ediyor.

Yazıklar olsun.

• gayet güzel açıklama olmuş. bende yedim zaten. birakjn bu işleri resmen milletin sırtından para kazandiniz. amazon la bugün gorustum bizimle ilgileri yok diyor. bu kadar sahtekar olmayin abisi

• hayatınız palavra birakin allah aşkına. hala bizi geri zekalı yerine koyuyorsunuz. amazon dh bizimle hic bir ilgisi yoktur diyor. pacalarinizi toplayin sahtekarlik akiyor

• Forum destek den talep aç durumu açıkla hallederler bnm arkadaşım yaptı hesabı komple yok ettirdi siteye hiç üye olmamış gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antiseptiq A kullanıcısına yanıt
    RElS kullanıcısına yanıt
    O linki hukuki yollar üzerinden tehdit edip kaldırdılar kardeşim bilip bilmeden konuşmayın.
  • Bu yaşananlar gerçekten çok çirkin olmuş. Sürekli aktif olmasam da 13 yıllık üyeyim. Burada, ekşide, sosyal medyada okuduklarım ve gördüklerim o kadar çok canımı sıktı ki...

Söylenen yalanlar, ört bas etmeye çalışmalar, yöneticilerin üslup ve tavırları, üyeleri aşağılamaları... Bir dh yetkilisi üyelere nasıl vitaminsizler diye hakaret eder? Çok yakışıksız çok...

Amazon yetkililerinden (Evet "müşteri hizmetleri" de bir yetkilidir. O konuşulan müşteri hizmetleri yetkilileri Ajdar'ı temsil etmiyor, Amazon'u temsil ediyorlar) gelen cevaplar çok can sıkıcı.

Yazık, gerçekten yazık olmuş yılların platformuna.
  • Kısaca murat ref. linkle milleti tokatlıyormuş ve dh yönetimi buna dahil olmuş beraber mi cukkayı indirecekler??? BÖyle anladım daha açık ve kısa bir şekilde anlatım var mı?
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Gruba girmek isterim hocam

• Forum benim için bitmiştir. Amazon konusunu uzun süredir takip ediyordum. Aldığım ürünlerin hepsi üye paylaşımlarındandı. Muratın paylaştığı 1 ürünü bile almadım çünkü ne paylaşsa aynı gün Türkiyeye kapanıyordu. Sebebi belli oldu demek. Muratın paylaştığı linkler neyse de üyelerin kendi aralarında paylaştığı linklere ne hakla kendi refinizi ekliyorsunuz ben bunu merak ediyorum?

• Özellikle database den silinmesini rica et ondan sonrası adminin keyfine kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saatten sonra konudaki kemik kitleyi asla toplayamazsınız çok net. Geçmiş olsun.

• hic bir amazon linkine tiklamam...

daha once tikladigimda size 1 kurus bile kazandirdiysam haram olsun...
  • Biri bana ne oldugunu Allah rızası için açıklayabilir mi?

Konunun en başındaki sabit açıklamayı okudum. 3/5 mesaj daha okudum. Hiçbişey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 2 Ağustos 2017; 21:25:0 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.