Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.990
Cevap
176
Favori
182.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • opera tarayıcısı kullanıyorum videoyu izleye tıklanmıyor. edgede denedim orda da aynı şekilde açılmıyor. sorunu çözmenin yolunu bilen var mı?
  • Prime Video ya bu sene başında 3 ay kadar abone olmuştum.
    Amazon Original bazında ele alırsam, izlenecek dizi sayısı iki elin parmağını geçmiyor maalesef.
    Bunları da zaten geniş zaman yayarak 2 ayda bitirebilirsiniz.

Kendi tavsiyelerim:

1. Bilim kurgu: "The Expanse" (İlk sezona sabrederseniz sonrası çok sağlam. Zaten 4 sezon, uzun süre idare eder)
    2. Komedi-dram: "Fleabag" (Bu dizinin çok benzersiz anlatım tarzı var, çok iyi bir durum komedisi)
    3. Absürt süper kahraman komedi macera: "The Boys" (2.sezon yeni başladı ama herkese hitap etmeyebilir. Zaten ilk sezon ilk bölümü izleseniz devam edip etmemeye karar verirsiniz)
    4. Türe meraklılar için: "The Grand Tour"
    5. Fantastik: "Carnival Row" (sadece 1 sezon var ama 2.sezon gelecek diye biliyorum)
    6. Aksiyon-macera-ajan: "Jack Ryan" (sadece 1.sezonu izledim ama kendi türü içinde başarılı olduğunu düşünüyorum)
    7. İzlemedim ama çok tavsiye alıyorum: "The Man in the High Castle" (madem ücretsiz olmuş bu ay başlarız artık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 15 Eylül 2020; 18:14:40 >

• Samsung TV de uygulama da açtığımda hata veriyor. Uygulamayı kapayıp tekrar acmami söylüyor aynı hata ile karşılaşan oldumu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi yaptım.

• menu dilini ing yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 15 Eylül 2020; 19:55:3 >
  • zevallielci Z kullanıcısına yanıt
    Burada arkadaşımız tavsiye etmişti... tv’nin dilini ayarlardan İngilizce yapın uygulama sorunsuz açılıyor... Türkiye pazarına giriş yapıldı. Muhtemelen yakında program güncellenir ve buna gerek kalmaz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    6.8 gb bende. sorun yok
  • 6.8 olan nedir acaba hangi film bende çünkü her film dizi görüntü çamur gibi

• Ucuz olup kalitesiz içerik izleyeceğime pahalıya Netflix alırım daha iyi

the man in the high castle

fakat bende içeriklerin hepsi yüksek boyutlu. 5-6 tane baktım öyle dandik görüntü olan yok
  • @N. Chomsky Konu ilk mesajına Türkiye fiyatını filan da yazarsanız, malum prime artık resmi olarak Türkiye'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 15 Eylül 2020; 21:4:11 >
  • İndir e bastığınız da çıkan görüntüyü buraya atabilir misiniz. Dediğiniz dizinin en iyi kalitesi 400 mb Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi

• İçeriği oynat deyince TV nizle bağlantı kurulurken bir sorun oluştu , farklı bir hdmı kablosuyla deneyin hatası veriyor, kabloda sıkıntı yok , sorun ne olabilir... teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

İndir e bastığınız da çıkan görüntüyü buraya atabilir misiniz. Dediğiniz dizinin en iyi kalitesi 400 mb
    Bu bende de böyle. Teknik detaylarını tam bilmiyorum ama maalesef telefonlarımızdan kaynaklı galiba, bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Netflix'te Full HD destekleyen telefonum Prime Video'da düşük çözünürlük sunuyor.

Bir dahaki telefonumu hem Netflix hem Prime Video'da Full HD destekleyip desteklemediğini araştırarak alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Destekleyip desteklemedigini nereden görebiliriz acaba hocam. Çünkü bende poco f2 pro var görüntü resmen 144 p gibi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Konudan yeni haberim oldu ve alttaki sayfaya ulaştım. Anlamadığım birkaç şey var :

1 - Alttaki linkte " belirli Smart TV'lerden aynı anda üç cihazda keyfini çıkarın " diye bir ibare var. Bunun anlamı nedir ?

2 - Yayın kalitesi nedir, 1080p, 4K ?

3 - Netflix'in en üst paketinde olduğu gibi üyelik paylaşımı var mı ?

4 - Sony android tv sahibiyim, bu yayını izlemek için apk indiriyoruz ve izliyoruz anladığım kadarıyla. Türk Play Store'da mevcut sanırım ?

https://www.primevideo.com/?ref=dvm_crs_prm_tr_cs_s_primesignup
    3. Soruyu bende merak ediyorum ama altta verdiğiniz linkte şöle bir madde var,

Prime Video'da tek bir Amazon hesabında en fazla altı kullanıcı profiline (1 varsayılan birincil profil + 5 ilave yetişkin veya çocuk profiline) sahip olabilirsiniz.

Aynı anda kaç profil aktif olarak kullanılıyor acaba.

• The Man In The High Castle, Marvelous Mrs Maises, Mr Robot, The Office, Sienfield ve The Boys dizilerini tavsiye ederim. Bunların dışında önerisi olan varsa alırım :)
    ayarlardan indirme kalitesini arttirabiliyorsunuz
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam işte en yüksek attığım resimde var zaten

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.