Şimdi Ara

Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.990
Cevap
176
Favori
182.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe dilindeki atmos içerikleri nasıl bulabilirim ? güç yüzükleri dışında atmos dizi film bilen varsa yazabilirimi rica etsem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    40 mı? Değil 40, 10 tl olsa anında iptal ederim. Kayda değer içerik fukarası bir platform. Sadece ücretsiz kargo avartajı için bir kenarda duruyor. Onlarda bunun farkında oldukları için çıkış tarihlerinden beri yıllardır bir ekmek fiyatına 1 aylık abonelik ücretini değiştirmeye cüret edemiyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt
    Hocam içerik konusunda haklısınız ama amazon prime alınca içerik ve kargonun yanında her ay ücretsiz verilen oyunlar, aylık oyun içi eklentiler ve twitchte bir tane yayıncıya abone olma durumları eklenince hala diğer platformlara kıyasla fiyat performans durumda. Ha sadece içerik ve çok alışveriş yapmayanlar kargo için pahalı gelebilir. Şunu da unutmayalım yeni fiyatlandırma hemen hemen 2.5lt kola fiyatına denk geliyor.

• swaarthy kullanıcısına yanıt
    40 tl ye İnanasım gelmemişti ama bu çok iyi oldu. Anında iptal edicem. Dediğim gibi hâlâ aynı fikirdeyim 10 tl de olsa iptâl ettirirdim. Esas bana ilginç gelen, abonelere 5 misli fiyat artırımı ile ilgili bir bildirim bile gelmemesi. bu foruma girmesem haberim bile olmayacakmış. Otomatik ödemeden kesilecekmiş. 5 misli fiyat arttırımıyla yeni rekorları egale ettiler. Tebrikler onlara. Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 29 Nisan 2023; 0:0:59 >

geldi mesaj haber verdiler yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Mailinizi kontrol edin. Bana mail geldi. Daha haberlere düşmeden maili okudum ben

• İnternet hızım yeterli olmasına rağmen ve başka hiçbir platformda bu problemi yaşamıyor olmama rağmen 4k tv de 4k içeriklerde film oynarken sık sık hd çözünürlüğe geçiyor. Biraz 4k biraz 1080p döne döne izliyoruz. Film oynarken Alttaki player alanında hd ya da uhd simgesi ikide bir değişiyor. Ayarları fln da kurcaladım ama bir sorun göremedim. Amazon videoyu 4k tv de kullanan diger arkadaşlarda da böylemi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 30 Nisan 2023; 1:19:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun internetindedir muhtemelen çok yüksek bile olsa acayip dalgalanıyor bizim Türkiye'de hızlar ben superbox aldım son zamanlarda o bile yapıyor

• Yeni dizi cıtadel çok çok iyi böyle sağlam yapımlar getirsinler 39 tl helal hoş olsun.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Benim de aynısı oluyor HD de daha fazla oynatıyor hatta :)

• Easy Ice kullanıcısına yanıt
    Zaten yollarda reklam afişi verdiler 1 hafta sonra zam geldi :)

Bana mail geldi

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Sorun internet kaynaklıdır. 4K için TV'ye gelen veya AWS sunucularıyla bağlantı kurduğunuz hızın en az 15Mbps olması gerekiyor. Eğer dalgalanma oluyorsa kalite bir düşer bir yükselir. TV'den veya diğer cihazlardan açtığımda 4K'da hiç oynama olmuyor. Hatta çoğu zaman VPN açık olduğu halde olmuyor.

• Der Meister. kullanıcısına yanıt

İnternet kaynaklı değil eminim ama bir ihtimal tv kaynaklı mı bilemiyorum. Bir tek amazon uygulamasında bu problemi yaşıyorum tv de de. Saglık olsun.

• Bu "içerik fukarası" platform'a 7.90 tl bile fazla diyen benim dışımda ki herkes 5 kat zamdan memnun. Hiç kimsede tık yok. Ne diyeyim. Hayırlı uğurlu olsun herkese. Demikki bende bir anormallik var. Az bile yapmışlar. Baktılar ki itiraz yok, yakında 100 tl ye çıkarırlar. Hakkıdır.

Bedava mı olacaktı ve sen 40 lirayı çok büyük bir para sanıyorsun heralde.

Beğenmediğine göre iptal eder gidersin yolun açık olsun....

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Mesele 40 lira'yı çok büyük para sanmak değil. Sen hâlâ anlıyamıyorsun değil mi? Anlıyamazsın da. Ben zaten hele de bu zamanda 7.90 tl yi çok komik bulduğumu yazmışım. Mesele, 5 kat zam. Sana normal geliyorsa 10 kat zam da normal gelir. Senin gibiler oldukça ben bu platforma sadece "niye 5 değil de 10 kat yapmadınız" diye kızarım. Aslında sana kızmak da gelmiyor içimden. Halinden memnunsan ne mutlu sana esas senin yolun açık olsun. Nice kazıklanmalara.

Aşağıdaki de benim omurgam.
    Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi

• Amazon yeni dizi bölümleri hangi gün ekleniyor

• Easy Ice kullanıcısına yanıt
    Belli günleri yok, amazon ve diğer kendi favorilerinize aldığınız platformların yeni film yada dizilerini "justwatch" adlı siteden sayfanın altında kırmızıyla işaretlediğim "yeni" yi tıklayarak her gün takip edebilirsiniz. Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi
    justwatch
    Yeni ve en son eklenen filmler ve TV dizileri
    https://www.justwatch.com/tr/yeni?providers=blv,itu,nfx,prv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 30 Nisan 2023; 14:52:1 >

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.