Ben kodumu kullanmayacağım için isteyene ücretsiz olarak Star Wars: Squadrons, Ghostrunner ve Brawlhalla (oyuniçi içeriği) kodunu veririm. Güncelleme: Squadrons ve Ghostrunner verilmiştir, elimde Brawlhalla kaldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarSCL -- 3 Ekim 2021; 14:37:39 > |
Amazon Prime Gaming, Ekim ayında şov yapıyor: Toplamda 780 TL'lik 10 oyun ücretsiz (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
-
canlar şimdi diyelim amazon prime'a üye oldum bu oyunlara ömür boyu mu erişimim olacak yoksa prime olduğu sürece mi? şimdiden tşk.
-
Kullanmayacağı STAR WARS™: Squadrons Origin key kodu olan varsa özelden benimle paylaşabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O sırada epic games : Abi bizde nolsun 60 TL'lik oyunu ücretsiz yaptık
-
ömür boyu
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarSCLhttps://gaming.amazon.com/home?ref=primegaming_tr_pmp
Bu linke girip Claim'e basıyorsun.
Teşekkürler. Origin üzerinden ekleniyormuş.
Origin’le Amazon arasındaki bağı çözemedim. Geçen Battlefield’ı da vermişti Origin üzerinden eklemiştim. Demek ki Amazon gaming’in tüm oyunları origin üzerinden eklenecek doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon'un anlaşmalı olduğu firmaya göre oyunu nereden indireceğiniz değişiyor. Kimi Origin, kimi Steam olur. Claim'e bastıktan sonra hangi platform üzerinden etkinleştireceğiniz veya hesabınızı bağlamanız gereken seçenekleri görürsünüz.
-
Alayım da süs olsun :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X