Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.990
Cevap
176
Favori
182.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1."aynı amazon hesabını kullanarak aynı anda en fazla üç içeriği anlık görüntüleyebilirsiniz. aynı içerik için aynı anda iki cihaza kadar anlık görüntüleme sağlayabilirsiniz"

2.4k

3.amazon prime konusunda uyelik paylasanlar varhttps://forum.donanimhaber.com/amazon-prime-turkiye-ana-konu--145540455

4.evet play storeda uygulama var
  • ssj kullanıcısına yanıt
    1. sezon disindaki sezonlari ekli degil diger ulkelerde ekli oldugu icin menude gozukuyor. Uzun zamandir o sorunu duzeltemediler
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    tv dilinizi ingilizce yapin
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    resmi simdi gordum hocam. evet telefon kaynakli olabilir o sorun. Daha once hic konusulmamisti
  • Amazon Prime Video bölümü açtırabilirsek bu konuyu oraya alacağız.

@Jeolog. @powerstorm duyun sesimizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Amazon Prime Video bölümü açtırabilirsek bu konuyu oraya alacağız.

@Jeolog. @powerstorm duyun sesimizi.
    Açıldı. 15 dakikaya görünür olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler abi. Prime konularını bu bölümde toparlıyorum.

Edit. Forumdaki tüm Amazon Prime Video ile alakalı konular bu bölüme taşındı / yansıtıldı.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Konu sahibi @N. Chomsky arkadaşımız en son 9 ay önce aktif olmuş.

Bilgilendirici güzel bir ilk mesaj hazırlayabilecek ve dizi listesini güncel tutabilecek bir arkadaş varsa konuyu devredebiliriz.
  • Mi Tv Box 3 cihazında prime video uygulaması yok, play stordan indirtmiyor. Aptoidtv uygulaması ile kurunca da bir diziden çıkıp girince bir daha çalışmıyor, bir çözüm var mı arkadaşlar? Bu uygulama için cihaz mı değiştirmek gerek çok saçma gerçekten.
  • Dublajlı içerik çok az. Hatta hiç Türkçe desteği olmayan içerikler bile var. Netflix'te ilk pazara girdiğinde böyleydi sonradan toparladı. Umarım çözerler bu sorunu fiyat çok uygun hizmet güzel diziler de güzel ama dublaj yok. Bari orjinal dizilerini dublajla. Rakibin Netflix cayır cayır dublaj yapıyor sen de yap bir zahmet rekabet iyidir. Umarım Netflix'te kendisine çeki düzen verir bu saatten sonra Exatlon gibi saçmalıklar yerine adam gibi şeyler yayınlar.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ben devralabilirim konuyu isterseniz. Listedeki dublaj altyazı bölümünü kendim hazırlamıştım.
  • Ketupa kullanıcısına yanıt
    Mi box telegram sayfasında çalışan apksı paylaşılıyor oradan bakabilirsiniz.
    Telegram linki-
    telegram
    Mi Box S / Mi Stick
    https://t.me/MiBoxS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 16 Eylül 2020; 12:53:45 >

• Merhabalar 2018 model Samsung Smart tV de Prime izlemeye çalıştığımda internet bağlantı hatası veriyor.

Netflix ve Youtube'a girişlerde hiçbir sıkıntı yok yani internet var. Bu sorun nasıl çözülür bilen var mı ?

Modem resetledim, Tv resetledim, uygulamayı yeniden kurdum ancak sonuç alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyn__

Merhabalar 2018 model Samsung Smart tV de Prime izlemeye çalıştığımda internet bağlantı hatası veriyor.

Netflix ve Youtube'a girişlerde hiçbir sıkıntı yok yani internet var. Bu sorun nasıl çözülür bilen var mı ?

Modem resetledim, Tv resetledim, uygulamayı yeniden kurdum ancak sonuç alamadım.
    tv dilini ingilizce yapınca bu sorunu çözenler oldu
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler akşam deneyeceğim
  • Sony android tv kullanıyorum. Netflix uygulamasında görüntü çok kötü, tv de sorun olduğunu düşünüyordum. dün prime uygulamasını kurdum tv ye görüntü cam gibi. İkisi arasında niye bu kadar fark var analamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Ben devralabilirim konuyu isterseniz. Listedeki dublaj altyazı bölümünü kendim hazırlamıştım.
    Tamam konu sizde. Şimdiden elinize sağlık.
  • samsung smart tv alan aklımı s.. eveyim. ne twitch var ne de diğer uygulamalar düzgün çalışıyor. web tarayıcısı desen çöplük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrregya kullanıcısına yanıt
    menü dilini ingilizceye çevirin primeda internet bağlantısı hatası alıyorsanız o şekilde düzelebiliyor. mi box ve stick twitch ve diğer uygulamalar için en uygun fiyatlı tv box şu an. Ona da bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 16 Eylül 2020; 13:55:54 >
  • onea54 kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki Prime video ve Disney + görüntüsün kalitesini Netflix göremiyoruz.Sanki Netflix SD diger saydığım platformlar 4K gibi görüntü farkı büyük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.