Şimdi Ara

Amazon Prime Alışveriş Festivali bugün sona eriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon Prime Alışveriş Festivali bugün sona eriyor!
    Amazon’un geçen hafta başlattığı Prime Alışveriş Festivali bu gece saat 23.59’da sona erecek. Prime üyelerine özel on binlerce üründe indirimli fiyatlardan yararlanmak için son şans!

Kampanya kapsamında elektronikten cep telefonuna, bilgisayardan televizyona, giyimden kitaba, marketten oyuncağa, kişisel bakımdan kozmetiğe tüm kategorilerde indirimli fiyatlar mevcut. İndirimlerden yararlanmak için Prime üyesi olmanız gerekiyor. Ayda 39 TL’ye Prime üyeliği başlatabilirsiniz. Prime’ı ilk kez kullanacak müşteriler 30 gün boyunca ücretsiz deneme imkanı elde edebiliyor.

Ayrıca Bkz.Prime Alışveriş Festivali'nde kaçırmamanız gereken indirimli teknolojik ürünler

Öne Çıkan Fırsatlar

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Amazon Türkiye ne yazık ki bitmiş. Aldığım ürün 15.500 tl den aynı gün içinde 15 bine düştü. Arada ki farkı iade almak istedim ama iptal edip tekrar sipariş verin dediler. İptal edip tekrar sipariş verdim. Ertesi gün kargoya verildi, aynı anda ürünün fiyatı 14.500 e düştü. Bu sefer ürün kargoya verildiği için önce teslim alıp sonra iade edip tekrar sipariş verin diyorlar. Kargo gelecek, geriye gidecek, paranın iadesini bekleyeceğim ve tüm bu sürede ürünün o fiyatta kalacağının garantisi yok. Nasıl bir saçmalık ki bu? Ürün daha elime bile ulaşmamış her gün 500 tl fiyatı düşüyor. Her dakika fiyat takibi yapıp, bu iade süreciyle mi uğraşacağız? Eskiden aynı durumda arada ki farkı hediye kartı olarak vermişlerdi. Nitekim bu durum yurtdışında böyle işliyor. Türkiyeye gelince müşteriyi yıldırma politikasına dönmüş iş. Gerçekten yazık. Amazonun adına yakışmıyor.
  • Haydi gözümüz aydın. Başlarken hepimize 1 hafta istirahat yazmıştım. 23:59:59'a kadar dayanalım (Sahte fırsatlar bünyeyi zorluyor kusura bakmayacaksınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 14 Ekim 2024; 16:29:00 >
  • dişe dokunur bir tane indirim yok, aradığını bulamadığın berbat ötesi site ama adı amazon

• Doğru düzgün bir indirime rastlayamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seali20 S kullanıcısına yanıt
    Tuvalet kağıdıdamı yok 🙁

• Amazon Türkiye ne yazık ki bitmiş. Aldığım ürün 15.500 tl den aynı gün içinde 15 bine düştü. Arada ki farkı iade almak istedim ama iptal edip tekrar sipariş verin dediler. İptal edip tekrar sipariş verdim. Ertesi gün kargoya verildi, aynı anda ürünün fiyatı 14.500 e düştü. Bu sefer ürün kargoya verildiği için önce teslim alıp sonra iade edip tekrar sipariş verin diyorlar. Kargo gelecek, geriye gidecek, paranın iadesini bekleyeceğim ve tüm bu sürede ürünün o fiyatta kalacağının garantisi yok. Nasıl bir saçmalık ki bu? Ürün daha elime bile ulaşmamış her gün 500 tl fiyatı düşüyor. Her dakika fiyat takibi yapıp, bu iade süreciyle mi uğraşacağız? Eskiden aynı durumda arada ki farkı hediye kartı olarak vermişlerdi. Nitekim bu durum yurtdışında böyle işliyor. Türkiyeye gelince müşteriyi yıldırma politikasına dönmüş iş. Gerçekten yazık. Amazonun adına yakışmıyor.

• aynı ürünler hb de daha ucuz ve menuler içinde kolaylıkla buluyorsun. amazon 20 bin para kaptırdın hb ye akıllan artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazonun satış sonrası desteği hala efsane. Ötekilerle kıyaslarsan.

• Alışveriş yapamadik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime ücretini iade eden yer var mı şu an?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekirdek kavhe aldık. Bir de Levis pantolon 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

bana bedeni kalmamış:)

• Amazonda televizyon diye aratırsin.500 tane seçenek çıkar. Sonra filtre kısmında fiyat olarak en azdan en çoka doğru yaparsın sonra bi bakmışsın ortada 5000 ürün olmuş. Aradığın ürünü bulmak rezalet.

• Cidden, indirim nerede?

• LuNCoR kullanıcısına yanıt
    Hakikaten mide bulandırıcı. Bir ayakkabıyı takip ettim 1 haftadır. Fiyati bi artıyor bi düşüyor sonra bidaha düşüyor nefret ettim almadım kaldı öyle. Cok iğrenç bi politika. Kime ne geçirirsem iyidir mantığı.

• LuNCoR kullanıcısına yanıt
    Aradaki farkı kupon olarak size sunacaklardır ancak kampanya bitiminden sonra bu oluyor. Bende 2 kez ürün alıp iade ettim. Fiyatlar gerçekten düşündürücü. İhtiyacım var ama sipariş verdikten sonra dolandırıldığım hissine kapılıyorum.

• Bir kaç gün önce satıcısı Amazon olan "msi mag b650 tomahawk" anakartı 7900 TL ye aldım, 10 adet ürün 2 saatte bitti, çabuk bitti çünkü ürünün normal piyasa fiyatı 10-12 bin civarı.
    Çok nadirde olsa iyi bir fırsattı benim için.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Size üzücü bir şey söyliyeyim n11de tekramarket (msi yetkili satıcısı) 1 aydan uzun bir süre 7100 küsür tlye sattı. X870 anakartlar çıktığı için b650lerde genel olarak indirim var zaten. Ben gaming plusu 5650 tlye aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Festival mi vardı

• Espavdez kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, müşteri hizmetleri ile görüştüm. Satın aldığınız ürün indirim kampyasına dahil bi ürün olmadığı için fark iadesi yok dediler. Satılmayan ürünleri indirim kampanyası diyip tek kategori içinde topluyorlar. Zaten satılan ürünlerin fiyatı düşse de buna dahil olmuyor. Bir ürünün fiyatı her gün değişir mi yahu. Günde 500 tl, iki günde 1000 tl fiyat farkı oluştu aynı üründe. Ne zaman alırsan al müşteri kendini enayi yerine konulmuş hissediyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.