Şimdi Ara

Telefondaki Hızlı Not belgesi yazılarını Pcde göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,Google Play den indirdiğim "Hızlı Not Defteri" uygulamasında olan notlarımı pcye aktarmak için Notları / Yedeklemeyi dışa aktarın diyerek telefonumda başka bir konuma kaydedip mail yoluyla pc me aktardım.Dosya olarak aktardım aktarmasına ama açtığımda notlarım ile beraber kodlar görüyorum sinirimi bozuyor o kodları görmek istemiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Telefondaki Hızlı Not belgesi yazılarını Pcde göremiyorum

• Merhaba. Dediğiniz uygulama pek iyi bir şeye benzemiyor ama zaten pc'de açabilirsiniz diye bir şey de yazmıyor açıklamasında. Yine telefonda ve kendi uygulaması içine aktarılabiliyor sadece. Yardımcı olamayabiliriz

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim. Tavsiye edebileceğiniz not defteri uygulaması var mı Android için?
  • Fahritopal11 F kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederim. Ben yıllardır sorunsuz wenote kullanıyorum ama kendileri ücretli bulut hesabı hizmeti sunduklarından beri google drive'a yedeklemeleri yavaş yapmaya başladı gibi geldi bana. İsterseniz bir bakın arayüzünden dolayı ben vazgeçemiyorum. Yine de denemeden güvenmeyin ama silinen notum olmadı.

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.