Bildirim
Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları bugün sona eriyor! Son saatler!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok beklerler. Tr mağazasında elde kalanları satmaya çalışıyor. HB de yeni ürünler gelmiş ama uçuk fiyatlarla.
Amazonun filtreleme kısmı berbat. Koca dünyada bir kişi bile şikayet etmemiş mi?
13.nesil cpulu , qhd 17 ekranlı 64 gb ramli notebooklar yabancı sitelerde bin - binbeşyüz arası dolar civarı ama buradaki satıcı 3 katı fiyat diyor. Sövüyorum ve buradan almıyorum.
-
yüzde yüz.
googledan aratıyorum ancak öyle buluyorum. örneğin "iphone 15 plus amazon"
yoksa aradığın ürün istediğin fiyata var, ama bulmak mesele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 30 Kasım 2023; 12:50:16 >
-
Ürünlere göre ve zamana göre değişiyor aslında. Sürekli her siteyi takip etmek gerekiyor. Yani amazondan, diğer tüm sitelere göre çok daha uyguna aldığım şeylerde oluyor ama hepsi burada, ptt, n11 den de hepsinden daha uyguna denklediğim, aldığım şeyler oluyor.
-
Amazonun filtreleme sistemi çok kötü çalışıyor. Mesela bir Laptop yazıyorsun. Sonra ucuzdan pahalıya yap deyince normalde bin Laptop olursa bu sefer sana 10 bin Laptop ile ilgili saçma Sapan şeyler gösterir.
-
2 saat amazon.com.tr satıcılı ürün aramaya çalışıyorum. Filtre çıkmıyor, filtreye tıklıyorum kategoriyi iptal ediyor. Gönderici amazon olsun diyorum bu sefer yurtdışı ürünlerini göstermeye başlıyor. Fiyatı olmayan ürünleri listeliyor. Kasım indirimi filtresine tıklıyorum bu sefer hepsini iptal edip ilk aramaya dönüyor. Cidden istediğin şeyi almak çok zor. Çoğu ürün diğer sitelerden daha uyguna satılıyor ama bulursan alabilirsin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok beklerler. Tr mağazasında elde kalanları satmaya çalışıyor. HB de yeni ürünler gelmiş ama uçuk fiyatlarla.
Amazonun filtreleme kısmı berbat. Koca dünyada bir kişi bile şikayet etmemiş mi? 13.nesil cpulu , qhd 17 ekranlı 64 gb ramli notebooklar yabancı sitelerde bin - binbeşyüz arası dolar civarı ama buradaki satıcı 3 katı fiyat diyor. Sövüyorum ve buradan almıyorum. |
yüzde yüz.
googledan aratıyorum ancak öyle buluyorum. örneğin "iphone 15 plus amazon" yoksa aradığın ürün istediğin fiyata var, ama bulmak mesele. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X