Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.990
Cevap
176
Favori
182.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chrome, Firefox, Edge, Opera hatta Explorer'dan bile denedim olmuyor videolar açılmıyor. Windows için uygulamasını indirdim play butonuna basıyorum tepki vermiyor. İndir diyorum indirme hatası veriyor. Telefondan aynı modeme bağlanarak izleyebiliyorum fakat pcden açılmıyor. Başına gelen ve bu sorunu çözebilen var mı?
  • Mi 9 Lite telefonumdan videoları hd izleyemiyorum, l1 sertifikası olmasına rağmen. Nasıl çözebilirim?
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Bende de Redmi Note 8 Pro var ve aynı sorunu yaşıyorum. L1 sertifikası da var. Çözerseniz lütfen bana da ulaşır mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçtiğimiz yaz Prime Video'nun Netflix gibi Windows 10 uygulaması çıkmış, mağazadan indirebilirsiniz. Çok iyi oldu bu işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRocKfire

Amazon prime video kodi add ile izlerseniz vpn veya SmarterDNS bağlandığınız ülkenin dil ayarlarında Türkçe alt yazı yoksa bile opensubtiles üzerinden indirip izleniyorBu arada kodi android box , fire tv ( fire tv Amazon video orjinal uygulaması desteklemez ama kodi den izlenir )Apple TV ( JB olmalı) çalışıyor.Bu sayede misal USA prime Türkçe dil desteği olmayan dizi ve filmlere alt yazı eklemiş oluyorsunuz. repository.sandmann79.plugins-1.0.3-leia eklerseniz Amazon video add kodi üzerinde çalışıyor.
    Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

arkadaslar bu sorunun çozumunu bulabildiniz mi? uye olmak istiyorum fakat tv de izleyemedikten sonra anlami yok

Alıntıları Göster
    Lanet olası sorun, aynı sorun bende de var bir çözüm bulabilen yazarsa çok sevinirim. Samsung TV benimde.
  • tv dilini ingilizceye çevirip denediniz mi?
  • zevallielci Z kullanıcısına yanıt
    Evet malesef bende de aynı durum söz konusu. Samsung Smart TV 4K UHD, wifi üzerinden netflix , youtube hepsi çalışıyor fakat prime video da diziyi oynat dediğim zaman Video başlatılamıyor uygulamayı kapatıp tekrar açın gibi bir hata veriyor. Superonline fiber kullanıyorum. Cep telefonumun mobil verisini telefondan tv ye paylaştığım zaman ise sorunsuz çalışıyor uygulama. Gerçekten ilginç. TV dilini ingilizce yaptım olmadı. Önbellek temizliği yaptım olmadı. Çözüm yok gibi. Enteresan olan Samsung TV nin uygulama mağazından program indirmeye kalktığımda da wifi üzerinden hata veriyor telefon üzerinden mobil veri üzerinden bağlayınca indiriyor. Sorun Samsung TV de mi, Superonline da mı yoksa Prime video damı bilemiyorum içinden çıkılmaz bir halde şuan.
  • Bu arada TV modeli 2019, eski de değil.
  • Ben de tv olarak Samsung 55NU8000 kullanıyorum ve Amazon Prime uygulamasında yukarıdaki bağlantı hatasını alıyorum. İnternet Superonline fiber. Hep beraber uğraşırsak sorunu çözebiliriz
  • Amazon Prime'dan sorumlu başkan yardımcısı Jamil Ghani 7.99 TL olan fiyatın tanıtım fiyatı olmadığını ve bu fiyatın değişmeyeceğini açıkladı. Ayrıca Türkiye'ye özel içerikler üreteceklerinide söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 17 Eylül 2020; 17:2:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigSyke

Ben de tv olarak Samsung 55NU8000 kullanıyorum ve Amazon Prime uygulamasında yukarıdaki bağlantı hatasını alıyorum. İnternet Superonline fiber. Hep beraber uğraşırsak sorunu çözebiliriz
    tv dilini ingilizce yaptınız mı?
  • Arkadaşlar prime’ın ilk başladığı gün tvde prime video uygulamasında hdr izleyebiliyordum. Ancak ertesi günden itibaren hdr olduğunda emin olduğum filmler hdr değil normal gösteriliyor. Sizde de öyle mi? Hdr izleyebilen var mı şu an?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir haber.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet dili ingilizce yaptim. Fakat ayni durum degismedi malesef.

• BigSyke kullanıcısına yanıt
    Samsung a ve superonline a durumu bildiren birer sikayet maili attim. Henuz donus yok. Bence sizde bu durumu iki firmayada iletin. Boylelikle genel bir problem oldugunu anlarlar.

• Hocam mailden dediler ki bazı cihazlarda şuanda HD desteklemiyoruz. Telefonda dediler ki yoğunluk var, ondandır. Chatte dediler ki sizin telefonunuz bozuk, servise gidin.
    Bir türlü çözemedim anlayacağınız. Aynı model telefonlardan bazılarında HD var, bazılarında yok.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Tv dilini ingilizceye çevirdikten sonra bağlantı sorunu çözüldü. Teşekkürler hocam

• Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Bende poco f2 pro onda bile HD yok yani siz düşünün

• mi box s 'de amazon prime uygulaması yok markette.
    İzleyebilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.