Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
15
Favori
66.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay hadi inşallah
  • bu konu yüzünden dh yi kullanmayı bırakmıştım.görüyorum ki efsaneler sönmüş hayırdır? kullanıcı trafiğiniz ne kadar düştü sevgili dh yetkilileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho_

Görüldüğü üzere Murat'ın tüm amazon konularının başlıkları değiştirilmiş, şaşaalı süslü püslü reklam kısmı silinip sadece düz başlık haline getirilmiş "Amazon Rehberi", "Amazon Saatleri", "Amazon İkinci El Satış" gibi düz olmuş ve rehber konusu hariç diğer 2 konuda 1. mesaja şunu koymuş:

""Konu devam etmiyor.

Amazon linki vermek size kalmış bir şeydir, konu sahibinin bununla bir alakası yoktur.""

Demek ki Amazon sağlam bir ayar verdi bunlara adım gibi eminim. Daha durun siz bu işin maliye, vergi, hukuki süreçleri de var. Neyse detaya girmiyorum ...

Neden ban yemişsin bilmiyorum ama aynen bende yeni farkettim durumu. Hatta kendisi başlıktan ayrıldığını veya seyrek şekilde yanıt yazabileceği şeklinde bir mesaj yollamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Bu olaydan önce TR fiyatıyla kafa kafaya olan ürünleri amazondan alma taraftarıydım.Bu olaydan sonra amazonun tavrı yüzünden bu fikrim değişti.

Ne gibi bir tavır sergiledi amazon? Ya da sergilemedi? Ne yapması gerekirken ne yaptı? Ya da ne yapmaması gerekirken ne yapmadı?
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Bırak şimdi onu, diş macunu fırsatı var mı Amazon'da?

Sen böyle diş macunu, banyo terliği, halı patpatı gibi fırsatları takip edip, halkın yararına paylaşıyordun ya, o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho_

Şu Melike Çalışkan nickli reklamcı forum profilini Murat yönetiyor olabilir mi diye düşünmedim değil. Yazım tarzı falan dikkatimi çekti. Ben şahsen bu sitenin kolay kolay Murat'tan vazgeçeceğini sanmıyorum, hem zaten Amazon rezaletinde onları savunmaya çalıştı, sustu.

Demişlerdir "sen bir şey söyleme, biz de gerekirse başka bir yolunu bulur bizimle çalışmaya edersin ileride" falan gibisinden.

Gibisinden ziyade gibilerindendir bence. Çünkü sen bir şey söyleme bir gibisiyse, biz de gerekirse başka bir yolunu bulur da başka bir gibisidir, bizimle çalışmaya edersin ileride ise ayrı bir gibisidir. 3 tane gibisinden olduğu için gibilerinden demek daha doğru bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.com şu konu patladığından beri ülkemize gönderimi kapalı olan pek çok ürünün gönderimini açtı buna ilavaten Amazon.de ise evvelden gönderim yaptığı pek çok şeyi kısıtladı halen gönderimi bulunmayan pek çok ürün var esasen referral link olayının patlak vermesi neticesinde etkisinin hem yararını hem zararını eşit ölçüde görmek mümkün..

Bu konu üzerinden forumun yaşadığı durumu kendi lehine çeviren çok sayıda kişi oldu referral link nedir bilmeyenler bile bu konu sayesinde kendilerine ekmek teknesi kurdular bir nevi ilham kaynağı oldu öte yandan sansar gibi kıyıda bekleyenlerede fırsat oldu farklı isimlerde sözde fırsat siteleri referral linklerle bezeli hatta entegre sosyal medya uzantıları bile var telegram,discord,facebook grupları vs vs kısaca forumda yaşanan hadiseyi kendi lehlerine kullanan çok sayıda çakalın türediğini gördük kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş misali bu oluşuma karşı olduğumu belirtmek istiyorum..

Forum yaşanan hadisede süreci iyi yönetemedi bu konuda herkes hemfikir hatalar yapıldığını dolaylı yoldan kabullenip öte yandan inkar ederek çelişkili tutum sergileyen forum yönetimi üyelerine kulak vermeli lakin şu konuyu ayağa kaldıracak tek şey yalın bir dille yazılacak tekzip metnidir forumla haksız yere bağı kesilen üyelere iade-i itibar sağlanmalıdır..Konu başına iliştirilen açıklamanın büyük bir kısmı parodi gibi algılanmakta en azından olayları başından beri takip edenler için bu anlamı taşımakta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 9 Ocak 2018; 10:52:2 >

• telegram linki rica etsem?
  • An itibariyle TYT bölümü hariç forumu aktif olarak kullanmayacağım.Üniversiteye gittikten sonrada o bölümü bırakırım zaten.

Büyük bir rezillik.Yazıklar olsun hepinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

An itibariyle TYT bölümü hariç forumu aktif olarak kullanmayacağım.Üniversiteye gittikten sonrada o bölümü bırakırım zaten.

An itibariyle derken? Niye ne oldu ki şimdi? Şimdi mi oldu ne olduysa? Konu 28 Temmuz 2017'de açılmış. An itibariyle mi öğrendiniz mevzuyu? 6 aydır zaten bölümden haberiniz yokmuş. Bölümün zaten aktif kullanıcısı değilmişsiniz anlamı çıkıyor buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

An itibariyle TYT bölümü hariç forumu aktif olarak kullanmayacağım.Üniversiteye gittikten sonrada o bölümü bırakırım zaten.

An itibariyle derken? Niye ne oldu ki şimdi? Şimdi mi oldu ne olduysa? Konu 28 Temmuz 2017'de açılmış. An itibariyle mi öğrendiniz mevzuyu? 6 aydır zaten bölümden haberiniz yokmuş. Bölümün zaten aktif kullanıcısı değilmişsiniz anlamı çıkıyor buradan.

Sanane?

Olayı şimdi gördüm ve evet beni de ilgilendiriyor. Oldu o zaman ülkede kadın cinayeti oluncada "kadın değilsin ki seni ne ilgilendiriyor?" dersin dimi ne güzel.

Lütfen muhatap olma benle.

• Naber Patron kullanıcısına yanıt
    Tamam da, an itibariyle TYT bölümü hariç forumu aktif olarak kullanmayacağım dedikten 12 dk. Sonra amazon saatler konusuna yazmışsınız ama.

Yani, an itibariyle TYT bölümü hariç forumu aktif olarak kullanmayacağım deyip de 12 dk. Sonra amazon saatler konusuna yazacaksanız neden bu konuya gelip an itibariyle TYT bölümü hariç forumu aktif olarak kullanmayacağım dediniz ki?

TYT bölümü hariç forumu aktif olarak kullanmaya devam ediyorsunuz sonuçta.

Edit: An itibariyle TYT bölümü hariç forumun diğer bölümlerine 5 mesaj daha göndermişsiniz. An itibariyle TYT bölümü hariç forumu aktif olarak kullanmayacağım dediğiniz andan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 22 Ocak 2018; 17:31:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bu rezalet olalı 2.5 yıl olmuş =) Geçenlerde unutup bir kaç amazon linki koymuştum, sonra hatırlayıp linki kaldırdım sadece tarifledim isteyen gidip bulur zaten =)

Bu arada en aktif whatsapp discord telegram ne varsa birisi bana özelden geçebilir mi?

Bu arada @Alex Murphy bu grupların formatını bilmiyorum ama eğer isteyen kendi bulduğu ürünü kendi refiyle paylaşıyorsa hiç katılmıyorum yazdıklarına bence hiçbir problem yok. Asıl sansarlık çakallık ve açgözlülük bizatihi forum donanımın yaptığıdır. Eğer adam emek harcayıp bulup bana getiriyorsa özellikle adamın referansı ile almaya çalışırım zaten. Ha forum donanım gibi sinsice rule yazıp milletin linklerini otomatik editleyip kendi reflerini yerleştiriyorlarsa oraları da takip etmem zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 22 Ocak 2020; 15:11:6 >
  • rezaleti unutmayalım

• Vay be ne günlerdi.Unutuldu gitti avantalar kesildi alım gücü bitince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D

• Up diyelim.

• Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu 

• Ntmbn kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.