Şimdi Ara

Amazon'un yılbaşı indirimleri yarın başlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'un yılbaşı indirimleri yarın başlıyor!
    Amazon Türkiye'nin yılbaşı dönemine özel kampanyası olan "Yılın Son Fırsatları", 11 Aralık saat 12.00'de başlayacak ve 25 Aralık saat 23.59'da sona erecek. Hediyelik ürünler başta olmak üzere pek çok kategoride indirimler olacak.

Kampanya sayfasını ziyaret etmek için: Yılın Son Fırsatları

Prime'a özel indirimler

Yılın Son Fırsatları'ndan sadece Prime üyeleri yararlanabilecek. Ayda 39 TL'ye Prime'a üye olabilirsiniz. Daha önce Prime'a üye olmadıysanız 30 gün ücretsiz olarak Prime'ı deneyebiliyorsunuz. Prime üyeliğiniz sayesinde özel indirimlerden yararlanabilir, hızlı teslimat ve aynı gün teslimat hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilir, ayrıca Prime Video ve Prime Gaming servislerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Gaming Aralık 2023 oyunları: 7 oyun ücretsiz

Nelerde indirim olacak?

İndirime girecek ürünlere baktığımızda başta AirPods kulaklık, Cosori airfryer, Philips erkek bakım seti, MSI gaming dizüstü bilgisayarlar, Samsung Galaxy telefonlar, Karaca yemek takımı, Bose kulaklık gibi ürünlerde önemli indirimler olacağını görüyoruz.

Elektronik, bilgisayar, giyim, bebek, kitap, market, mobilya, ev, mutfak, sağlık, kişisel bakım, ofis ve kırtasiye kategorilerinde indirimler olacak. Ayrıca "Çok Al Az Öde" ürünlerinde 500 TL ve üzerine tüm indirimlere ek olarak %10 indirim yapılacak.

Kampanya sayfasını ziyaret etmek için: Yılın Son Fırsatları

• Benim gözümde Amazon kral,

Abi adamlar satın aldığım bir ürün indirime girdi diye 1 hafta sonra raftaki indirim tutarını Amazon bakiyesi olarak iade etti, 1 keresinde Xbox konsolunun kontorlcusunun düğmesinde sorun var dedim, hemen iade ve değişim kaydı açtı, satışta o zaman 6-7 tane kalmıştı, stoklardan 1 tanesini benim için rezerve etti, aldığım bir ürün kırık geldi dedim, ürün fiyatı ucuz idi, ürün sizde kalsın yenisini yolluyoruz dediler. Piyasaya göre ucuza aldığım ürünleri, yurtdışı kargo ücreti alamaması, Almanya’dan aldığım bir ürünün 3-4 günde elime ulaşmasını, Çin’den aldığım bir ürünün 6-7 günde gelmesini söylemiyorum bile. Adamlar ne yapsın daha, resmen e ticarette yargı dağıtıyor.
  • Amazon'nun indirim anlayışı çok farklı.

• Ramazan indirimler ...

Kurban indirimleri ...

Mubarek Cuma ( haliyle her hafta olmali malum yilda 1 degil Black Friday ... )

Turkiye'de bizde niye yok ? ....

• Bu ülkenin insanına ne yapsan yaranamazsın. Sanırsın hayat pahalılığını sebebi Amazon!

• Prime indiriminde go pro hero yu 17.600 e aldım , indirim bitti aralıkta 16.600 e düşürdüler iade edip o fiyattan aldım. Dün 14.999 TL ye düşürdüler. Müşteri hizmetlerine siz bizle dalga mı geçiyorsunuz dedim. İndirimde ürünü daha pahalıya sattınız bana 😀 ve indirim bitt şimdi ardı ardına fiyat düşüyor. Böylede bir anım. Amazon’dan yılda 500-1000 arası ürün alırım. Çok tuhaf bir firma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim gözümde Amazon kral,

Abi adamlar satın aldığım bir ürün indirime girdi diye 1 hafta sonra raftaki indirim tutarını Amazon bakiyesi olarak iade etti, 1 keresinde Xbox konsolunun kontorlcusunun düğmesinde sorun var dedim, hemen iade ve değişim kaydı açtı, satışta o zaman 6-7 tane kalmıştı, stoklardan 1 tanesini benim için rezerve etti, aldığım bir ürün kırık geldi dedim, ürün fiyatı ucuz idi, ürün sizde kalsın yenisini yolluyoruz dediler. Piyasaya göre ucuza aldığım ürünleri, yurtdışı kargo ücreti alamaması, Almanya’dan aldığım bir ürünün 3-4 günde elime ulaşmasını, Çin’den aldığım bir ürünün 6-7 günde gelmesini söylemiyorum bile. Adamlar ne yapsın daha, resmen e ticarette yargı dağıtıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • satıcı sitesinde 45 bin, hb de 50 amazon 55.NAsıl indirim oluyorsa.
    Ürün acer helios
    Bu ürünlerin yurtdışında stılanlar daha kaliteli ve kapasiteli. Tr de satılanlar daha düşük ve pahalı.
    17" tuff 64gb ramli burada bulunmazken 15" 32 gb var sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Kasim ici aldigim 8 bebek bezi 2050tl tutmustu. Dun mail geldi. Aldiginiz urun ay icinde daha dusuk fiyata sunuldu diye. 300tl indirim ceki tanimlamislar. Alt ust limit olmaksizin kullanilabiliyordu. Cok istedigim bi tornavida seti satin aldim. Tesekkurler Amazon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.