Şimdi Ara

Amazon Prime Video reklamlı oldu: İşte yeni fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para verenin aklından şüphe ederim. 3. Sınıf Orta Doğu ülkesiymişiz gibi sansür uyguluyorlar dizi-filmlere, ben parasını verdiğim üründe sansür istemem kardeşim. Sen bu hizmet karşılığı para alıyorsun bana sansürlü-sansürsüz seçeneği sunmak zorundasın.

• Prime da kullanmayız olur biter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon Türkiyeye geldigine 8 TLydi o zamandan beri kesintisiz abonesiyim. Ben kargosu için abone oldum orası tamam ama video platformunda toplam 5 film izlemişliğim yoktur. İçerikleri cok boş ama son 3 4 aydır ciddi Bi düzelme var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Clickbait değil ki adam Türkiye de oldu demedi dünya genelindeki zamdan bahsediyor

• Sevgili DH editörleri, ne olur şöyle tık tuzakları kurmayın artık.

• Vah ki ne vah. Clickbait haber yapacak konuma hangi ara düştün eyyy donanımhaber?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoneiron04 kullanıcısına yanıt
    Blokla geç Hocam

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Cevap vermiyorum zaten ya. Baksana o kadar ezik ki kapitalizmi kutsallaştırıyorsunuz diyor. hırsızlığı savunma sanatı 🤣🤣

• Burada içerik çok az, hak ettiği parayı alıyor.

• Reklamsızı neydi ki reklamlısını reklamsız kullanmak için ekstra para ödeyelim...

• Samsung telefonu olanlar için amazon prime 6 aylığına bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msegmx -- 31 Ocak 2024; 02:07:48 >
  • Adam içerik yapıyor, ben parasını veriyorum da izliyorum. Yok yetmez daha fazla vermezsen reklam gösteririm diyor. Buna dur denilince neden zoruna gitti onu çözemedim 😂
    Koskoca Apple’a type c dayattılar paşa paşa yaptı, bunlara da birisi dur demezse yarın extra ücret vermezsen dizi izleyemezsin derler, extra ücret olmadan sadece orjinal dilde izlersin dublaj paralı oldu derler. Kullanın şu zekayı ki bişeylere itiraz edip koyun gibi dayatılana tamam demeyin. Onlar extra para isteme özgürlüğüne sahipse ben de başka sitelerden izleme özgürlüğünü kullanırım.😉

• Nasıl yani? Para verip Prime üyeliği alıyorsunuz ama yine de reklam çıkıyor ve bu reklamları da bertaraf etmek için ilave fark mı ödüyorsunuz bundan sonra? Eğer öyleyse baya saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ocak 2024; 16:2:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ayaklarına sıkmışlar, çok dar film, dizi arşivleri var zaten. Bu paralara değmiyordu; sık sık amazon alışverişi yapmıyorsanız Prime avantajıda yok zaten.

• Aga millet reklamdan kurtulmak için platformları tercih ediyordu zaten. Reklam izleyecekse neden platforma para ödesin, TV yayını izler zaten. Bu saçmalık neden ve nasıl kabul gördü ve normalleşti anlamıyorum ki. Saçmalık. Senin olayın reklamsız yayın akışı zaten.

• Kardeşim clickbait haber yaparken cidden hiç utanmıyor musunuz?

• millet sırf ucuzluğu ve amazon kargo ücreti olmadığı için alıyor

uzun süreli izlenecek bir içeriği yok

arama işlevi çok yetersiz bir şey arandığında bulunamazken daha sonra tesadüf eseri karşınıza çıkabiliyor

reklam da gelirse kimse izlemez

fakat kargosuz alışveriş için alınır eğer zam olmazsa

• Sonra niye torrent....

• İyice şeyi çıktı bu işin...

• Niye benim adıma karar veriyorsun ki? İzleyeceğim gibi bir ibare mi gördün attığım mesajda? Hem Netflix hem de Amazon tarafında dikkatimi çeken içerikler olmuyordu artık. Olursa abonelik alır izler, tekrar iptal ederim. Şu aşamada izlemezsem ölürüm dediğim bir içerik yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.