Çavuş
Tarihinde Katıldı
Toplam: 51 (Bu ay: 6)
356121 gün 10 s. 57 dk. kaldı
HOBİ BAHÇESİNE DALGIÇ POMPA SEÇİMİ
İŞLEMCİ ÖNERİRMİSİNİZ
Merhaba,işlemcimi değiştirmek istiyorum anakartım ile uyumlu bi işlemci alacağım olmazssa anakartıda değiştiricem.Önerilerinizi bekliyorum
Mevcut anakartım ;
Sistem Üreticisi Gigabyte Technology Co., Ltd.
Sistem Modeli GA-78LMT-S2
Mevcut ekran kartım ;
INNO3D GEFORCE GTX 1650
Mevcut işlemcim ;
İşlemci AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor, 3500 Mhz, 3 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci
Sistemim bu şekilde.En az i5 gücünde,uyumlu iyi bi işlemci önerirmisiniz ? i5 ryzen 5 vs
Merhaba,
Masaüstümde AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor 3.50 GHz işlemci kullanıyorum.Bu işlemci 2012 çıkışlı baya eski bi işlemci ama INNO3D GEFORCE GTX 1650 ekran kartı ve 16gb ram ile kullanıyorum hiç kasma, donma yok oyunları gayet akıcı bi şekilde oynuyorum.Bu işlemciyi değiştirsemmi diye bir düşünceye girdim ve intel almak istiyorum.Şuan kullandığım işlemci İ3 e mi denk geliyor , sizce yenisini almalımıyım yoksa bu işimi görürmü? ( oyun oynuyorum gta 5,callofduty,dyling light vs) değiştirmem iyi olacaksa hangi işlemciyi önerirsiniz ? ( bütçe 7k)
Saygılarımla
Merhaba arkadaşlar,şuanda oyun için topladığım masaüstü bilgisayarımda LG Flatron -W2243S model bi monitör kullanıyorum.Bu monitör eski ama baya iyi (bana göre) ama yeni bir monitör alsam daha iyi olurmu,almaya değermi ,gerek varmı gibi sorular kafamı kurcalıyor.Alsam çok daha mı iyi olur yoksa boşver senin ki fena değil yenisini almaya gerek yokmu dersiniz.Sizden ricam gerçekten monitörden anlayan arkadaşlar bi tavsiye verebilirse çok memnun olurum.Şuan kullandığım ve almak istediğim monitör linklerini aşağıya yazacağım.Fikirleriniz benim için önemli.Saygılarımla.
Monitörü alma amacım ; OYUN OYNAMAK ( Dyling ligth ,gta5,knight online,metin2,call of duty )
Kullandığım ekran kartım; INNO3D GEFORCE GTX1650 ( yeni alacağım monitör bu ekran kartı ile uyumlu olurmu)
Şuan kullandığım monitörüm ; https://www.lg.com/tr/monitor/lg-W2243S-PF-16-9-genis
Almak istediğim monitör ;
Merhaba,Google Play den indirdiğim "Hızlı Not Defteri" uygulamasında olan notlarımı pcye aktarmak için Notları / Yedeklemeyi dışa aktarın diyerek telefonumda başka bir konuma kaydedip mail yoluyla pc me aktardım.Dosya olarak aktardım aktarmasına ama açtığımda notlarım ile beraber kodlar görüyorum sinirimi bozuyor o kodları görmek istemiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.382 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware