Şimdi Ara

Amazon Prime Day indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
9.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bindirim olduğunu fark edenler ekran görüntüleri ile reklam kuruluna sikayette bulunsunlar.
    Adamlar at kosturuyor ses cikmayinca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün amazondan baya bir ürün aldım. Gerçekçi fiyatlarla zararına satmadıktan sonra büyük indirim olabileceğini sanmıyorum. fiyatta az indirim olsa da peşin fiyatına 9 ay opsiyonu sevdiğim bir olaydır. bunu ekstra yüzde 10-15 indirim gibi düşünmek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tatil için terlik bakıyordum bir süredir. boynerde fabrika ürünü eva model kargoyla 529 tl ye geliyordu, kararsızdım.. bu sabah amazonda ilk crocs modellerine baktım. beğendiğim bir modeli 830 tl ye naysla satın aldım. 10 tl nays bul kazanı verdi..yarında 83 tl karta iade edilecek.740 tl crocs için iyi fiyat..

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt

Şu anda buzdolabı poşeti, pişirme kağıdı, erkek spor ayakkabı, lazım bize de. patronlar duysun. 😁

• Jubilaum kahve alacağım güya 500 TL üzeri için %10 indirim uygulanıyor. Peki Amazon ne yapıyor dersiniz? 5 tane alırsam %10 indirim alabilecekken 4 tane sınırlandırmış ve bu indirimden faydalanamıyorum. Ulan indirimin ne anlamı var o zaman kafa mı buluyorsunuz milletle?
    Amazon Prime Day indirimleri başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• amazon kampanyaları :)

• ozanbey86 O kullanıcısına yanıt

Mantıklı 🤣

• utanmada kalmadı, indirim diye dalga geçer oldular

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Sadece o ürüne özel değil. 500 TL üzeri için %10 kampanyası dahilindeki ürünlerin içinden kalan miktarı (60TL) tamamlayabilirsiniz. Herhangi bir kategori olabilir.

• İndirim yok maalesef. Ben indirim de istemiyorum. Vergisiz 24 saat bana yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qarakedi kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.