< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Prime Video [ANA KONU] | Dizi Listesi (94. sayfa)
-
-
ufak düzeltme: Pretty Little Liars bir HBO dizisi değil. eski adıyla ABC Family şimdi Freeform olan network'ün dizisiydi.
-
Haklsınız hocam ben de Boxofficetr ve diğer basın bültenlerinde HBO dizileri yazınca öyle yazdım. Pretty little liars ile big little lies'ı karıştırdılar büyük ihtimalle yazarken.
box office türkiyeGame of Thrones, Succession gibi sevilen HBO dizileri Prime Video'ya geliyor! - Haberler - Box Office Türkiyehttps://boxofficeturkiye.com/haber/game-of-thrones-succession-gibi-sevilen-hbo-dizileri-prime-video-ya-geliyor--5461 -
seinfeld'in sadece 9. sezonu Prime video' da mevcut. Diğer bölümleri VPN ile izlemek mümkün mü? VPN 'ni ABD yaptım ama olmadı.
-
Continental genel olarak çok karanlık. iPhone’larda prime video HDR desteklemiyor tvde görüntü kötü olduğundan aşırı karanlık kalıyor. Bari telefona getirseler şu HDR işini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam Seinfeld’in Netflix ile global anlaşması var. Prime Video’da 9. Sezon 2. Bölümü silmeyi unuttular. Euro ile üyelik satılırken Seinfeld vardı.
Succession harika oldu keşke Last of Us'ta gelse
-
İşte şimdi pahabiçilmez oldu amazon prime. Hbo kalitesi gelmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Blutvde zor gelir lisans durumlarıquote:
Orijinalden alıntı: LuqueTrSuccession harika oldu keşke Last of Us'ta gelse
Night Sky 2. Sezon gelmeyecekmiş sanırım. Şimdi öğrendim. Güzel diziydi oysaki.
Outer Range geliyormuş. O da değişik bir diziydi. Görüntüler de çok iyiydi.
Upload bu ay sonunda geliyormuş sanırım. Gelsin de üyeliğimi yenileyeyim bari.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Night Sky Temmuz ayında iptal edildi.
Outer Range ve Upload yeni sezonları gelecek. Upload'un yeni Sezonu 20 Ekim'de çıkacak.
-
4k izlenmiyor ki hocam
-
Ben de başlamadım hd diye bu bizim yerli platformlar kendine bir çekidüzen verse iyi olacak bu nedir yaaquote:
Orijinalden alıntı: LuqueTr4k izlenmiyor ki hocam
Hoş diziydi ama işte rating kurbanı olmuş 😪quote:
Orijinalden alıntı: batuak29Night Sky Temmuz ayında iptal edildi.
Outer Range ve Upload yeni sezonları gelecek. Upload'un yeni Sezonu 20 Ekim'de çıkacak.
aynen hocam izlenmiyor
-
Prestij Meselesi filmi eklendi
Amazon Prime Video TürkiyeyoutubePrestij Meselesi | Resmi Fragman | Prime Video Türkiyehttps://www.youtube.com/watch?si=mdUgngTcmHVRJPw7&v=9CCiMY2v2Gg&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynı konudan bende şikayetçiyim hocam, OLED TV var dizi sipsiyah son bölümdeki teke tek bahöe dövüş sahnesi mesela bildiğin siyah ekran izledik...
-
Sucession tüm sezonlar geldi mi Prime a?
-
Yine oled hocam daha eski ips panelle baktığınızı düşünün bir de
Game of thrones ilk sezon eklendi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X