Şimdi Ara

Amazon Prime Alışveriş Festivali bugün sona eriyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biliyorum hocam, sıkı takipteyim, ama şöyle bir durum var; N11, trendyol da ki satıcılara güvenmiyorum, iade olmuş ürünlerde yollayabiliyorlar, Amazon içinde diğer satıcılara da güvenmiyorum, bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz.
    Satıcısı Amazon ve HB olanlar benim için güvenilir, bugüne kadar alışverişlerim de beni yanıltmadı.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Güvenilir olması ayrı, sadece hb ile Amazona sınırlarsanız her şeye fırsat diyebilirsiniz. Tekra 7100e satabiliyorsa Amazon da pek tabi satabilirdi. İndirim hayal kırıklığı olduğu için yazmak istedim. Hayırlı olsun kartınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt

Sağol hocam, sizinki de hayırlı olsun.

1 ay önce 7250 TL ye hb de bazı satıcılarda satıyordu, ama öyle yorumlar okudum ki sıfır cihaz almak şans.

Yorumlardan sonra bir türlü elim varmadı sipariş vermeye. İade ile uğraşmak illet ediyor beni.

3 kuruş fazla olsun kafam rahat olsun. Zaten son 1 haftalık piyasa fiyatına göre oldukça iyi bir fiyata aldım.

• Sadece kitaplar avantajlı geldi bana. 160 tl den 120 tl ye düşen kitabı 50 tl ye aldım sonra aldıktan sonra farkettim ikinci kitap %50 indirimliymiş keşke baştan fark etseydik ikinci kitapta yarı fiyatına gelecekti

• EmuRu kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi Amazon 7100 e de satabilirdi, belki de kasım ayı ya da black friday indirimlerinde satabilir 7000' e, ama artık benim sabrımda yok, oyunlar birikti bilg. sistemim eski, sistemim 1 yıldır kur beni diye yalvarıyor adeta, ayrıca ekonomi ve piyasa dengesiz, gelecekte gerçek indirimin garantisi yok, Maalesef hocam dediğiniz gibi çok üründe doğru dürüst indirim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 15 Ekim 2024; 0:3:15 >
  • İndirim filan yoktu. Zaten hem fiyat hem stok hem de hizmet anlamında yerli firmalardan bile kötü şu an. HB bile çoğu konuda çok önünde Amazon un. Prime ı iptal ettirmenin vakti geldi aslında.

• Bunlar uyduruk indirimler: Kayda değer bir şey yok. Adam gibi indirim bir yılda sadece kasımda gelir. Geri kalanı yok efsane indirimler yok epic indirimler yok mor fırsatlar yok prime indirimleri bunlar uydurma şeylerdir

• teacher30 kullanıcısına yanıt
    Kasım’ı bekle 😂👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

buldun mu hocam ?

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

yaprak var isten mi?

• seali20 S kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza üstü kapalı hakaret içeren ifadeler eklemek yerine, doğrudan ve düzgün bir üslupla konuşsan daha yerinde olurdu. Seviyeni düşürmene gerek yok ne yaptığını herkes biliyor saygılı olalım. Benim amacım ironi yapmaktı genelde tuvalet kağıtları indirimde olduğu için bu gibi kampanyalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 17 Ekim 2024; 13:30:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

hakaret olarak yazmamıştım ironi olarak yazmıştım ama

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.