Şimdi Ara

Amazon Prime Day indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
9.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon Prime Day indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!
    Amazon’un Prime üyelerine özel yılın en büyük kampanyası Prime Day indirimleri başladı. Tüm dünyada aynı anda başlayan Prime Day indirimleri 22 Temmuz’a kadar devam edecek. Prime Day bu yıl dünyada 10’uncu, Türkiye’de ise 5’inci kez düzenleniyor. Önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Prime üyelerini büyük indirimler bekliyor.

Prime Day kapsamında elektronikten mutfağa, modadan ev ve yaşama, kitaptan evcil hayvan ve kişisel bakıma tüm kategorilerde 300 bini aşkın üründe indirimli fiyatlar sunuluyor. Prime Day indirimlerinden yalnızca Prime üyeleri faydalanabiliyor.

İndirimli ürünler için: Prime Day

Ayda 39 TL’ye Prime üyeliği başlatarak hem indirimli fiyatlardan yararlanma imkanı hem de ücretsiz hızlı kargo avantajı elde edebilirsiniz. 2024 sonuna kadar Prime üyeliğini başlatan ve ayda bir kez alışveriş yapan Prime üyeleri, ilk 3 ay içinde alışveriş yaptıkları her ay için Prime ücreti kadar indirim kuponu kazanıyor. Daha önce Prime’ı denememiş kullanıcılar 30 gün boyunca ücretsiz Prime üyeliği başlatabilir.

Prime Day indirimleri ne zaman sona erecek?

Amazon’un Prime Day indirimleri 16 Temmuz 00.00'da başladı, 22 Temmuz 23.00'te sona erecek.

Prime Day kampanyaları neler?

• Prime Day'de kampanya sonuna kadar devam edecek uzun süreli indirimler, her gün yenilenen indirimler ve belirli saatler aralığında geçerli kısa süreli Flaş Fırsatlar olacak.

• Çok Al & Az Öde kapsamında seçili ürünlerde 500 TL ve üzeri siparişlerde tüm indirimlere ek olarak anında %10 indirim uygulanıyor.

• Prime Day boyunca satın aldığınız ürünlerin fiyatı 22 Temmuz'a kadar sizin aldığınız fiyatın altına düşerse aradaki fark Amazon hesabınıza iade edilecek. Ürün sayfasında "Prime Day" görseli bulunan ve satıcısının Amazon.com.tr olduğu tüm ürünlerde fiyat farkı iadesi alabilirsiniz. Böylelikle satın almadan önce "Fiyatı daha da düşer mi?" endişeniz olmaz.

• İş Bankası müşterileri 1 - 31 Temmuz tarihleri arasında 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL Maxipuan üstelik 500 TL’ye kadar Maxipuan kazanma fırsatı yakalıyor. 16 – 22 Temmuz tarihleri arasında Maximum kart ile yapacağınız 3.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 300 TL indirim uygulanıyor. İş Bankası müşterileri 15 – 25 Temmuz tarihleri arasındaki siparişlerinde vade farkız 9 taksit fırsatı elde ediyor. Maximiles Black müşterileri ise Eylül sonuna kadarki Amazon Prime üyelik ücreti harcamalarında her ay 39 TL iade alıyor.

• Seçili ürünlerde Akbank Axess, HSBC Advantage, Garanti Bonus, İşbank Maximum, Finansbank Cardfinans, Halkbank Paraf ve Ziraat Bankası Bankkartcombo kartları ile yapılan harcamalarda 12 aya varan vade farksız taksit seçeneği sunuluyor.

Ayrıca Bkz.Prime Gaming üç yeni oyun hediye ediyor: 1.500 TL değerinde

Prime üyeliğinin avantajları neler?

• Hızlı ve ücretsiz teslimat: Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün, iki günde veya randevulu teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.

• Prime’a özel indirimler: Prime üyeleri, sınırlı süreli fırsatlara erken erişim ayrıcalığı ve yalnızca Prime üyelerine özel ek indirimler de kazanıyor. Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile seçili ürünlerde 500 TL ve üzerindeki alışverişlerinde yüzde 10 indirim kazanıyor.

• Seçili ürünlerde 12 aya varan taksit fırsatı: Amazon.com.tr müşterileri, 1 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında, seçili ürünlerde, 12 aya varan taksit seçeneklerinden faydalanabiliyor.

• Prime Video: Amazon Prime üyeleri, ücretsiz Prime Video üyeliğiyle ile aralarında “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” ve “Düğüm” de dâhil birçok yerli ve yabancı Amazon Originals film ve dizisinin de bulunduğu içeriklere ek ücret ödemeden primevideo.com ya da Prime Video uygulaması aracılığıyla erişebiliyor.

• Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

DH Sıcak Fırsatlar İndirim Kanalımıza Katılmak için:👇

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatları takip edin!

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatlar forumumuzdaki ana konuları takip edebilirsiniz:

• Ben burda düşen ilk fırsatları görmüyorum ama?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çocuğa boya kalemi bakayım dedim bic kids 18'li set 243 tl'den 166 tl'ye düşmüş. Bu esnada bic kids 24'lü set indirimsiz haliyle 160 tl. Cimer'e topluca şikayet etmezsek bunların akıllanması mümkün değil. Amazon Prime Day indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterv -- 16 Temmuz 2024; 0:42:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ekonomik pahalılıkta indirim degil bindirim olur hep.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Ücretli reklam bu haber falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanschen -- 16 Temmuz 2024; 0:49:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi pimpirikli biriyimde çok araştırıyorum yoksa pahalı şekilde almış olacaktım

Amazon Prime Day indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!

• Ben indirim felan göremedim

• ilterv kullanıcısına yanıt

Gerçekten gerçek indirimlerin paylaşıldığı stoğunun da nasıl oluyorsa 1 dakikada bitmeyeceği gerçek bir Amazon indirim grubu var mı?

Varsa paylaşın lütfen telegram olur, WhatsApp olur farketmez. 😁

• 50-100 TL lik indirimler , kendileri çalıyor kendileri oynuyor.

• Gıdada bi kaç şey yakaladım. Elektronik beklediğim gibi değil.

Sakar Şakir'in bakkalı yağmalatması gibi bir olay olmadıkça neyin tantanası anlamıyorum.

• Başlık yalan dolan, işte ilk fırsatlar diyor ama içerik sadece reklam. Dh ne hallere düşmüş yazık

• İnceledim de tamamen yalan. Mesela 40lı tuvalet kagıdı baktım 260 TL. Aynısı hbde 230tl. İndirim felan yok yine bize kapının önü göründü 😁

• İndirim? Listemdeki tüm ürünlere zam gelmiş

• İndirim yok diyenler farklı ticaret sitelerindeki elemanlar olabilir. Bal gibi indirimler var ben 1tb ssd aldim 3260 tlye geldi piyasada 4k

• valla amazon da kayıp gitti ellerimizden. eskiden bugünleri beklerdik. 1 tane ürün yok indirimli.

• eraclius kullanıcısına yanıt

Aferin sana genç. Biz diğer firma çalışanları tuvalet kağıdı bulaşık makinesi kampanyası bekliyoruz. Ama 3 stok 5 stokluk değil. Bunu patronlarına soyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bindirimin babasını mafya dövlet yapıo. Amazon naapsın. Milyonlarca asgari ücretlinin alım gücü zaten belli.

İnternetten alışveriş die bişeyden haberleri bile yok onların.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.