|
Prime Day indirimleri bu gece başlıyor
-
-
Yalandan indirimler bu gece başlıyor olarak yorumladım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu enflasyonda en iyi indirim erken satın almaktır. Ondan artık tadı kalmadı bu işlerin..
-
Kdv zammından sonra indirimin pek anlamı kalmadı.
-
Kesinlikle öyle.
3-4 hafta önce "Philips Multigroom 7000 Serisi MG7720" bir kaç saatliğine hepsişurada'da 1049 liraya indirdiler ayrıca Philips Türkiye ürünlerine ekstra 150 lira indirim tanımladılar, 900lere indi. Sabahın körüydü iş yerine geçince alayım, dedim anında bitti. şimdi 1500 civarı satılıyor. en fazla 100 lira indirim yapacaklar.. gelde bunu bile bile al.
-
Egzama hastalığım için 270 liraya şampuan aldım 320 liraya çıktı, baktım böyle gidiyor 2 tane daha aldım stok şimdi 400 liraya çıktı.
Şimdi atıyorum %30 indirim yapsalar ne olur ki... Hayatımda ilk kez blackfriday'i falan pas geçtim öyle bir zamanda yaşıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Temmuz 2023; 19:2:5 > -
Amazon'un algoritması satın alma talebine göre otomatik yükseliyor hocam.
-
Geçen sene Prime Day'deki stoklar bitmeye başlamıştı. Şimdi yine doldurma zamanı. Al satçılar cukkalamadan bize kalanlarla idare edeceğiz artık 😏
-
Yok amazon değil söylediğim, tüm e-ticaret sitelerinde araştırıp alıyorum. Bahsettiğim şampuanların birini hepsiburada'dan aldım, diğerini trendyol'dan. Yani söylediğiniz ile alakalı değil durum, bildiğiniz günden güne fiyatları fırlıyor ürünlerin.
-
Eskiden yıkılırdır bu konular şimdi ... Herkes alacağını çoktan stok yapmış
-
termosçuların gözü aydın.
-
Selamlar Hangi şampuanı kullanıyorsunuz ve emnunmusunz.
Özel mesaj almıyor sizin ayarlarınızdan siz bana gönderirsiniz.
Teşekkürler.
-
Head and shoulders clinical strength hocam şampuanın adı, benim saçlar yağlı olduğundan mor olan versiyonunu kullanıyorum. Ben memnunum açıkçası alnımda falan şerit halinde egzama vardı onları geçirdi, göğsümde metal para kadar kırmızı leke çıkıyordu onu geçirdi. Yalnız hastalık kronik olduğundan bir süre bırakınca tekrarlıyor ondan bu şampuan vs. konforlu yaşamak için geçici çözümler ama işe yarıyor
-
Prime bindirimleri. Indirim yapmadan kdv zamini yapistirip gecmisler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam egzema sampuani olarak ne kullaniyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Head and shoulders clinical strength
-
321 TL ye dün sepete eklediğim 5 lik kolonya bugün 379 TL.Bu nasil iş la?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 10 Temmuz 2023; 21:26:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saat kaçta başlıyo
-
ben de yeni kullanmaya başladım. çocukluğumdan beri kepekle boğuşurum, ilk defa aynaya baktığımda her yerimi bembeyaz görmüyorum. tabi tedavi etmiyor, ara verilince geri gelmeye başlıyor ama buna da şükür. 200e falan düşse 10 tane alıp koyacağım kenara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı ürünü takip ediyorum hocam. İnş alabiliriz iyi fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu enflasyonda en iyi indirim erken satın almaktır. Ondan artık tadı kalmadı bu işlerin.. |
Kdv zammından sonra indirimin pek anlamı kalmadı.
|
Yalandan indirimler bu gece başlıyor olarak yorumladım
|
Kesinlikle öyle. 3-4 hafta önce "Philips Multigroom 7000 Serisi MG7720" bir kaç saatliğine hepsişurada'da 1049 liraya indirdiler ayrıca Philips Türkiye ürünlerine ekstra 150 lira indirim tanımladılar, 900lere indi. Sabahın körüydü iş yerine geçince alayım, dedim anında bitti. şimdi 1500 civarı satılıyor. en fazla 100 lira indirim yapacaklar.. gelde bunu bile bile al. |
Benzer içerikler
- twitter film izleme sayfaları
- youtube arka planda oynatma iphone
- fake fotoğraf sorgulama
- gizli instagram hesabı görme
- konumsal ses nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X