Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
176
Favori
182.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

2019 modellerde ayarlarda şu görseldeki gibi ayar var. Bu görselde olduğu gibi seçili hale getirirseniz HDR aktif oluyor. Ayarlar/Görüntü/Uzman Ayarları kısmının içinde oluyor bu ayar. Bu ayardan sonra HDR içerik izlerken resim modları arasında geçiş yapılan ekranda da HDR yazısı çıkması gerekiyor. Tv'de Filmmaker modu varsa bir tek onda HDR yazısı çıkmayabilir.

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Hocam benim televizyon 2020 galiba bu ayarlar yok .

Hocam resimdeki yerden hdr aktif mi görebiliyorsun

• Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi

Değil hocam

• Hocam film modunu yeni seçtim şu an hdr çıktı

Hdr Aktif , tv hdr10 + desteklemiyor sanırım

• kacanga kullanıcısına yanıt

HDR 10+ işareti de diziye girince çıktı hocam . Ama ekranın kenarında falan hdr işareti çıkmıyor.

Ru serileri 2019 modeldir. Bir an için o bilgimden tereddüt edip baktım ve 2019 üretimi diye geçtiğini gördüm. O ayarın sizin Tv de olması gerekir ama olmaması garip.

Bu arada film veya dizi uygulama sayfasında UHD ve HDR olarak geçiyorsa sizde film UHD olarak açılıyor onda sorun yok.

Ekranın kenarında işaret çıkmaması normal. Ayar kısmında çıkması kafi. Attığınız görsele göre de resim modu ayarında logo çıkmış zaten.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Evet hocam çıktı yardımınız için teşekkür ederim.

• HD, UHD veya UHD - HDR yazısı benim hem LG (webOS) hem de Mi Box S'te çıkıyor. Belki Samsung (Tizen)'deki Prime Video uygulamasında yoktur. Tabii Samsung (Tizen) kullanıpta gören varsa bilemiyorum.

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

1 senedir Qled60Ta kullanıyorum o yazılar içerikleri açıp izlemeye başladıktan sonraki süre kısmında o hiç yoktu.

İçeriklerin sayfasında vardı ve hala var. Sadece bir ara bir güncelleme sonrası içeriklerin sayfalarında UHD ve HDR yazısı kaybolmuştu. İçerikleri açıp ideal izleme mesafesinde bakınca görüntüler 4k değil HD kalitesinde açılıyor bir de tv'de Hdr devreye girmiyordu. 1 ay sonra amazon güncelleme yayınlayarak hem yazı sorununu çözdü hem görüntü kalitesi tekrar 4k ve Hdr yükseldi.

İçerikleri izlerken durdurunca beliren süre ekranında HD, UHD ve UHD-HDR gibi simgelerin belirmemesini soruyor arkadaşlar. Orada daha öncede hiç belirmiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

HDR 10+ işareti de diziye girince çıktı hocam . Ama ekranın kenarında falan hdr işareti çıkmıyor.

Samsunglarda ekranda işaret çıkmaz sony ve lglerde olur o işler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

HD, UHD veya UHD - HDR yazısı benim hem LG (webOS) hem de Mi Box S'te çıkıyor. Belki Samsung (Tizen)'deki Prime Video uygulamasında yoktur. Tabii Samsung (Tizen) kullanıpta gören varsa bilemiyorum.

Yok Tizenlerde benim arkadaşım outlet samsung satıyor hemen hemen her modeli gördüm yok böyle bir yazılım ve ayar sadece eski qledlerde hdr10+ otomatik açılmıyor bazı arkadaşlar amazonu hdr izliyor olabilir farkında olmadan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tv nizde lisans problemi olabilir prime lisansı yoksa dizi ve filmleri

hd ve uhd izleymessiniz

• dreamcast kullanıcısına yanıt

arkadaş hdr10+ görüntü aldı biz film ya da dizi oynarken tv ekranında bir köşede logo görünmesi muhabbetini konuşuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Kasım 2021; 21:30:27 >
  • dreamcast kullanıcısına yanıt

Hocam kumanda da Amazon prime düğmesi var. Sorunu çözdüm hocam arkadaşların dediği gibi göstermiyor ama çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.