|
Amazon Prime Alışveriş Festivali bugün sona eriyor! (2. sayfa)
-
-
Güvenilir olması ayrı, sadece hb ile Amazona sınırlarsanız her şeye fırsat diyebilirsiniz. Tekra 7100e satabiliyorsa Amazon da pek tabi satabilirdi. İndirim hayal kırıklığı olduğu için yazmak istedim. Hayırlı olsun kartınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol hocam, sizinki de hayırlı olsun.
1 ay önce 7250 TL ye hb de bazı satıcılarda satıyordu, ama öyle yorumlar okudum ki sıfır cihaz almak şans.
Yorumlardan sonra bir türlü elim varmadı sipariş vermeye. İade ile uğraşmak illet ediyor beni.
3 kuruş fazla olsun kafam rahat olsun. Zaten son 1 haftalık piyasa fiyatına göre oldukça iyi bir fiyata aldım.
-
Sadece kitaplar avantajlı geldi bana. 160 tl den 120 tl ye düşen kitabı 50 tl ye aldım sonra aldıktan sonra farkettim ikinci kitap %50 indirimliymiş keşke baştan fark etseydik ikinci kitapta yarı fiyatına gelecekti
-
Dediğiniz gibi Amazon 7100 e de satabilirdi, belki de kasım ayı ya da black friday indirimlerinde satabilir 7000' e, ama artık benim sabrımda yok, oyunlar birikti bilg. sistemim eski, sistemim 1 yıldır kur beni diye yalvarıyor adeta, ayrıca ekonomi ve piyasa dengesiz, gelecekte gerçek indirimin garantisi yok, Maalesef hocam dediğiniz gibi çok üründe doğru dürüst indirim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 15 Ekim 2024; 0:3:15 > -
İndirim filan yoktu. Zaten hem fiyat hem stok hem de hizmet anlamında yerli firmalardan bile kötü şu an. HB bile çoğu konuda çok önünde Amazon un. Prime ı iptal ettirmenin vakti geldi aslında.
-
Bunlar uyduruk indirimler: Kayda değer bir şey yok. Adam gibi indirim bir yılda sadece kasımda gelir. Geri kalanı yok efsane indirimler yok epic indirimler yok mor fırsatlar yok prime indirimleri bunlar uydurma şeylerdir
-
Kasım’ı bekle 😂👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
buldun mu hocam ?
-
Yok hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yaprak var isten mi?
-
Yorumunuza üstü kapalı hakaret içeren ifadeler eklemek yerine, doğrudan ve düzgün bir üslupla konuşsan daha yerinde olurdu. Seviyeni düşürmene gerek yok ne yaptığını herkes biliyor saygılı olalım. Benim amacım ironi yapmaktı genelde tuvalet kağıtları indirimde olduğu için bu gibi kampanyalarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 17 Ekim 2024; 13:30:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hakaret olarak yazmamıştım ironi olarak yazmıştım ama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X