|
Bildirim
Üzülme artık oyun oynayabilmenin esprisi kalmadı, 3 saatte 1 tl internet cafe gibi elektriğe ücret ödüyorsun, donanıma ödüyorsun. Donanımla mining yapmıyorsun para kazanamıyorsun. Oyun işi tamamen zarar. Ben mesela kartın birini kapatıp bir gün oyun oynasam 4,5 tl elektrik ücreti yakarken miningi kapattığım için 25tl en az kazancı es geçiyorum oldu sana 30 tl günlük oyun masrafı. Bunun yerine stream oyunculukta düşük güç tüketen bir pc de oyun oynamak daha tasarruflu birde gelecek yıla kadar elektriğe zam zam gelirse sobayı dk ya açmak gibi oyun oynicaz, umarım lag ping sorunu çözülür ileriki dönem yoksa elektrik 92 kuruş, yakında 1.5 2 ye doğru gidecek gibi..
|
Epic, Prime, Gamepass TR de oyuncuya can suyu veren işler vallahi, bir de oyunları oynamaya donanım alabilsek, yükseltebilsek fiyatlar 3 4 katı olmasa. Bunlar olurken ekonomi de sağlam olsa keşke. Şimdi çok şey istiyorsun diye zıplamaya çalışanlar olabilir, olmasın! |
"En kaliteli konsol" ile oynanabiliyor mu bu oyunlar bedavaya?
|
hoşgeldin küfürbaz haydo. önceki mesajlarıma tetiklenip "yaprak döner" üzerinden hakaret etmeye kalktın, cevabını verdim. ytediremedin konularıma saldırdın, onları şikayet edip mesajlarını sildirdim. hala gelip bana sataşıyorsun. çocuklar burada farklı görüşler de yer alabilir. bu yukarıdaki küfürbaz haydo tlou serisini beğenmediğim, çöp dediğim için(benim için çöptür, sizin için başyapıttır beni ilgilendirmez.) hakaretler edip durdu. bunun gibi birkaç kişi de mesajını beğendi. ![]() ps konusunda örgütlü gibi psnin hangi kötü yanı yazılırsa yazılsın 5-6 kişi saçma argümanlarla karşı çıkıp birbirlerinin mesajlarını beğenerek olumsuz bir şey yazana saldırıyorlar. biraz büyümeniz lazım. özellikle senin küfürbaz haydo @Mr.Legend şimdi gördün mü ne olduğunu? kim kimi kışkırtıyor, hakaret ediyor. @encuni psikolojik sıkıntıları olan ben değilim, sırf bir cihazı ve oyunu pahalıya aldınız diye kötü yanlarını görmezden gelen sizlersiniz. şimdi ikinizi de tekrar engelliyorum. beni herhangi bir mesajınıza etiketlemeyin. ben görüşlerimi bildirmeye devam edeceğim, ben kimseye hakaret etmiyorum sizler gibi. mesajlarımı beğenmiyorsanız engelleyin geçin. twitterda akplilerin ve fetullahçıların hepsini, galatasaraylıların çoğunu engelliyorum mesela. orada sony fanboylar örgütlü değil, gerek duymuyorum. |
8tl prime üyeliğinde verilen oyunlar 30tl live gold abonediğinden daha iyi. Ayıp be xbox
|
Gayet güzel. Bastır Amazon.
|
gaming.amazon.com sitesine git prime oyunları kısmında hepsini talep et haberdeki oyunlar çıkmadan al öncekileri. Bende bu haberle prime deneyim dedim yeğenler gta online oynuyor arada gelince eve. Epic games de bedava olana aylık 400k parayı alamıyoruz sanırım epic seçtirmiyor, bende epici xboxa xboxu rockstara rockstarı amazona bağladık sonra hepsini rockstara bağladım bakalım ne olacak :DD ahçı bahçıvan misali. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctntas -- 30 Eylül 2021; 20:07:23 > |
Epic, Prime, Gamepass TR de oyuncuya can suyu veren işler vallahi, bir de oyunları oynamaya donanım alabilsek, yükseltebilsek fiyatlar 3 4 katı olmasa. Bunlar olurken ekonomi de sağlam olsa keşke. Şimdi çok şey istiyorsun diye zıplamaya çalışanlar olabilir, olmasın! |
sataşan sensin farkında mısın? sen şu an hakaret etmedin ama sony boylar hakaret edip duruyor |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
hoşgeldin küfürbaz haydo. önceki mesajlarıma tetiklenip "yaprak döner" üzerinden hakaret etmeye kalktın, cevabını verdim. ytediremedin konularıma saldırdın, onları şikayet edip mesajlarını sildirdim. hala gelip bana sataşıyorsun. çocuklar burada farklı görüşler de yer alabilir. bu yukarıdaki küfürbaz haydo tlou serisini beğenmediğim, çöp dediğim için(benim için çöptür, sizin için başyapıttır beni ilgilendirmez.) hakaretler edip durdu. bunun gibi birkaç kişi de mesajını beğendi. ![]() ps konusunda örgütlü gibi psnin hangi kötü yanı yazılırsa yazılsın 5-6 kişi saçma argümanlarla karşı çıkıp birbirlerinin mesajlarını beğenerek olumsuz bir şey yazana saldırıyorlar. biraz büyümeniz lazım. özellikle senin küfürbaz haydo @Mr.Legend şimdi gördün mü ne olduğunu? kim kimi kışkırtıyor, hakaret ediyor. @encuni psikolojik sıkıntıları olan ben değilim, sırf bir cihazı ve oyunu pahalıya aldınız diye kötü yanlarını görmezden gelen sizlersiniz. şimdi ikinizi de tekrar engelliyorum. beni herhangi bir mesajınıza etiketlemeyin. ben görüşlerimi bildirmeye devam edeceğim, ben kimseye hakaret etmiyorum sizler gibi. mesajlarımı beğenmiyorsanız engelleyin geçin. twitterda akplilerin ve fetullahçıların hepsini, galatasaraylıların çoğunu engelliyorum mesela. orada sony fanboylar örgütlü değil, gerek duymuyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 30 Eylül 2021; 21:46:9 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şuanda veriliyor mu ? |