Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.990
Cevap
176
Favori
182.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

Android kullanıyorsanız, amazona kayıtlı kartları silip google play ödeme yöntemiyle (bakiye ile oluyor mu bilmiyorum ama kartı google playe de kaydedebilirsiniz) prime video mobil uygulamasından 25 tlye alabilirsiniz. Aynı şey ios ile yapılabiliyor ama 35 tl düzeltme 45 tlymiş en az oluyor sanırım orada. Pcde android emulatörle de yapılabilir.

Alıntıları Göster
    android uygulamasında google ödeme yöntemi diye bi seçenek yok ki. yine kredi kart bilgileri istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: joof

android uygulamasında google ödeme yöntemi diye bi seçenek yok ki. yine kredi kart bilgileri istiyor

Alıntıları Göster
    1 haftalık deneme süresi öncesi istiyor mu bilmiyorum ama ben daha 5 dakika önce baktım kaydol deyince 24.99 tl/ay şeklinde çıkıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 haftalık deneme süresi öncesi istiyor mu bilmiyorum ama ben daha 5 dakika önce baktım kaydol deyince 24.99 tl/ay şeklinde çıkıyordu.

Alıntıları Göster
    tamam şimdi denedim oldu. google playe kredi kartı eklemek gekiyormuş
  • Merhabalar, güncel dizi listesine erişemedim hiçbir yerde. Superstore* isimli dizi PrimeVideo'da Türkçe altyazılı olarak bulunuyor mu?
  • Dicrossus D kullanıcısına yanıt
    tv uygulamasını üyelik açmadan inceleyebiliyorsunuz. altyazı şeçeneklerini de içeriğin kendi sayfasında gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicrossus

Merhabalar, güncel dizi listesine erişemedim hiçbir yerde. Superstore* isimli dizi PrimeVideo'da Türkçe altyazılı olarak bulunuyor mu?
    4 sezon, hepsi de türkçe altyazı içerikli olarak bulunuyor. Amazon hesabı olunca prime video hesabı açınca abonelik olmasa bile bakılabiliyor. Veya hesap olmadan tv uygulamaları varsa oradan da bakılabiliyor.

• Yakın zamanda American Horror Story dizisini Prime Video'da görebiliriz. Yurtdışı server'larına dizinin ilk 5 sezonu Türkçe altyazılı olarak eklendi.

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi
  • İçerik olarak kısıtlı olsa da yine de her ay üyeliği yenileme ihtiyacı duyuyorum bir arkadaş sağolsun google play üzerinden üye olursan 25tl ödersin demişti, normal de 45tl ödüyordum.

The Terror S1 bitti, Hanna S2 bitirdim şimdi Hunters izliyorum 5 bölüm bitti, ay sonlarına doğru Absentia S3 geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 7 Temmuz 2020; 15:20:44 >
  • quote:

Android kullanıyorsanız, amazona kayıtlı kartları silip google play ödeme yöntemiyle (bakiye ile oluyor mu bilmiyorum ama kartı google playe de kaydedebilirsiniz) prime video mobil uygulamasından 25 tlye alabilirsiniz. Aynı şey ios ile yapılabiliyor ama 35 tl düzeltme 45 tlymiş en az oluyor sanırım orada. Pcde android emulatörle de yapılabilir.

Alıntıları Göster
    Bu mesaj mı yoksa

• Google pay üzerinden ödeme yapıp 25 tl ücret ödeyene 6 kişilik profil de yeri olan varsa katılmak isterim. 4.17 gibi cüzci bir miktara tekabül ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prime Video gümbür gümbüe geliyor anlaşılan. X Files dizisi de yabancı server'larda Türkçe altyazılı olarak eklenmeye başladı.

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conams53

Google pay üzerinden ödeme yapıp 25 tl ücret ödeyene 6 kişilik profil de yeri olan varsa katılmak isterim. 4.17 gibi cüzci bir miktara tekabül ediyor.
    Hocam vallahi ben de düşünüyorum öyle bir ekip kurulacaksa katılmak isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMonger

Hocam vallahi ben de düşünüyorum öyle bir ekip kurulacaksa katılmak isterim :)

Alıntıları Göster
    Evet suan 2 kişiyiz yakında ekip kurulur. Ben heray bedava izliyorum gerçi :) yeni hesap açmaktan yoruldum. Oyüzden ekip kurulursa iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conams53

Evet suan 2 kişiyiz yakında ekip kurulur. Ben heray bedava izliyorum gerçi :) yeni hesap açmaktan yoruldum. Oyüzden ekip kurulursa iyi olacak.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam şimdilik en iyi yöntem o ama :))
  • Prime Video'ya aynı Netflix gibi Profil oluşturma gelmiş.
    Herkes kendi profilinden izleyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon prime video kardeşliği konusu yakında açılır 😁Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerl

Amazon prime video kardeşliği konusu yakında açılır 😁
    profil geldi ama aynı anda izleme olayı geldi mi? yanlış hatırlamıyorsam aynı anda izleme olayına izin vermiyordu amazon prime
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Nerede isterseniz orada izleyin
    Web'den veya telefonunuzda, tabletinizde veya belirli Smart TV'lerde Prime Video uygulamasıyla aynı anda en fazla 3 cihazda keyfini çıkarın.
    https://www.primevideo.com/
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Evet. Profili 6 yapıp 3 cihaz demek çok saçma. Muhtemelen burada da değişiklik yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.