Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.990
Cevap
176
Favori
182.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı arkadaşlar görüntü kalitesi demiş mibox 4 ile seyrediyom harika görüntüsü var britannia dizi,si var süper bir dizi ama eklememişler internetten izledim tavsiye ederim evet içerikler az ama zamanla çoğalır ilk bitirdiğim dizi jamestown bunu,da tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi ListesiAmazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi

Görüntü kalitesi internet hızına göre değişir ve browser üzerinden izleyenler en fazla HD izlerler.

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi

Alt yazısı sorunlu diziye rastlamadım.

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi

Bulgaristan'da bazı dizilerin pilot bölümleri abone olmadan izlenebiliyor. Kredi kart bilgisi vermeden. Türkiyede nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruraru -- 1 Ekim 2020; 0:25:6 >

• ruraru kullanıcısına yanıt
    türkiye'de de pilot bölümler açık bazı dizilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

prime video'ya yeni eklenen içerikleri takip edebilirsiniz

https://www.justwatch.com/tr/saglayici/amazon-prime-video/yeni
    Bir mesaj bu kadar mı faydalı olur, teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün eklenen Amazon Prime yapımları

Savage X Fenty Show
    Türkçe Altyazılı

Rihanna sizleri, en yeni iç çamaşırı koleksiyonuna bakıp satın alabileceğiniz enerjisi yüksek ve görsel olarak çarpıcı bir deneyime davet ediyor. Travis Scott, Rosalia, Bad Bunny, Lizzo, Cara Delevingne, Miguel, Bella Hadid, Normani, Willow Smith ve daha nice ünlüleri görmek için en ön sırada oturup Rihanna’yı, en yakınlarını dinleyin ve Savage X Fenty markasının perde arkasını ziyaret edin.

Bug Diaries HALLOWEEN BUG-A-BOO!
    Türkçe Dil Seçeneği yok

Üç sıra dışı böcek arkadaş olan Sinek, Örümcek ve Solucan, etrafındaki kocaman dünyada uçarak, ağ örerek ve zıplayarak pek çok macera yaşıyor. Tüylü bir köpeğe bindiğinizi veya evinizden büyük yağmur damlalarından kaçtığınızı hayal edin! Minik kahramanlarımız eşsiz böcek yeteneklerini kullanarak kendilerini ve diğerlerini zorlu durumlardan kurtarıyor ve hikâyelerini böcek günlüklerine yazıyorlar!

• the walking dead ve fear the walking dead'ten sonra bu evrende geçecek olan 3. dizi olan world beyond dizisi her hafta yeni bölümleriyle amazon prime video'da

www.primevideo.com
    The Walking Dead: World Beyond Staffel 1 ansehen - Prime Video
    https://www.primevideo.com/detail/amzn1.dv.gti.30b8eaa9-084c-dbc0-befd-d8fd62dc1545?ie=UTF8&linkCode=xm2

• Yeni film ve dizilerin sayısı arttırılmalı. Şu an bana yetiyor ancak bir süre sonra seyredecek bir şey kalmayacak.
  • Tecrübeli arkadaşlar sorum var the expanse izliyorum 3 sezon sorunsuz izledim 4üncü sezon oynatmıyor bir hata oluştu deyip duruyor

• Hala görüntü kalitesi yükselmedi mi arkadaşlar poco f2 Pro da izlemeye çalışıyorum görüntü resmen leş gibi. Netflix bu konuda gayet iyi iken amazon resmen çöp yerine koymuş görüntüyü

• sadays S kullanıcısına yanıt

Bende sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Bende sorun yok.

çözdüm nvidia shieldin amazon prime güncel değilmiş güncelledim

• Arkadaslar bir sey sorabilir miyim televizyonun uygulamasindan izliyorum. Iceriklerde sadece HDR yaziyor veya hic bir sey yazmiyor. Hdr olmayan 4k icerik var mi amazonda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 4 Ekim 2020; 12:22:10 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

Super Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi 

• Üyelik var yalnız Tv uygulamasını indirdim kodunuzu girin diyor.yönlendirdiği primevideo.com/mytvden verdiği kodu girecek yeri bulamıyorum yardımcı olurmusunuz uygulamadan açamıyorun

• cepten girdiğinde üyelik ve şifre ekranı geliyor onu geçince kodu gireceğin ekran geliyor pcde olmuyorsa cepte dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Ekim 2020; 13:6:30 >
  • Prime video xbox one uygulamasından Mubi filmleri izlenebiliyormus. Bunu başarabilen var mı? Mubi listesindeki filmleri göremedim maalesef

• interseyiradem İ kullanıcısına yanıt

Onu bilmiyorum ama aktif bir öğrenci mailiniz varsa mubi ücretsiz zaten.

• Mozart in the Jungle izlemeyen varsa izlesin.

• --mlh-- kullanıcısına yanıt
    Mubi üyeligim de var aslında ama maksat xboxda netflixte olduğu gibi film izleyebilmek. Mubi'nin ps'de uygulaması var, xboxda yokmuş maalesef.

• interseyiradem İ kullanıcısına yanıt

Ben yanlış anlamışım olayı hocam.

Xbox ı bilemedim, bende ps4 var, onda direkt uygulama var.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.